- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 23
- 30
Hani hizli yuruyunce veya kosunca bir agri olur ya dalak sismesi derler. Onun gibi bir agri. Bebek biraz hareketsizdi ama simdi hareketlendi cok sukur. Ben de yalnizim yurtdisindayim. Endiseleniyorum surekli burda turkiyedeki gibi surekli doktora da gidilmiyorHaftan ilerlemiş artık er an herşey olabilir. Tam olarak ağrın nasıl bilemiyorum ama eğer süresi kısalırsa mutlaka doktora görün. Bebeğin hareketlerini say. Kramp da giriyor olabilir bunun içinde magnezyum almak lazım
Çok geçmiş olsun sizedeAynı ateşi biz beş gün yaşadık. 5 gün boyunca ateş düşmedi calpol vs ile. Sadece dolven iyi gelmişti ateşlenme süresini kısaltmıştı akabinde antibiyotik de kullandı ama iki hafta geçmesine rağmen hala düzelmiş değil. Ateş sonrasında öksürük başladı hala ara ara öksürüğü devam ediyor ondan bana bulaştı artık öksürmekten ne uyuyabiliyorum ne konuşabiliyorum boğazım yırtılıyor o kadar da serum hava vs alıyorum. İki gündür de eşimde başladı bu durum ilk defa eşimi böyle kötü gördüm. Doktor eriş varyantı olduğunu söyledi.inşallah sizinki bundan değildir çünkü biz çok ağır geçiriyoruz.
Kızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Not: ana kucağıda aldım.
Kişiden kişiye çok fark ediyor sanırım. Çünkü ben o alt açma aparatını çok verimli kullandım. Bilmiyorum, belki sezaryen oldum diye kolayıma da gelmiş olabilir ama kg sınırını geçene kadar kullanmıştım. Yan cepleri ve dönenceyi (dönence olmasa aramazdım belki gerçi) de öyle. Ama elbette bunların hiçbiri olmazsa olmaz değil, hepsinin muadili bulunur. Bebeğin altı her yerde değiştirilebilir. Zaten alt açma olmazsa cebe de çok gerek olmaz. (Veya düzenleyicilerden satın alınır sonradan gerekirse). Anne yanı olması ise çok güzel. Yalnız park yatağın kısa yanlarından biri de açılıp kapanıyorsa, ileride oyun parkı olarak kullanırken (kullanırsa tabii) kendisi girip çıkabilmesi açısından faydalı olabilir.Bana gerek yok dediler. Hele o alt açma ünitesi çok kısa süre kullanılıyormuş bir de dur bebeğin altını değiştireyim diye her seferinde yatağına götürmek yerine olduğun yerde değiştirmek daha kolaymış
Dönence görsel olarak hoşuma gidiyor ama oyun halılarında böyle çıngıraklı sesli oyuncaklar var, bebeği orda da oyalarım diye düşündüm.
O burcundan değildir de insan olmayışından kaynaklıdırama erkeklerini ben de pek sevmem. Ben de çocuğum koç ve ikizler olmasın diye çok çabalamıştım ama koç oldu. Daha bu yaşında çatışıp duruyoruz neyseki yükseleni yengeç oradan biraz kurtarıyor
Magnezyum desteği alıyor musun? Almıyorsan bugün Dr danış istersen. İyi geliyor ağrılara, kramplara falan.Kızlar benim 2-3 gündür aşırı kasık ağırl var yaa, ve tüm gece sağ bavağım kopuyor resmen, gece kaç kere ovup rahatlamaya çalışıyorum. Sağ elimin 3 parmağı hep uyuşuk. Bide bu ay 1 kilo bile almadım çok şaşırıyorum çok ta yiyorum ama niye almadım acaba? inşallah bebek almıştır yaa. Bugün kontrolümüz var.
benimde yuruyus yapimca cok baski oluyor haftan baya ilerlemis sen dikkat et yinede sanci veya agriyi takip etKizlar 36+3 teyim bugun bi yuruyus yapayim dedim evden hic cikmamistim 2 gundur. 3 dakika yuruyemedim karnimin sag tarafina kramp tarzi bir sey girdi bicak saplamasi gibi zar zor eve dondum uzandim 5-6 saat neredeyse. gecti gibi ama simdi o agri tekrar yokluyor. Neden olabilir sizce
Bende geçen ay gittiğimde doğum pozisyonundaydı 34 haftalik olduk dünkü kontrolde yan dönmüş okadar hareketli ki dört dönüyo içerde 1
İnşallah çabucak geçer bizimde boğazdan tuttu hastalık gerçekten perişan haldeyiz.Çok geçmiş olsun sizedeeşim pazar günü temixlik sırasında üşüttü sanıfım o ginden beri grip ağır değil kızımda geçen gün yarı çıplak durdu evde bide üzerine uyudu öyle üşüttü gibi geliyor bugün hastanede bulaşmışta olabilir o varyant bilmiyorum inşallah değildir boğazları kızarık şimdilik antibiyotik başladı bizede dolven evde vardı daha iyi gibi onu veriyodum dr parol ve iburamin vermiş baktım olmadı yatarken dolven verdim şuan çok az bugünü atlatırsam geçicek gibi inşallah
Bence minyon değil gayet normal benim 33. Haftada 1900 gramdı 35. Haftada 2700 ölçtü doktorlarda daha ne olmasını bekliyor çözemedim yaKızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mibende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?
Aynen şimdi bende bu haftaya göre kilosu kaç olmalı diye baktım normal hakkaten 2 kilo olması bekleniyor bu haftada zatenBence minyon değil gayet normal benim 33. Haftada 1900 gramdı 35. Haftada 2700 ölçtü doktorlarda daha ne olmasını bekliyor çözemedim ya
Yok canım ya hiç takma minyon demesini falan çok güzel kilosuAynen şimdi bende bu haftaya göre kilosu kaç olmalı diye baktım normal hakkaten 2 kilo olması bekleniyor bu haftada zatenbende dedim daha mı çok olması gerekiyordu acaba değilmiş
Benim de sağ tarafa bazen ağrı saplanıyor 35+6dayım o tarafta karaciğeri falan sıkıştırıyor heralde diye düşünüyorum. Son haftalar artık iç organlarıma baskı hissediyorum yatarken sağda sola dönmek bile çok zor oluyor. İçerse çok yer kalmadığı içindir bence.Kizlar 36+3 teyim bugun bi yuruyus yapayim dedim evden hic cikmamistim 2 gundur. 3 dakika yuruyemedim karnimin sag tarafina kramp tarzi bir sey girdi bicak saplamasi gibi zar zor eve dondum uzandim 5-6 saat neredeyse. gecti gibi ama simdi o agri tekrar yokluyor. Neden olabilir sizce
Son söylediğin hakkında hiç bi fikrim yoktu ona bi bakıcam mantıklı geldiKişiden kişiye çok fark ediyor sanırım. Çünkü ben o alt açma aparatını çok verimli kullandım. Bilmiyorum, belki sezaryen oldum diye kolayıma da gelmiş olabilir ama kg sınırını geçene kadar kullanmıştım. Yan cepleri ve dönenceyi (dönence olmasa aramazdım belki gerçi) de öyle. Ama elbette bunların hiçbiri olmazsa olmaz değil, hepsinin muadili bulunur. Bebeğin altı her yerde değiştirilebilir. Zaten alt açma olmazsa cebe de çok gerek olmaz. (Veya düzenleyicilerden satın alınır sonradan gerekirse). Anne yanı olması ise çok güzel. Yalnız park yatağın kısa yanlarından biri de açılıp kapanıyorsa, ileride oyun parkı olarak kullanırken (kullanırsa tabii) kendisi girip çıkabilmesi açısından faydalı olabilir.
Alıyorum uzun zamandır, günde 1 kere alıyordum 2 ye çıkardı. 35. Haftadayız 2570 gr. Doğum çantan hazır olsun gelmesi yakın dediMagnezyum desteği alıyor musun? Almıyorsan bugün Dr danış istersen. İyi geliyor ağrılara, kramplara falan.
Güzel haberler al inşallah
Valla ben 33 ten sonra bittim yaKızlar bende dün gece hiç uyuyamadım inanılmaz kasılmam vardı ve mide bulantısı. İlk gebelik olsa kesin acilde alırdım soluğu o kadar kötüydü. Sabah kızımı playlanda gönderdim hiç bakacak halim gücüm yok. Eşim de sürekli masaj yaptı kasılmam oldukça. Bugün kalan şeyleri yıkayıp çantayı tamamlıcam artık. Salı günü kontrol ama bulabilirsem Pzt gidicem bakalım. Artık yatakta dönerken de zor olmaya başladı bir yerden destek alıp kalkıyorum ya da dönüyorum. Çok geciktirmeyin bence sizde hazırlıkları 35 den sonra ben bitmiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?