2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hani hizli yuruyunce veya kosunca bir agri olur ya dalak sismesi derler. Onun gibi bir agri. Bebek biraz hareketsizdi ama simdi hareketlendi cok sukur. Ben de yalnizim yurtdisindayim. Endiseleniyorum surekli burda turkiyedeki gibi surekli doktora da gidilmiyor

Çok geçmiş olsun sizede eşim pazar günü temixlik sırasında üşüttü sanıfım o ginden beri grip ağır değil kızımda geçen gün yarı çıplak durdu evde bide üzerine uyudu öyle üşüttü gibi geliyor bugün hastanede bulaşmışta olabilir o varyant bilmiyorum inşallah değildir boğazları kızarık şimdilik antibiyotik başladı bizede dolven evde vardı daha iyi gibi onu veriyodum dr parol ve iburamin vermiş baktım olmadı yatarken dolven verdim şuan çok az bugünü atlatırsam geçicek gibi inşallah

Kişiden kişiye çok fark ediyor sanırım. Çünkü ben o alt açma aparatını çok verimli kullandım. Bilmiyorum, belki sezaryen oldum diye kolayıma da gelmiş olabilir ama kg sınırını geçene kadar kullanmıştım. Yan cepleri ve dönenceyi (dönence olmasa aramazdım belki gerçi) de öyle. Ama elbette bunların hiçbiri olmazsa olmaz değil, hepsinin muadili bulunur. Bebeğin altı her yerde değiştirilebilir. Zaten alt açma olmazsa cebe de çok gerek olmaz. (Veya düzenleyicilerden satın alınır sonradan gerekirse). Anne yanı olması ise çok güzel. Yalnız park yatağın kısa yanlarından biri de açılıp kapanıyorsa, ileride oyun parkı olarak kullanırken (kullanırsa tabii) kendisi girip çıkabilmesi açısından faydalı olabilir.

Merhaba canlar. Biz de 32 olduk. İş güç yoğunluk derken buraya hiç yazamıyoruz. Ama sayfa sayfa okuyorum. Sanki roman okur gibi bazen mesajların sonu nereye varacak heyecanla takip ediyorum. Bu haftadan sonra çalışabildiğim kadar çalışacağım. Doğumdan sonraya ne kadar alabilirsem o kadar iyi olur. Sağ salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah

Günaydın,

Ben de akrebim ama (özellikle çocuk konusunda) burçlara pek itibar etme taraftarı değilim çünkü her şeyde olduğu gibi, ne ekersek onu biçeceğiz. Arkadaşlar zaten söylenecek her şeyi söylemiş, ben de şunu ekleyeyim, gözlemlerime göre akrepler doğuştan dürüstlüğe ve empati yeteneğine sahip oluyor. Ama her insan evladı gibi, nasıl işlenirse öyle şekilleniyorlar. İleride dürüstlüğünü insanları kırmak için kullanan bir patavatsız da olabilir, tanıdığınız en dürüst ve açık kalpli insan da. Veya empati yeteneği sayesinde kimsenin düşünmediği incelikleri de düşünebilir, o yeteneğini karşısındakini yaralayacak noktayı bulmakta da kullanabilir. Özetle örselememek gerek iyi huylarını

Bu arada aşk olsun Dilkenn ve Berikko . Balık ve yengeç su grubu da akrep turşu mu

Ben aslında burçlara pek inanmıyorum ama kesinlikle bir koç var. Ne diyeyim, Allah sabır versin, bacım

Kızlar benim 2-3 gündür aşırı kasık ağırl var yaa, ve tüm gece sağ bavağım kopuyor resmen, gece kaç kere ovup rahatlamaya çalışıyorum. Sağ elimin 3 parmağı hep uyuşuk. Bide bu ay 1 kilo bile almadım çok şaşırıyorum çok ta yiyorum ama niye almadım acaba? inşallah bebek almıştır yaa. Bugün kontrolümüz var.

Magnezyum desteği alıyor musun? Almıyorsan bugün Dr danış istersen. İyi geliyor ağrılara, kramplara falan.

Güzel haberler al inşallah

soyasosu gecmis olsun canim insallah bidaha yükselmez tansiyonun
benimde yuruyus yapimca cok baski oluyor haftan baya ilerlemis sen dikkat et yinede sanci veya agriyi takip et

Bende geçen ay gittiğimde doğum pozisyonundaydı 34 haftalik olduk dünkü kontrolde yan dönmüş okadar hareketli ki dört dönüyo içerde 1

İnşallah çabucak geçer bizimde boğazdan tuttu hastalık gerçekten perişan haldeyiz.

Kızlar bizim bebek 33 haftadayız 2 kilo 100 grammış doktor minyon bebek olacak dedi. Çok küçük değil mi bende 2 kilo 200 gram doğmuşum zaten. Genetik yatkınlıktır sıkıntı değil kilosu dedi hatta iri olmayan bebek işimize gelir falan da dedi ama. Yediklerim nereye gidiyor anlamadım Boyu 46 cmmiş. Ve dönmemiş ayaklar aşağıda. Her ihtimale gün verdi Sezeryan için ama muhtemelen artık dönmez değil mi?

Bence minyon değil gayet normal benim 33. Haftada 1900 gramdı 35. Haftada 2700 ölçtü doktorlarda daha ne olmasını bekliyor çözemedim ya

Bence minyon değil gayet normal benim 33. Haftada 1900 gramdı 35. Haftada 2700 ölçtü doktorlarda daha ne olmasını bekliyor çözemedim ya
Aynen şimdi bende bu haftaya göre kilosu kaç olmalı diye baktım normal hakkaten 2 kilo olması bekleniyor bu haftada zaten bende dedim daha mı çok olması gerekiyordu acaba değilmiş

Aynen şimdi bende bu haftaya göre kilosu kaç olmalı diye baktım normal hakkaten 2 kilo olması bekleniyor bu haftada zaten bende dedim daha mı çok olması gerekiyordu acaba değilmiş
Yok canım ya hiç takma minyon demesini falan çok güzel kilosu

Benim de sağ tarafa bazen ağrı saplanıyor 35+6dayım o tarafta karaciğeri falan sıkıştırıyor heralde diye düşünüyorum. Son haftalar artık iç organlarıma baskı hissediyorum yatarken sağda sola dönmek bile çok zor oluyor. İçerse çok yer kalmadığı içindir bence.

Kızlar bende dün gece hiç uyuyamadım inanılmaz kasılmam vardı ve mide bulantısı. İlk gebelik olsa kesin acilde alırdım soluğu o kadar kötüydü. Sabah kızımı playlanda gönderdim hiç bakacak halim gücüm yok. Eşim de sürekli masaj yaptı kasılmam oldukça. Bugün kalan şeyleri yıkayıp çantayı tamamlıcam artık. Salı günü kontrol ama bulabilirsem Pzt gidicem bakalım. Artık yatakta dönerken de zor olmaya başladı bir yerden destek alıp kalkıyorum ya da dönüyorum. Çok geciktirmeyin bence sizde hazırlıkları 35 den sonra ben bitmiş durumdayım

Son söylediğin hakkında hiç bi fikrim yoktu ona bi bakıcam mantıklı geldi

Magnezyum desteği alıyor musun? Almıyorsan bugün Dr danış istersen. İyi geliyor ağrılara, kramplara falan.

Güzel haberler al inşallah
Alıyorum uzun zamandır, günde 1 kere alıyordum 2 ye çıkardı. 35. Haftadayız 2570 gr. Doğum çantan hazır olsun gelmesi yakın dedi

Valla ben 33 ten sonra bittim ya ağırlaştıkÇa hiç bişey yapası gelmiyo insanın bişey yapamadıkçada sinir geliyo bana hiç hoşlanmam kendi işimi başkasının yapmasına yardımsız yapamıyorum artık malesef bu durum beni psikolojik olarak baya sinirli bi insan yaptı bugün sabah 9 gibi benimde belimde kasıklarımda bi ağrı var bi korktum, uzandım uyumuşum şimdi iyi hissediyorhm. Sıcak geliyo hala bana üstüm hep açık yatıyorum çorap zaten giymiyorum sanırım üşütüyorum o yüzden oldu benim ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…