2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
1.5 hafta önce kendi doktoruma gittim, 2 gün önce de acile. Çok şükür nst de ağrım da çıkmadı, diğer kontrole kadar bana da öyle şeyler denebilir gibi geliyor

Benim geçenki tahlilimde kalsiyum sınırın hemen altında çıktı, böbreklerimde hafif kum gibi oluşumlar olduğu için ekstra kalsiyum vermedi. Taşa döndürür, onun yerine bol süt ürünleri tüket dedi. Daha önce devlette gittiğim doktor da kalsiyum yerine birkaç kase yoğurt tüket düzenli dedi

Ayyy demekkki o şişkinlik kafası yani arada oluyor arada olmuyor, biraz sabretsiN küçüğüm ben gebeliğimi 3.haftada öğrendiğim için çok uzun sürdü benim gebelik ama yine de en az 38e kadar sabretsin istiyorum

Bende acile gitsem mi acaba yaa bilemedim
Açıkçası çok açıklama yapmıyorlar acilde, bir gariplik görmedikçe ama benim en uzun ultrasonuma bu zamana kadar acilde bakıldı. Kiii ben çok fazla doktora da gitmiş biriyim, için rahat edecekse git istersen.

Evet ben o dönem gülünce çıkıcak gibi hissediyordum yürürken de çok fenaydı 38 39 iyidir 40 a da sarkmasın ya kızım 38. Hafta doğmuştu bu da bence en erken 39 gibi gelir

O kadar kalsiyum alıyorum. 3. Aydan sonra başladım. Her gün kefir peynir tüketiyorum ama hala referans arasında. Kalsiyum çok zor yükselen bir değer bence. Ama tabi gereksiz ise kullanmaya gerek yok.

Devlette hiç bir açıklama yapmadılarben ultrasonda her şey yolunda mı diye sorunca sadece evet dedi doktor.

Benim enteresan şekilde göbeğim küçüldü Genelde günün bu saatlerinde kocaman olurdu her şeyimiz ters gidiyor Sanırım bir nebze de olsa aşağı düşmüş galiba döndü ya geçen çok ağrımın olduğu gün

Eklentiler

• IMG_0174.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 124
Benimde 1 haftadır eşimde bana senin göbeğin küçük, başkalarının göbeği kocaman oluyormuş benimki küçükmüş diyip duruyor onun yüzünden kafama taktım ya sinirim bozuluyo salı gününü iple çekiyom çocuğum kilo almadı diye korkuyom

Ben bir suru oyuncak ördüm. Daha once örüp hediye verdigim kisiler hep atti kurutmaya, hicbir sey olmadi. Ama elim sıkıdır :) simdi ben de bu hafta bebege uygun yikayacaklarimi hazirladim, yarin tikayip kurutacagim hassas programi kullanacagim. Ama tam kurumuyor yine bir sure tele seriyorum.
Tel tel ip sacli bebek oyuncaklar yikamaya da kurutmaya da pek uygun degil. Bebek icin de erken zaten daha cocuk oyuncagi onlar.

Eklentiler

• 1696771750177778287796151048791.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 102
Yok yok almıştır benim ilkinde de hemşireler şok olmuştu 3950 doğunca çok minik bir şey bekliyorlarmış o göbekten iç karnın vardır şeninde bir de ben kilo almaya devam ediyorum bebek illa alıyordur herhalde

Aynen ya bende kilo alıyorum baktım kiloma mümkün değil bencede çocuğun büyümemesi ama işte öyle diyince içime yer etti bugün dedim senin yüzünden kafama takıyorum deme bana şöyle şeyler sende maşallah iyi doğurmuşsun kızını normal

Benim eşimde aynı şeyi söylüyor milletin kocaman göbeği oluyor üstelik tatil yapıyorlar, hiç offlayıp poflayan görmedim falan dedi geçen gün. Bir iki müşteriside hamile. Dedim sokakta, orda burda kime ne diyecekler sana niye desinler birde

Ben aslında bebeğin oynayacağı oyuncaklar için değil de evdeki oğlumun pelüşleri için sormuştum. Her yeri tertemiz etmeye çalışıyoruz ya bebekler gelmeden, işte o pis pelüşler bozuyor tüm aurayı

Kızlar, en son bebek kıyafetlerini aldığımız mağazadan bunuda alıp çıkmıştık. Hava çok sıcaktı ve asıl puset, araç koltuğu satan mağazaya yürümek istemedim. Cuma günü üretim tarihini farkettim. Yazdım chicco ya. Daha cvp gelmedi. 10 sene olacak neredeyse az kalmış imal edileli. Sizce geri vermeli miyim? Kullanım süreleri hakkında bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 20231006_122946.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 20231006_121505.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…