- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
1.5 hafta önce kendi doktoruma gittim, 2 gün önce de acile. Çok şükür nst de ağrım da çıkmadı, diğer kontrole kadar bana da öyle şeyler denebilir gibi geliyorKaç haftalıksın? Doktoruna en son ne zaman gittin? Arası açıldıysa tekrar bi görünmende fayda var. Ben geçen ay gittiğimde sormuştum erken doğum belirtisi varsmı diye, hayır demişti. Bu ay çantanı hazırla dedi
Benim geçenki tahlilimde kalsiyum sınırın hemen altında çıktı, böbreklerimde hafif kum gibi oluşumlar olduğu için ekstra kalsiyum vermedi. Taşa döndürür, onun yerine bol süt ürünleri tüket dedi. Daha önce devlette gittiğim doktor da kalsiyum yerine birkaç kase yoğurt tüket düzenli dediGünaydın herkese,
Ben de hala kramp türü ağrılar yaşıyorum ara ara. Magnezyum düzenli kullanıyorum ama dün kullandığım gebelik uygulamasında o krampların magnezyum kadar kalsiyum eksikliğinden de kaynaklanabileceğini okuyup ufak çaplı bir şok geçirdim. İlk gebeliğimde kalsiyum takviye kullanmıştım ama bu doktorum önermemişti, gıdalardan al demişti. Devletteki doktoruma sorunca o da aynı şeyi söylemişti. Biraz tırstım şahsen. Umarım eksik almıyoruzdur kalsiyumu. Gidip bir kase yoğurt yiyeceğim şimdi.
Baş ve bel ağrısı spinalin en yaygın yan etkilerinden aslında. Bana doktorum operasyon sonrası en az iki bardak kahve iç demişti, 9 ay az kafeinli kahvelerle nefsimi körledikten sonra o hastanenin kafeteryasında satılan filtre kahve de öyle güzel gelmişti ki, anlatamambelki onun da etkisiyle ben de yaşamadım. Bu sefer de öyle yapacağım. Yaşamayız umarım
Bende acile gitsem mi acaba yaa bilemedim1.5 hafta önce kendi doktoruma gittim, 2 gün önce de acile. Çok şükür nst de ağrım da çıkmadı, diğer kontrole kadar bana da öyle şeyler denebilir gibi geliyor
Ayyy demekkki o şişkinlik kafasıBende varya daha doğum ile alakalı en ufak ışık yok yabugünde çok iyi kalktım ne bir ağrı ne bir şey acaba bebeğe bir şey mi oldu diye bir düşündüm sonra baktım hala kayıyo içerde dedim tamam karnımda düşmedi hiç top gibi bekliyor. Doğum kanalına yakın olunca vajinada ele bir şişkinlik geliyordu hatta bende varis çıkacak gibi olmuştu. Şişkinlikte gitmiş çocuğum resmen yukarı kaçtı
Açıkçası çok açıklama yapmıyorlar acilde, bir gariplik görmedikçe ama benim en uzun ultrasonuma bu zamana kadar acilde bakıldı. Kiii ben çok fazla doktora da gitmiş biriyim, için rahat edecekse git istersen.Bende acile gitsem mi acaba yaa bilemedim
EvetAyyy demekkki o şişkinlik kafasıyani arada oluyor arada olmuyor, biraz sabretsiN küçüğüm ben gebeliğimi 3.haftada öğrendiğim için çok uzun sürdü benim gebelik ama yine de en az 38e kadar sabretsin istiyorum
Evet evet, sağlıkla güzel vakitlerde gelsinler. Aceleye gerek yokEvetben o dönem gülünce çıkıcak gibi hissediyordum yürürken de çok fenaydı 38 39 iyidir 40 a da sarkmasın ya kızım 38. Hafta doğmuştu bu da bence en erken 39 gibi gelir
O kadar kalsiyum alıyorum. 3. Aydan sonra başladım. Her gün kefir peynir tüketiyorum ama hala referans arasında. Kalsiyum çok zor yükselen bir değer bence. Ama tabi gereksiz ise kullanmaya gerek yok.Benim geçenki tahlilimde kalsiyum sınırın hemen altında çıktı, böbreklerimde hafif kum gibi oluşumlar olduğu için ekstra kalsiyum vermedi. Taşa döndürür, onun yerine bol süt ürünleri tüket dedi. Daha önce devlette gittiğim doktor da kalsiyum yerine birkaç kase yoğurt tüket düzenli dedi
Devlette hiç bir açıklama yapmadılarEvet en son özele gittiğinde öyleydi devlette ne dediler hatırlamıyorum amainşallah doğum pozisyonundadır hala Doğum pozisyonundan da kanala indirmek gerekiyor onda da işte yürüyüş merdiven inme çıkma pilates topu işe yarıyor
Hay Allahım ya makat olsa söylerdi ama benceDevlette hiç bir açıklama yapmadılarben ultrasonda her şey yolunda mı diye sorunca sadece evet dedi doktor.
Benimde 1 haftadır eşimde bana senin göbeğin küçük, başkalarının göbeği kocaman oluyormuş benimki küçükmüş diyip duruyor onun yüzünden kafama taktım yaBenim enteresan şekilde göbeğim küçüldüGenelde günün bu saatlerinde kocaman olurdu her şeyimiz ters gidiyor Sanırım bir nebze de olsa aşağı düşmüş galiba döndü ya geçen çok ağrımın olduğu gün
Ben bir suru oyuncak ördüm. Daha once örüp hediye verdigim kisiler hep atti kurutmaya, hicbir sey olmadi. Ama elim sıkıdır :) simdi ben de bu hafta bebege uygun yikayacaklarimi hazirladim, yarin tikayip kurutacagimBu arada kızlar, çok alakasız bir şey sormam lazım. Kurutma makinesi kullananlar, özellikle de @Al_pi veSpring05 pelüş oyuncak kurutabiliyor muyuz bu zımbırtıda güvenli bir şekilde? evin her yanı temizlense de oğlanın pelüş hayvanları toz ve mayt yuvası olarak tehditkar bir şekilde evin dört bir yanına pusu kurmuş durumda da
Yok yok almıştır benim ilkinde de hemşireler şok olmuştu 3950 doğunca çok minik bir şey bekliyorlarmış o göbektenBenimde 1 haftadır eşimde bana senin göbeğin küçük, başkalarının göbeği kocaman oluyormuş benimki küçükmüş diyip duruyor onun yüzünden kafama taktım yasinirim bozuluyo salı gününü iple çekiyom çocuğum kilo almadı diye korkuyom
Aynen ya bende kilo alıyorum baktım kiloma mümkün değil bencede çocuğun büyümemesi ama işte öyle diyince içime yer ettiYok yok almıştır benim ilkinde de hemşireler şok olmuştu 3950 doğunca çok minik bir şey bekliyorlarmış o göbekteniç karnın vardır şeninde bir de ben kilo almaya devam ediyorum bebek illa alıyordur herhalde
Benim eşimde aynı şeyi söylüyorBenimde 1 haftadır eşimde bana senin göbeğin küçük, başkalarının göbeği kocaman oluyormuş benimki küçükmüş diyip duruyor onun yüzünden kafama taktım yasinirim bozuluyo salı gününü iple çekiyom çocuğum kilo almadı diye korkuyom
Ben bir suru oyuncak ördüm. Daha once örüp hediye verdigim kisiler hep atti kurutmaya, hicbir sey olmadi. Ama elim sıkıdır :) simdi ben de bu hafta bebege uygun yikayacaklarimi hazirladim, yarin tikayip kurutacagimhassas programi kullanacagim. Ama tam kurumuyor yine bir sure tele seriyorum.
Tel tel ip sacli bebek oyuncaklar yikamaya da kurutmaya da pek uygun degil. Bebek icin de erken zaten daha cocuk oyuncagi onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?