Kızlar kontrolden geliyorum, 34+0, 2400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi, doktor detaylı inceledi. Nst’de sancı çıkmadı. Suyu 10 cm dedi, iyi genel durumu dedi ama daha önce su ile alakalı bir ölçü hiç vermemişti. Normal değer kaç bilgisi olan yazabilir mi
Kızlar kontrolden geliyorum, 34+0, 2400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi, doktor detaylı inceledi. Nst’de sancı çıkmadı. Suyu 10 cm dedi, iyi genel durumu dedi ama daha önce su ile alakalı bir ölçü hiç vermemişti. Normal değer kaç bilgisi olan yazabilir mi
Haftan güzel canım erken doğum sayılmıyor zaten inşallah sağlıkla kavuşursun miniğinle sormak istediğin bir şey olursa taze bilgilerimle yardımcı olurum
Kızım iyi çok şükür doğum kilosuna yaklaştı her gün kanguru yapıyoruz artık şu an sadece kilo olmasını bekliyoruz sonra eve gelecek
Haftan güzel canım erken doğum sayılmıyor zaten inşallah sağlıkla kavuşursun miniğinle sormak istediğin bir şey olursa taze bilgilerimle yardımcı olurum
Kızım iyi çok şükür doğum kilosuna yaklaştı her gün kanguru yapıyoruz artık şu an sadece kilo olmasını bekliyoruz sonra eve gelecek
Kızlar benden size tavsiye mutlaka emzirme atleti alın birde penye sabahlık ben emzirmiyorum ama 3 saatte bir süt sağıyorum atlet ve sabahlıkla takılıyorum sürekli
Birde solgar brewers yeast B12 alın gerçekten sütü arttıyor
Amin canım benim hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin bende kız kardeşimden haber almış gibi oluyorum yazdıklarınızı okuyunca, birbirimize destek olduk aylardır çok heyecanlıyım gerçekten
Perinatalog 3 gün geri hesaplıyor ama 37 bitmiş olacak her şekilde.
Kendi doktoruma göre 38 bitiyor. Yani yapacak bir şey yok. Doktorum beklerdik sonuna kadar ama bekleyemeyiz bu durumda zaten plasentası yüzünden gelişmeyecek dedi. Hepinize dua edeceğim doğururken
Benim doktorum bugün olumluydu gayet ama yine göbeğime bakıp çok büyümüş demekten kendini alamadı. Yalnızca dört kilo aldığımı söyleyince de bir türlü inanamadı neyse ama takdir ettiğini görür gibi oldum bakışlarında. Ben de yemeğe gidiyorum şimdi. Afiyet olsun
Ay benim neden gözlerim doldu burada aylardır yazışıyoruz herkesin derdine, mutluluğuna yeri geldi ortak olduk aramızda birbirimizi görmesek de bir bağ oluştu bu beni çok duygulandiriyor ay yavruna kavuşmana resmen 1 hafta kaldı, inşallah ikiniz de çoook sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz kuzum
Kızlar bu arada her kontrolde soruyorum takviyelere devam mı diye. Bu kez de sordum (sormasam söylemeyecek galiba) magnezyum ve imom bir hafta daha iç ve bırak dedi. Doğuma kadar (ve sonraki üç ay) yalnızca demir. Dvit sormadım ama ona devam ederim herhalde. Aklınızda olsun.
Ay benim neden gözlerim doldu burada aylardır yazışıyoruz herkesin derdine, mutluluğuna yeri geldi ortak olduk aramızda birbirimizi görmesek de bir bağ oluştu bu beni çok duygulandiriyor ay yavruna kavuşmana resmen 1 hafta kaldı, inşallah ikiniz de çoook sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz kuzum