2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu çatı ağrısını çok fazla yaşamak çok baskı hissetmek normal mi sizinde aynı mı bugün kalktığımdan beri geçmedi ağrısı
Çatı ağrısı tam olarak ne bilmiyorum ama günlerdir geceleri yatakta dönmek de dahil, kasıklarım acıyor. Ara ara vajinaya ağrı saplanıyor ve haftam daha erken

Yaa aşık olduumm çok güzeeel renklerin hepsi benim renklerim bir kız annesi olacak olsam aynısını yaptırırdım kesinlikle. Güzel günlerde kullanın annesi

Çatı ağrısı tam olarak ne bilmiyorum ama günlerdir geceleri yatakta dönmek de dahil, kasıklarım acıyor. Ara ara vajinaya ağrı saplanıyor ve haftam daha erken
Ya resmen vajina kemikleri ağrıyor hani regli sancısı çeken birimisin bilmiyorum ilk gün ağrır ya öyle başka yerimde bişey yok ama yani karnım belim ağrısa acile gidicem de bu baskı ağrı beni maf etti sanki kafası orda gibi baskı benim oluyordu ara ara sabah ağrıyla kalktım hala geçmedi oğlumu okula zor götürdüm

Kızlar ulk üç ay saç boyanmaz biliyorum da, son 2 ayda saç boyanmaz diyorlar, doktoruma sormadım, bilgisi olan var mı? Bu kadar beyazla doğuma girmek istemiyorum fotoğraflarda sonsuza dek kalacak
Sağlıklı mı deil mi arastrmadim ama bu yazki nişan düğün işleri için sprey boya almistm L'Oreal in fln var. Duş alınca akıp gidiyor. Bnde yine ondan sıkıveririm diyorum sana da fikir olsn.

Haklı sebep canım Bendensin cocuk doğsa valiz yok bendede daha ütülenecek
Biz neden böyleyiz bende valizi kapatmadım daha eksikleri var hala isim siparişi vericem kapı süsü için neyi bekliyorum hiç bir fikrim yok her gün evde bir yeri yapıcam diye söz verdim kendime bş yeri yapıyorum 2 gün dinleniyorum biter mi bu kafayla bitmez halıları bile yarın vericem oda kv zorladı ne olur ne olmaz ver diye

Kızlar aranızda kanguru alan var mı çok araştıramadım daha bir sürü eksiğim var hangi markalara bakalım alan daha önceden tecrübe eden ya da araştıran varsa önerebilir mi

Benzer durum sanırım canım, bazen kafası aşağıya baya inmiş gibi hissediyorum. Bu kadar ağrı olması korkutuyor beni. sırf o yüzden randevumu erkene aldım, doktor ne olur ne olmaz görsün istiyorum

Kızlar bu çatı ağrısını çok fazla yaşamak çok baskı hissetmek normal mi sizinde aynı mı bugün kalktığımdan beri geçmedi ağrısı

Ben çatı ağrısı pek yaşamıyorum, bazen (özellikle yürürken) başı baskı yapıyor, yürüyemiyorum, oturmam gerekiyor falan ama geçiyor sonra. Bir de daha bugün alttan şiş saplanır gibi ağrı hissettim kısa süreli. Doktorum bunlara normal dedi. Eğer baş gelişse, bu haftalarda kanala girmeye başlamış oluyorlar, baş baskı yaptığı için bu tarz ağrılar normal sayılıyor genelde anladığım kadarıyla. Bana kendini yorma dedi. Yürüyüşü falan da yarım saatle sınırlandırmak iyi olurmuş.

Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün eve geldiğimde duş almistm.cnku kesinin ustnde bant vardı ztn.egilmeden oturmadan bükülmeden bi duş almistm.

Merhaba kızlar sormak istediğim bi şey var. Benim bebeğim adet tarihine göre 1 hafta önden gidiyordu her zaman. Dün kontrole gittiğimde adet tarihinden 1 hafta geride olduğu söylendi 36 olması gerekirken 34 çıktı haftası. Ablam ve bikaç arkadaşım son aylarda bunu duyduklarını söylediler ama bana hiç normal gelmiyor sizin bebişlerin haftası nasıl ilerliyor?

Benzer durum sanırım canım, bazen kafası aşağıya baya inmiş gibi hissediyorum. Bu kadar ağrı olması korkutuyor beni. sırf o yüzden randevumu erkene aldım, doktor ne olur ne olmaz görsün istiyorum
Evet bide regli ağrısına benziyor donuk bir ağrı dün uzun süre aradan sonra ilişki oldu ondan mı diye korktum yatakta yatıcam bugün oğlum gelene kadar geçer inşallah
Resmen regli ilk gün yaşadığım ağrı bu şükür belimde karnımda yok aslında ben normal karşılıyorum bu ağrıları da sadece geçmek bilmedi sabahtan beri dün bide ilişki oldu ondan mı anlamadım artık sanırım tamamen bitirmek gerekiyor ilişki durumunu da

Herkesin tecrübesi farklıdır ama benim şöyle oldu hastaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı epidural istemedim saatler sonra dayanamaz oldum doktora nolur bana epidural yapın dedim tatlım yarım saate doğuracaksın ne epiduralı dedi dayanılmaz nokta bende son 1 saat oldu iyi ki yaptırmamışım demiştim.

İlerde ve geride olabiliyor hatta bazen karın çevresi geri diğer yerler ileride olabilir veya tam tersi dr bir sıkıntı görmediyse üzülme canım zaten 1 hafta ileri geri dediği 200 gram sanırım çok büyük bir fark olsa veya plesantadan ötürü olsa mutlaka söylerdi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…