2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şöyle oldu. Adet tarihine göre bi hafta geride gibi gözüküyor ama ben doktora normalde bi hafta önden giderdi dediğimde o da şaşırdı. Çünkü 2 hafta geriden geliyor aslında. Aaa 2 hafta sonra bunu bana hatırlat tekrar ölçelim dedi. Başka bi şey söylemedi ama tepkisi ""bişey olmaz" gibi değildi.
İnternete bakmak isyemiyorum ama orda da bi hafta sorun değil ama 2 hafta geride olması gelişim geriliği oluyor ve bu bi sıkıntı yazıyordu.

20 Ekimde doğumum var Akrep olmasın derken terazi yaptım çocuğu
Ahh sabahtan beri girip bakamamıştımm sağlıkla huzurla gelsin inşallah ay böyle haberleri alınca bir değişik oluyorum.. Sizler için heyecan, sevinç kendim için soru işaretleri, acabalar, keşkeler falan..

Allah hepimize sağlıklı, güzel günler göstersin inşallah

Ay bırak istersen artık uğraşmayı kendine eziyet etme yoluna girdin çaktırmadan farkında mısın? dikkat et kendine.. Size sen lazımsın

Son hafta halıları verecegım dedim ama havalar hala cok guzel kapı cam acıkkende veresım yok halıları
Ya bende dıyorum gez amannn bosver yaparsın ama yok gezmekten elim hazırlıklara değemiyor Bak hazırlandım avm ye gidicem yarın dogum gunu var pzar kahvaltı var okulla Oldumu pazartesi
Kızlar aranızda kanguru alan var mı çok araştıramadım daha bir sürü eksiğim var hangi markalara bakalım alan daha önceden tecrübe eden ya da araştıran varsa önerebilir mi
Kızımda solomombaby almıstım cok mennun kaldım. Ama ben yenıdogan aparatını almadım 6 mı 9 ay mı ne o zaman kullanmıstım .

Sağlıklı mı deil mi arastrmadim ama bu yazki nişan düğün işleri için sprey boya almistm L'Oreal in fln var. Duş alınca akıp gidiyor. Bnde yine ondan sıkıveririm diyorum sana da fikir olsn.
Onlarda kimyasal yaaa, bir kerelik belki birşey olmaz da bilemedim araştırmak lazım

Maşallah ona ve sana en kısa zamanda evine dönsün inşallah..

Bu arada kanguru yapmak ne? Cidden bilmediğimdsn soruyorum.

Benim bir hafta karın çevresi geri çıktığında 2 haftaya kadar ileri geri olmasının problem olmadığını söylemişti doktorum, takip etmek gerekiyor fark giderek açılıyor mu diye

Kızlar aranızda kanguru alan var mı çok araştıramadım daha bir sürü eksiğim var hangi markalara bakalım alan daha önceden tecrübe eden ya da araştıran varsa önerebilir mi
Ergobaby Omni 360 Air Bebek Kanguru (Pearl Grey) Bebekhouse.com'da
Benimki bu canım. Arkadaşım verdi bununla 3 çocuk büyüttü çok ergonomik bir sürü taşıma pozisyonu var, kafa desteği var o çok memnundu. Ha ben şahsen şu an sıfırdan alacak olsam asla bu parayı kangruya vermem o ayrı konu

Ah ne güzel darısı benim ve tüm vajinal doğuma gidecek arkadaşlarımın da olsun Sezeryan da olsa fark etmez inşallah sağlıkla gelsinler hepimiz için diliyorum. Bu doğumun ilkinden daha da kolay geçecektir çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…