2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
36+lardayım ama ultrason ölçümünde 34 çıktı o yüzden iki hafta sonra gel dedi diye düşündüm ama mutlaka gideyim o zaman. Çok teşekkür ederim detaylıca yazdığın için

Bu yorumun altına imzamı atarım. Başıma gelenlerin özetini resmen.
Dogabesmez aklında hiç bir soru işareti kalmaması adına başka bir doktora gitmeni gerekirse perinataloga gitmeni tavsiye ederim.
Biraz geriye gidip hikayeni öğrenmeye çalıştım sana da çok geçmiş olsun bebişinle sağlıcakla kavuşursun inşallah. Ama anladığım kadarıyla senin bebiş haftasıyla uyumlu gidiyor değil mi? Başka belirtiler mi vardı yoksa sadece ultrasonla mı farkedildi kireçlenme olduğu

İnsan çocuğu olduktan bir süre sonra (cicim ayları geçince ) yalnızlığı özlüyor elbette. Evdeki dağınıklıktan, sürekli anne diye seslenilmekten, her yerden çıkan oyuncaklardan gına getiriyor. Böyle kimselerin beni çağırmadığı, bana ihtiyaç duymadığı yerlere gideyim diyor zaman zaman. Ama sonra düşününce, diyor ki ilkokulda yavaş yavaş başlayacak zaten kopuş, ergenlikle kapalı kapıları artacak evin, çok değil 15-20 sene sonra da ev tamamen deri toplu ve sessiz olacak. Sonra da salya sümük gidip o pamuk ayakları, terlemiş enseleri, dağılmış saçları öpüp koklamaya koşuyor. Hala vakit varken baş başa geçirmediği zamanların yasını tutuyor. Benim beş yıllık tecrübem bu yönde en azından. Alışmaktan çok ötesi yani

Ben bilmiyordum ilişki kanala girmesine yardımcımı oluyormuş töbe zaten bugün yaşadığım ağrılardan sonra şükür uyudum 2 saat dinlendim çok iyi geldi

Yaa çok duygulandım benim hayatımı anlattın sanki bazen çok bunalıyorum sonra gece onu severken diyorum ki hangi iyiliğimin karşılığı bide bu aralar şeye taktım 2 sene sonra belkşde kendini öptürmeyecek böyle bebek gibi sevdirmeyecek odasında kalmak isticek vs duygulanıyorum resmen benim oğluşumda 5 yaşında şimdi bana herşey dil baştan başlayacak gibi geliyor

Ben bilmiyordum ilişki kanala girmesine yardımcımı oluyormuş töbe zaten bugün yaşadığım ağrılardan sonra şükür uyudum 2 saat dinlendim çok iyi geldi
Şöyle vücut doğuma hazırsa kasılmaları falan başlatabiliyor malum ayy ne güzel dinlenmişsin, hafifledi mi ağrıların

Kesme kesme belli olmaz ablm da kadın doğum doktoru son haftayı bile bekleriz bazen diyor tabi ihtimal azalıyor ama belli olmaz diyor ikimizin de döner inşallah dönmezse de hakkımızda belki öylesi hayırlı olcaktır

Burda herkesin tecrübesi birbirine destek oluyor fikir veriyor o amaçla yazıyorum yoksa herkes de aynı olacak diye bir şey yok tabi. Benim en başından beri bebek 2-3 hafta hep ilerdeydi. Hatta şişko kızım diye seviyordu doktorumuz bile. Bir gün kontrolde(1 ay önce) haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorum telaş yaptı ve beni perinataloga gönderdi. O doktor sorun göremedi sonuçta haftasıyla uyumluydu suyu iyiydi plasenta o sıra iyi durumdaydı.
Sonradan tansiyon problemim başladı bu arada sürekli yüksek çıkmadığı için büyük ihtimalle biz o yüksek çıktığı anı kaçırdık. Yüksek tansiyon plasentada kireçleme yapmaya başladı bugün zaten grade 3 çıktı kireçlenmesi. Bir anda oldu yani. Kan ve idrar temiz olunca neden olduğu da anlaşılmadı. Hatta doktorumun bu kadar telaş yapmasına şaşırmıştık kadının huyu demiştik ama varmış bir bildiği. Sürekli kontrole çağırdı işte bu süreçte.
Dediğim gibi herkesin tecrübesi kendine, ben yaşadım diye biri daha yaşayacak değil. O yüzden kimseye boş yere endişe vermek de istemem.
Ki eminim sağlıkla gelecek zaten kızım azcık beklediğimizden erken oldu ama kavuşmalar hep çok güzel

Canım eğer akapunkturu kafana koyduysan şöyle bir öneri sunabilirim benim sporculuktan kalma bir sürü problemim olduğu için fizik tedavi kapılarını aşındırdim ordan biliyorum fizyoterapistlerin bazıları çok çok güzel akapunktur yapıyor ve hamilelikte de yapanlar var oturduğun yerden birkaç merkezi arayıp bilgi alabilirsin istersen

Ah hikayemiz aynı. 6 yıllık evlilik ve ilk çocuk ben de çocuksuzluğa ve 2 kişi yaşamaya o kadar alışmışım ki acaba nasil olur diyorum sonra da aynı senin dediğin gibi, evin içerisinde pıtır pıtır gezen küçük bir canavar olacak deyip gözlerim doluyor

Ay dur hazır durulmuşken yeni şeyler sokma aklına

Bizim de aynı 6 yıllık evlilik ve ilk çocuk şimdi tarih belli olunca perşembe akşamı dışarda olalım dedik. Hatta eskisi gibi Taksim gecesi yapasım var ama Taksim eskisi gibi değil

14 yıl olacak ve ilk çocuk

Bizim de aynı 6 yıllık evlilik ve ilk çocuk şimdi tarih belli olunca perşembe akşamı dışarda olalım dedik. Hatta eskisi gibi Taksim gecesi yapasım var ama Taksim eskisi gibi değil
Aman aman daha sakin yerlere git kuzum şaka gibi son sessiz zamanlarımız. Bunu özleyeceğim için değil de hayatımızın tamamen değişeceğinin farkında olduğumuz ve en güzel telaslarimizin başlayacağı bir döneme girdiğimiz için söylüyorum hem bir sürü acabalar ile dolu hem de inanılmaz bir mutluluk... Ama o zamanlarin Gerçekten çok güzel olacagina inancım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…