Ay ne alaka yahu ne illet insanlar var illa yorum yapacak yapmazsa ölür ya! Cevap versen cahile ne anlatabilirsin? Cevap vermesen kendi içinde sinirleniyorsun olan yine sana oluyor.. vallahi nefret ediyorum böyle sadece konuşmak için konuşan insanlardan. Bana da sürekli şey diyorlar " oo Dogur o zaman görcem ben seni" benim gözümde bu ve türevi cümleler iyi niyetle veya ŞAKA adı altında kurulabilecek cümleler degil. neyimi göreceksin benim sefillik çektiğimi, yorgun olmamı veya sürekli dert yanmami mi görmek istiyorsun ? Belki bunlar küçük şeyler belki de gerçekten dedikleri gibi olacağım ama bu benim tercihim yani ben istedim sanane arkadaş sanane vallahi artık tahammül edemiyorumSon günlerin tadını çıkarın diyeceklerim bu kadar sıcak sıcak çay kahve için duş alın oh misNisan ayında 5 yıl olacak ve 2. Çocuk Geçen kuaföre gittiğimde kadın bana dedi ki eşin şehir dışında filan mı yok hayır dedim. Genelde evden uzakta olan adamlar peş peşe çocuk yapar da dedi Gülüp geçtim herkesin zihniyeti ne kadar farklı
Allah hayırlı evlat etsin demekten başka çaremiz kalmıyorBeterin beteri var sakın üzülme benim sabah 9 buçukta olacağı için yükselenide akrep
Canım niye kafayı yiyorsun. Son zamanlarda fazla kilo alman kadar doğal birşey yok zaten bunu doktorlar da normal görüyor ben de 8 aya kadar sadece 5 kilo almıştım hatta buraya yazmıştım kilo alamıyorum çok tedirginim bebek de kilo alamazsa fln diyordum ama şu an 33 hafta oldum ve bir anda 2 haftada 5 kilo daha almışım ve ben de sağlıklı beslenip abur cubur yemem ve benim de göğüslerim çatlamis hem de kırmızı çatlak olmuş. Görünce tabiiki üzüldüm ama sonra neyse bebeğim sağlıklı olsun bir şekilde gerisi hallolur deyip geçtim. kesinlikle seni yargılamiyorum yanlış anlama ama inan kilodan daha büyük sıkıntılar, sorunlar var tek dert edeceğin şey kilo olsun böyle şeyleri kafana takma lütfen. Bak burada erken doğum yapıp çocuğu kuvöze giren arkadaşlarımiza sorsak eminim keşke 150 kilo olsam her yerim çatlasa ama çocuğum zamanında gelseydi beraber eve dönseydik derler. Yani diyeceğim o ki kilo çözümü olan bir şey ve dönemsel kafana takmaKızlar çok hızlı kilo alıyorum demiştim ya göbeğimde değilde popomda ve hemen altında çatlak oluşturmuş. Abur cubur vs yemediğim halde ayda 1 kilo alan ben 1 ayda totalde 5 kilo almışım resmen. Kafayı yemek üzereyim.
Hadi ya hayırlı olsun inşallah son bir hafta kalmış. Çok heyecanlı20 Ekimde doğumum varAkrep olmasın derken terazi yaptım çocuğu
Ay benim de en nefret ettiğim cümle tipi. Eşimin ablası der özellikle bilmiş şey. Yazın geç kalkıyoruz diye görcem ben sizi uyuyamayacaksınız bilmem ne diyip duruyordu. Kına alıp göndercem çocuk olduktan sonra uyuyamadık al yak diyeAy ne alaka yahu ne illet insanlar var illa yorum yapacak yapmazsa ölür ya! Cevap versen cahile ne anlatabilirsin? Cevap vermesen kendi içinde sinirleniyorsun olan yine sana oluyor.. vallahi nefret ediyorum böyle sadece konuşmak için konuşan insanlardan. Bana da sürekli şey diyorlar " oo Dogur o zaman görcem ben seni" benim gözümde bu ve türevi cümleler iyi niyetle veya ŞAKA adı altında kurulabilecek cümleler degil. neyimi göreceksin benim sefillik çektiğimi, yorgun olmamı veya sürekli dert yanmami mi görmek istiyorsun ? Belki bunlar küçük şeyler belki de gerçekten dedikleri gibi olacağım ama bu benim tercihim yani ben istedim sanane arkadaş sanane vallahi artık tahammül edemiyorumben bu çocuğu 6 yıl beklemişim rezil de olurum vezir de, her halime de şükür ederim ama gel de bunu anlat işte.. anlatamayinca da hoopp konunun başına bağlıyorum kendim sinirleniyorum işte
Benim karnım ilk gebelikte çıkmadığı halde çatlak oluştu bu gebeliğimde de şu 2,3 gün hariç baya yok gibiydi yine oldu çatlak bence genetik bu çatlak işi kocaman karnı olup 0 çatlağı olan arkadaşım var ama kilo biraz kaçmış sanırım doktorundan biraz azar yiyebilirsinKızlar çok hızlı kilo alıyorum demiştim ya göbeğimde değilde popomda ve hemen altında çatlak oluşturmuş. Abur cubur vs yemediğim halde ayda 1 kilo alan ben 1 ayda totalde 5 kilo almışım resmen. Kafayı yemek üzereyim.
Ya işte geçmişten gelen takıntılar olunca bu kilo konusunu aşamıyorum ve düşünüyorum bu kiloyu almak için ne yedim diye ama doğru düzgün bir şey yok yani. Bir anda da hani yemediğim halde yememekten kastım abur cubur vs olmadığı halde nasıl böyle olabildi ve bu durmazsa nolacakCanım niye kafayı yiyorsun. Son zamanlarda fazla kilo alman kadar doğal birşey yok zaten bunu doktorlar da normal görüyor ben de 8 aya kadar sadece 5 kilo almıştım hatta buraya yazmıştım kilo alamıyorum çok tedirginim bebek de kilo alamazsa fln diyordum ama şu an 33 hafta oldum ve bir anda 2 haftada 5 kilo daha almışım ve ben de sağlıklı beslenip abur cubur yemem ve benim de göğüslerim çatlamis hem de kırmızı çatlak olmuş. Görünce tabiiki üzüldüm ama sonra neyse bebeğim sağlıklı olsun bir şekilde gerisi hallolur deyip geçtim. kesinlikle seni yargılamiyorum yanlış anlama ama inan kilodan daha büyük sıkıntılar, sorunlar var tek dert edeceğin şey kilo olsun böyle şeyleri kafana takma lütfen. Bak burada erken doğum yapıp çocuğu kuvöze giren arkadaşlarımiza sorsak eminim keşke 150 kilo olsam her yerim çatlasa ama çocuğum zamanında gelseydi beraber eve dönseydik derler. Yani diyeceğim o ki kilo çözümü olan bir şey ve dönemsel kafana takma
Kına çok mantıklıymış aşko yazdım bunu bir kenara jdbdjdbd yav gör gör de görünce senin için değişen ne olacak of bir anlasamAy benim de en nefret ettiğim cümle tipi. Eşimin ablası der özellikle bilmiş şey. Yazın geç kalkıyoruz diye görcem ben sizi uyuyamayacaksınız bilmem ne diyip duruyordu. Kına alıp göndercem çocuk olduktan sonra uyuyamadık al yak diyeBirde gezemeyeceksiniz falan derler inadına gezcem ama her gezdiğim yerin de fotoğrafını atcam
Ya aslında çatlak durumunu önemsemiyorum pek olacağı varsa olacak tabii ki ben önlemimi alıyorum ama dediğin gibi genetik meselesi fakat kilo konusunu aşamıyorum bak yediğim halde olsa amenna ama o da yok yaniBenim karnım ilk gebelikte çıkmadığı halde çatlak oluştu bu gebeliğimde de şu 2,3 gün hariç baya yok gibiydi yine oldu çatlak bence genetik bu çatlak işi kocaman karnı olup 0 çatlağı olan arkadaşım var ama kilo biraz kaçmış sanırım doktorundan biraz azar yiyebilirsininşallah diğer aylar dengeler zaten az kaldı zayıf hamile kaldıysan da çok alabilirsin genelde öyle oluyor çevremde zayıf olanlar daha fazla alıyor ama hemende veriyolar üzülme
Bende o haftalarda birden 5 kilo aldım sonra tekrar yavaşladı kilo alımım. Şuan yine hızlandı hafta 1 kilo alıyorum resmen ve 2 ana bir ara öğün ilerliyorum yediklerimde hiç abartı değil. Bence çok normal hep bu hızla gidecek diye bişeyde yok. Kendini kısıtladıkca da strese giriyorsun. Zararlı şeyleri tüketme yeter gerisine yapacak pek bişey yokDaha 33+3’teyim. Böyle giderse kimbilir kaç kiloyla doğuma girerim Allah biliyor. Hiç ekmek yemiyorum, abur cubur hiç tüketmiyorum yemeklerime tuz atmıyorum ben nolduğunu anlamadım.
ben 12 senelik evliyim yaşim 36 siz düşünün artıkAh hikayemiz aynı. 6 yıllık evlilik ve ilk çocukben de çocuksuzluğa ve 2 kişi yaşamaya o kadar alışmışım ki acaba nasil olur diyorum sonra da aynı senin dediğin gibi, evin içerisinde pıtır pıtır gezen küçük bir canavar olacak deyip gözlerim doluyor
Bende bu doğur görürsün hele bi kardeşi olsun bak nasıl kıskanacak iki çocukla hayatın kararacak diyenlere sinirleniyorum acayip derecede ben geçende bahsettim eve bebek gelince bende acayip enerji oluyor çok iyi geliyor çok hoşuma gidiyor yenidoğan ile ilgilenmek kendime yük olarak görmüyorum tabiki zorluğu olacaktır ama ben seve seve yapıcam bunları insanlar öyle dedikçe hayattan soğuyorumAy ne alaka yahu ne illet insanlar var illa yorum yapacak yapmazsa ölür ya! Cevap versen cahile ne anlatabilirsin? Cevap vermesen kendi içinde sinirleniyorsun olan yine sana oluyor.. vallahi nefret ediyorum böyle sadece konuşmak için konuşan insanlardan. Bana da sürekli şey diyorlar " oo Dogur o zaman görcem ben seni" benim gözümde bu ve türevi cümleler iyi niyetle veya ŞAKA adı altında kurulabilecek cümleler degil. neyimi göreceksin benim sefillik çektiğimi, yorgun olmamı veya sürekli dert yanmami mi görmek istiyorsun ? Belki bunlar küçük şeyler belki de gerçekten dedikleri gibi olacağım ama bu benim tercihim yani ben istedim sanane arkadaş sanane vallahi artık tahammül edemiyorumben bu çocuğu 6 yıl beklemişim rezil de olurum vezir de, her halime de şükür ederim ama gel de bunu anlat işte.. anlatamayinca da hoopp konunun başına bağlıyorum kendim sinirleniyorum işte
Of galiba öyle ama hani ben tekim sanıyordum açıkçası başkalarında da böyle olması en azından normal olduğunu gösteriyor. İnşallah benimde yavaşlar.Bende o haftalarda birden 5 kilo aldım sonra tekrar yavaşladı kilo alımım. Şuan yine hızlandı hafta 1 kilo alıyorum resmen ve 2 ana bir ara öğün ilerliyorum yediklerimde hiç abartı değil. Bence çok normal hep bu hızla gidecek diye bişeyde yok. Kendini kısıtladıkca da strese giriyorsun. Zararlı şeyleri tüketme yeter gerisine yapacak pek bişey yok
Verirsin verirsin ben 11 kg almıştım oğlumda görümcemde benle yaşıt o 25 kg aldı o hepsini verdi kilosunun ben daha yavaş verdim üzülme ye iç tadını çıkartYa aslında çatlak durumunu önemsemiyorum pek olacağı varsa olacak tabii ki ben önlemimi alıyorum ama dediğin gibi genetik meselesi fakat kilo konusunu aşamıyorum bak yediğim halde olsa amenna ama o da yok yani
Totalde kaç kg aldın peki?Of galiba öyle ama hani ben tekim sanıyordum açıkçası başkalarında da böyle olması en azından normal olduğunu gösteriyor. İnşallah benimde yavaşlar.
33+2 şu an eczanede tartıldığım tartıya göre 12 kg aldım ama o tartı yanlış olabilir çünkü benden sonra bi amca tartıldı ben bu kadar kilo almış olamam yanlış herhalde dedi ama bilemiyorum tabii. Eğer tartı doğru değilse 10 kg aldım. Bu çarşamba randevum var oradaki tartı net gösterecek.Totalde kaç kg aldın peki?
Yaa çok duygulandımbenim hayatımı anlattın sanki bazen çok bunalıyorum sonra gece onu severken diyorum ki hangi iyiliğimin karşılığı bide bu aralar şeye taktım 2 sene sonra belkşde kendini öptürmeyecek böyle bebek gibi sevdirmeyecek odasında kalmak isticek vs duygulanıyorum resmen benim oğluşumda 5 yaşında şimdi bana herşey dil baştan başlayacak gibi geliyor
Ay ne alaka yahu ne illet insanlar var illa yorum yapacak yapmazsa ölür ya! Cevap versen cahile ne anlatabilirsin? Cevap vermesen kendi içinde sinirleniyorsun olan yine sana oluyor.. vallahi nefret ediyorum böyle sadece konuşmak için konuşan insanlardan. Bana da sürekli şey diyorlar " oo Dogur o zaman görcem ben seni" benim gözümde bu ve türevi cümleler iyi niyetle veya ŞAKA adı altında kurulabilecek cümleler degil. neyimi göreceksin benim sefillik çektiğimi, yorgun olmamı veya sürekli dert yanmami mi görmek istiyorsun ? Belki bunlar küçük şeyler belki de gerçekten dedikleri gibi olacağım ama bu benim tercihim yani ben istedim sanane arkadaş sanane vallahi artık tahammül edemiyorumben bu çocuğu 6 yıl beklemişim rezil de olurum vezir de, her halime de şükür ederim ama gel de bunu anlat işte.. anlatamayinca da hoopp konunun başına bağlıyorum kendim sinirleniyorum işte
Aynen evet ben de senin gibi düşünüyorum ve katılıyorum. Neyi görev, yük görürsen o senin kamburundur niye yük olsun bizim kanımız canımız yavrularımızBende bu doğur görürsün hele bi kardeşi olsun bak nasıl kıskanacak iki çocukla hayatın kararacak diyenlere sinirleniyorum acayip derecede ben geçende bahsettim eve bebek gelince bende acayip enerji oluyor çok iyi geliyor çok hoşuma gidiyor yenidoğan ile ilgilenmek kendime yük olarak görmüyorum tabiki zorluğu olacaktır ama ben seve seve yapıcam bunları insanlar öyle dedikçe hayattan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?