2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yo endişe vermek değil bu kesinlikle o konuda aklınız kalmasın. En güzel doğum kendi zamanında ikinizin de sağlıklı ve mutlu olduğu doğumdur güzel kavuşmalar diliyorum size

Benim konum da bence çok benzer şuan şüphelerim artmaya başladı ama hiç şüphelenmeden devam etmeyi tercih etmezdim önlem almam gerekiyor sonuçta.
Ne güzel doktorlarınız varmış bana niye böyle denk geldi ki şimdi Elbette elimden geleni yapıcam bu süreçte iyi bir doktor bulabilirim inşallah, çok teşekkür ederim

Bizim de aynı 6 yıllık evlilik ve ilk çocuk şimdi tarih belli olunca perşembe akşamı dışarda olalım dedik. Hatta eskisi gibi Taksim gecesi yapasım var ama Taksim eskisi gibi değil
Eşime böyle bişey söylesem neler olur düşünemedim şimdi adam markette bile yok karnıma vuracaklar, yok ayağım bir yere takılacak, yok emniyet kemeri sıktı vs vs takıntı sahibi oldu. İstanbulda olsak ve Taksim Kadıköy falan desem eve kilitler herhalde

Ah inşallah canım gerçekten çok üzgünüm bu konuda, hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor artık
Valla denemeye değer aslında yarın kahve içmeye çıkıcam diye çocuğu bırakıp evden kaçsam mı artık eşim o kadar bıktı ki ve dün o halimi görünce çok kızdı daha bir şey yapmayacaksın filan diye. O çubukla evde de yapılıyormuş aslında ama dur bakalım yarın ki enerjime bağlı arayayım. Bugün hiç halim yok nedense döndü mü acaba diyorum kafası elime gelmiyor sonra bir bakıyorum yine orda. Artık zaten kolay kolay dönmez de zaman daraldı ama Allahtan umut kesilmez

Taksim artık karışık bir yer oraya gitmiyoruz ama Kadıköye çok gittik biz baya aktiftik. Şimdi üçüncümüz olcak yanımızda
Ama son baş başa takılmamızı yaparız perşembe günü. Böyle tarihin belli olması da güzelmiş

Son günlerin tadını çıkarın diyeceklerim bu kadar sıcak sıcak çay kahve için duş alın oh mis Nisan ayında 5 yıl olacak ve 2. Çocuk Geçen kuaföre gittiğimde kadın bana dedi ki eşin şehir dışında filan mı yok hayır dedim. Genelde evden uzakta olan adamlar peş peşe çocuk yapar da dedi Gülüp geçtim herkesin zihniyeti ne kadar farklı

Ya bugün benim de Mihra ismi çok hoşuma gitti eşim ses etmezse düşünebiliriz

Amin inşallah kuşum önden gidip size destek olacağım. Siz doğurduğunuzda tecrübeli olacağım artık shshs
Anestezi şekline karar verdin mi önden bi spinal olda tecrğbelerini paylaş bizle Aramızda 10 gün olacak ahh o 10 günle akrep olacağı için o kadar dertliyim ki ben

Anestezi şekline karar verdin mi önden bi spinal olda tecrğbelerini paylaş bizle Aramızda 10 gün olacak ahh o 10 günle akrep olacağı için o kadar dertliyim ki ben
Valla vermedim ama genel olmam. Bugün o heyecan ile konuşmak aklımıza gelmemiş ama genel düşünmüyordur umarım doktorum
O anı kaçırmak istemiyorum.
Kendime gelir gelmez yazcam zaten gruba.
Canım ben çok laf ettim akrep olmadı ama siz yapmayın daha erken gelmesin bebişler

kaç kilo olmuş bebişin baktılar mı ? Ne kadar doğcakmış ?
Aynen ya kesinlikle daha erken doğmamalı benimki zaten minyon gidiyor doğduğunds sıkıntı olsun istemiyorum 37. Hafta iyidir

Kuzu sen de sezeryan olacaksın sanırım. Spinal mi olacaksın bilmiyorum da spinal olacaksan ameliyat esnasında başını olabildiğince sabit tut. Ben bilmiyordum dikkat etmedim boyun ağrım fazla oldu. Tabi herkeste olacak diye bir şey yok da tedbir almış olursun en azından. Allah'ım bebişine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sevgililikte 14 , evlilikte 9. yilimizi +2 olarak kutlayacagiz biz de :)

Bir de kedi oglusumuz var. Evin sessizliginin bozulmasina en cok tepki gosterecek olan da o olacak buyuk ihtimal yan daire tadilat yapsa sesten rahatsiz olup gelip bize miyavliyor sinirli sinirli, kizlar koro halinde aglayinca ne olacak gorecegiz

Evet canım çok teşekkür ederim bilgi için dikkat edebildiğim kadar edeceğim amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…