- 27 Ocak 2023
- 285
- 279
- 33
Yo endişe vermek değil bu kesinlikle o konuda aklınız kalmasın. En güzel doğum kendi zamanında ikinizin de sağlıklı ve mutlu olduğu doğumdur güzel kavuşmalar diliyorum sizeBurda herkesin tecrübesi birbirine destek oluyor fikir veriyor o amaçla yazıyorum yoksa herkes de aynı olacak diye bir şey yok tabi. Benim en başından beri bebek 2-3 hafta hep ilerdeydi. Hatta şişko kızım diye seviyordu doktorumuz bile. Bir gün kontrolde(1 ay önce) haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorum telaş yaptı ve beni perinataloga gönderdi. O doktor sorun göremedi sonuçta haftasıyla uyumluydu suyu iyiydi plasenta o sıra iyi durumdaydı.
Sonradan tansiyon problemim başladı bu arada sürekli yüksek çıkmadığı için büyük ihtimalle biz o yüksek çıktığı anı kaçırdık. Yüksek tansiyon plasentada kireçleme yapmaya başladı bugün zaten grade 3 çıktı kireçlenmesi. Bir anda oldu yani. Kan ve idrar temiz olunca neden olduğu da anlaşılmadı. Hatta doktorumun bu kadar telaş yapmasına şaşırmıştık kadının huyu demiştik ama varmış bir bildiği. Sürekli kontrole çağırdı işte bu süreçte.
Dediğim gibi herkesin tecrübesi kendine, ben yaşadım diye biri daha yaşayacak değil. O yüzden kimseye boş yere endişe vermek de istemem.
Ki eminim sağlıkla gelecek zaten kızım azcık beklediğimizden erken oldu ama kavuşmalar hep çok güzel
Ten tene temas canım kanguru diyorlarMaşallah ona ve sanaen kısa zamanda evine dönsün inşallah..
Bu arada kanguru yapmak ne? Cidden bilmediğimdsn soruyorum.
İnşallah.. Zor günlerdi.. Bugünümüze şükürMaşallah demeden geçmek istemedim. Kavuşması çok güzel olacak
Ohh ne güzel. Gerçektende insanın içine sokası gelirTen tene temas canım kanguru diyorlar
Eşime böyle bişey söylesem neler olur düşünemedim şimdiBizim de aynı 6 yıllık evlilik ve ilk çocukşimdi tarih belli olunca perşembe akşamı dışarda olalım dedik. Hatta eskisi gibi Taksim gecesi yapasım var ama Taksim eskisi gibi değil
Ah inşallah canım gerçekten çok üzgünüm bu konuda, hayırlısını dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor artıkKesme kesme belli olmaz ablm da kadın doğum doktoru son haftayı bile bekleriz bazen diyor tabi ihtimal azalıyor ama belli olmaz diyor ikimizin de döner inşallah dönmezse de hakkımızda belki öylesi hayırlı olcaktır
Valla denemeye değer aslında yarın kahve içmeye çıkıcam diye çocuğu bırakıp evden kaçsam mıCanım eğer akapunkturu kafana koyduysan şöyle bir öneri sunabilirim benim sporculuktan kalma bir sürü problemim olduğu için fizik tedavi kapılarını aşındırdim ordan biliyorumfizyoterapistlerin bazıları çok çok güzel akapunktur yapıyor ve hamilelikte de yapanlar var oturduğun yerden birkaç merkezi arayıp bilgi alabilirsin istersen
Taksim artık karışık bir yer oraya gitmiyoruz ama Kadıköye çok gittikEşime böyle bişey söylesem neler olur düşünemedim şimdiadam markette bile yok karnıma vuracaklar, yok ayağım bir yere takılacak, yok emniyet kemeri sıktı vs vs takıntı sahibi oldu. İstanbulda olsak ve Taksim Kadıköy falan desem eve kilitler herhalde
Son günlerin tadını çıkarın diyeceklerim bu kadar sıcak sıcak çay kahve için duş alın oh misAh hikayemiz aynı. 6 yıllık evlilik ve ilk çocukben de çocuksuzluğa ve 2 kişi yaşamaya o kadar alışmışım ki acaba nasil olur diyorum sonra da aynı senin dediğin gibi, evin içerisinde pıtır pıtır gezen küçük bir canavar olacak deyip gözlerim doluyor
Yaa soya inanamıyorum ne kadar güzel valla çok sevindim terazi olmasına ekstra sevindim sağlıkla gelsin pera kuş20 Ekimde doğumum varAkrep olmasın derken terazi yaptım çocuğu
Amin inşallah kuşumYaa soya inanamıyorum ne kadar güzel valla çok sevindim terazi olmasına ekstra sevindim sağlıkla gelsin pera kuş
Ya bugün benim de Mihra ismi çok hoşuma gitti eşim ses etmezse düşünebilirizValla benimde kaynanam beğenmedi bizim kızın adını Mihra bence gayet güzel bir isim içime çok sindi bide anlamı çok güzel hoşuma gitti. Geçen gün bana yanına bişey eklemiycek misin diyo ne ekleyebilirim dedim. Nur dedibende nur adından nedense hiç hoşlanmıyorum dedim asla koymam bide gerek yok mihra tek başına yeterli bir isim bişey diyemedi sustu kimse umrumda değil onlar konuşsun dursun çocuk benim değil mi istediğimi koyarım yani herşeye karışmasınlar
Anestezi şekline karar verdin miAmin inşallah kuşumönden gidip size destek olacağım. Siz doğurduğunuzda tecrübeli olacağım artık shshs
Mihra çok güzel ya anlamıda çok güzel ben ilk duydum bu olmalı dedim öylede kaldıYa bugün benim de Mihra ismi çok hoşuma gitti eşim ses etmezse düşünebiliriz
Valla vermedim ama genel olmam. Bugün o heyecan ile konuşmak aklımıza gelmemiş ama genel düşünmüyordur umarım doktorumAnestezi şekline karar verdin miönden bi spinal olda tecrğbelerini paylaş bizle Aramızda 10 gün olacak ahh o 10 günle akrep olacağı için o kadar dertliyim ki ben
kaç kilo olmuş bebişin baktılar mı ? Ne kadar doğcakmış ?Valla vermedim ama genel olmam. Bugün o heyecan ile konuşmak aklımıza gelmemiş ama genel düşünmüyordur umarım doktorum
O anı kaçırmak istemiyorum.
Kendime gelir gelmez yazcam zaten gruba.
Canım ben çok laf ettim akrep olmadı ama siz yapmayın daha erken gelmesin bebişler
Beterin beteri var sakın üzülme benim sabah 9 buçukta olacağı için yükselenide akrepAnestezi şekline karar verdin miönden bi spinal olda tecrğbelerini paylaş bizle Aramızda 10 gün olacak ahh o 10 günle akrep olacağı için o kadar dertliyim ki ben
Kuzu sen de sezeryan olacaksın sanırım. Spinal mi olacaksın bilmiyorum da spinal olacaksan ameliyat esnasında başını olabildiğince sabit tut. Ben bilmiyordum dikkat etmedim boyun ağrım fazla oldu. Tabi herkeste olacak diye bir şey yok da tedbir almış olursun en azından. Allah'ım bebişine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVakit nasıl geçecek bilmiyorum
Suyu iyi bence. 5in altı ve 12nin üstü riskli diye biliyorum
Evet canımbenim son zamanlarda tansiyonum çıktı. Riske atamadı o yüzden doktorum. Sen nasılsın minik kuşumuz nasıl
Ah hikayemiz aynı. 6 yıllık evlilik ve ilk çocukben de çocuksuzluğa ve 2 kişi yaşamaya o kadar alışmışım ki acaba nasil olur diyorum sonra da aynı senin dediğin gibi, evin içerisinde pıtır pıtır gezen küçük bir canavar olacak deyip gözlerim doluyor
Evet canım çok teşekkür ederim bilgi için dikkat edebildiğim kadar edeceğimKuzu sen de sezeryan olacaksın sanırım. Spinal mi olacaksın bilmiyorum da spinal olacaksan ameliyat esnasında başını olabildiğince sabit tut. Ben bilmiyordum dikkat etmedim boyun ağrım fazla oldu. Tabi herkeste olacak diye bir şey yok da tedbir almış olursun en azından. Allah'ım bebişine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?