2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ya ben gaz çıkarma falan deyince bebeğin emdikten sonra gazını çıkarmaktan bahsediyoruz sandım, bizimki o işi eğitimde bayağı kapmıştı, çat çat çıkarıyordu, o yüzden eğitim şart dedim ama sen galiba sezaryen sonrası bizim çıkarmamız gereken gazı kast etmişsin, bende yeni düştü jeton

Ahahahah bencede kızına söylesin ilk önce bi bilgiç kesiliyorlar bu zamanda karısma işte zaten çözemediğimiz problem oldugunda danısılcak bişeyde danısırız ama duramıyorlar anacım
Bu bilmişlik nesilden nesile geçen birşeymiş bizde böyle oluyormuşuz birde yaşlanınca

Doğumdan sonra markete gitme kavgaları ayrı bir şekle giriyor yalnız. Hele de market yakınsa, ben gidicem ben gidicem kavgaları başlıyor ve gerçekten o markette beş on dakika olsa da boş boş dolaşmak, reyonlara böyle boş boş bakmak, elini kolunu sallayarak markete yürüyüp dönmek falan insana öyle iyi geliyor ki, anlatamam. Şimdi tamam da doğumdan sonra market işini beylere kaptırmayın, benden söylemesi

Eşimde annemde kalmıştı özel hastane sorun yaşamamıştım aklınızda bulunsun seninle aynı hastanede doğum yapıcaz zaten sorun olmaz bu durum ikisinede ihtiyacı oluyor insanın, bu sefer kızım olduğu için kardeşim ilgilenicek annem yemeğini çorbasını yapmaya gider veya teyzem yapar diye düşünüyorum kızım gün içinde gelip gider yanımıza falan bakalım ayarlıcaz ama ikiside kaldı bende :)

Ohh çok iyi demişsin işte her konuşulan bir gün gelir yüzüne öyle şşıılaakk diye vurulur

Canım bi troid mi baktırsan guatr mi ne deniyor o çalışmayınca da çok kilo alımı olir derler bilmiyorum belki de şekerin çıktı haberin yok son haftalarda çıkabiliyor ya sa belki tamamen normal doktorun sorun görmez
Sen dene işe yararsa ben de deneyeyim
Allah seni güldürsün kız inan kahkaha attım süpersin yaaa
Burada 3. Trimiser de herhangi bir haftada 1 kilodan fazla almayan yok gibi neredeyse doktorları da normal görmüş ben de ilk şaşırdım ama demek ki normal bilemedim
4 8 aylarda hiç kilo almama durumu da bende var ama doktor beni de normal görüyor galiba akışa bırakmak lazım amaaaaan yoksa stres oluyoruz
süpersin böyle devam

Bugün ilk defa bebeğin hıçkırığını kaburgalarımın hemen altında hissediyorum. Başı yukarı mı döndü acaba noldu
Benimkinin tam başı göbek deliğimin üstünde ya sağa koyuyor ya sola ben mayıs 2021 annelerinde tek bir makat hikayesi okumadım, maşallahımız var gerçekten başta popo sanıyordum bende ama değilmiş

Benimkinin tam başı göbek deliğimin üstünde ya sağa koyuyor ya sola ben mayıs 2021 annelerinde tek bir makat hikayesi okumadım, maşallahımız var gerçekten başta popo sanıyordum bende ama değilmiş
Nasıl anlıyorsun kafası olduğunu? Benim de göbeğimin ortasında kemikli bi yerleri geziyor. Hatta genelde sağ ve sol yanıma aynı anda bi yerlerini dayıyor ve iki yandan geriyor karnımı. Neresi nerede hiç anlayamıyorum

Bende hiç anlamıyorduk geçen doktora gittim eliyle muayene etti önce dönmüş olabilir dedi. Çünkü tam göğüs altımda da değil kafa aşağıda aslında. Göbek deliğinin üstünde yumru gibi bir sertlik var popo mu kafa mı emin olamadığım oraya bir tuttu kafası burda dedi. Hala aynı yumru oralarda bazen kayboluyor ama sonra geri geliyor. Bazen diyorum belki ayaktır ama eşi olurdu yakınlarda herhalde ayağının. Eşimde bu kadar büyük ayak mı olur bariz kafa diyor. Kendimi bile kandıramıyorum yani

Ben o boş boş dolanmaları aylardır yapamıyorum diyorum gidicem alsamda almasanda herşeye bakıcam, dokunucam, kafamı dağıtıcam. Vakit geçiricem. Tamam ben uzakta dururum, sen takıl diyor ama markete girince hadi hadi, o reyon kalabalık, burası bilmem ne.. Alacağımı bile unutup evde sanal marketten takılıyorum işte

Banada kafa aşağıda popo yukarda dedi son kontrolde ama plasenta hala aşağıdaymış. Bebek dönsede o yer değiştirmeyor bazen demekki

Banada kafa aşağıda popo yukarda dedi son kontrolde ama plasenta hala aşağıdaymış. Bebek dönsede o yer değiştirmeyor bazen demekki
Hiç bilmiyorum ki canım valla okudukça bir sürü değişik şey öğrendim. Bazıları yüz geliş geliyormuş o da zormuş bazıları yan duruyormuş tam makatta değil. 37 38 de dönen de okudum tek tük. Artık hayırlısı diyelim ne diyelim

Benimki yine döndü gibi geliyor bana.. Bugün göbeğim acayip şekil değiştirdi. Sağdan sola gerildi falan bişeyler oldu

Kız eşim yapacak zaten ben nasıl yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…