2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben bu durumu kanıksadım valla pazartesi muayeneye gittiğimde sezaryen randevumu alayım bari Gönül ister 29 Ekim'de doğmasını ama hiç niyeti yok

Ben de bir tek sırtını hissedebiliyorum. Daha geniş bir yerde, daha düz olduğu için. Bazen tam ortaya dayanıyor ve sertleşiyor. Bir dahaki ultrasonda dikkat edeyim ama yine de emin olması zor Ancak çok güzel bir deneyim hele bir de elini koyunca altında tepki vermesi

Gece timi burada yineben de midemden yatamiyorum aksamdan beri sağa sola dön yok.hazirlik yapıyorum bu saatte ben de.
Bende boğazıma acı su geldi yine ona uyandım bişeyde yemedim en son akşam yemeğiydi sonra çay içmiştim bi gün boğulucam diye korkmaya başkadım

Bence eşin kalsın hem hiç unutulmayacak bir anı oluyor hem de babalığı doğduktan sonra idrak ediyorlar Bir şeye ihtiyacın olsa hem eşe daha rahat söylenir ve halleder gibi geliyor bana. Hatta doğuma bile girsin Spring05

Burda yazdıktan sonra konuyu biraz açtım, sen mi kalırsın nasıl yaparız diye, ben kalırım tabi niye kalmayayım modunda benim avantajım annem gerçekten yardımcı olacak, iş bitirecek bir kadındır. O günkü duruma göre ya ikisi kalırlar ya da sadece eşim kalır. Ama bildiğim bir şey var eşim asla doğuma giremez adam doğum videolarını bile izleyemiyor. Düşer bayılır orda, bir de onunla uğraşılmasın doğumhanede
Phaedra bebek gazını falan çıkarabiliyor eşim, o konularda güvenim tam. Sadece bebek bezini değiştirmek onun gözünde çok büyüyor, gözü korkuyor. Beraber kalırsak en azından o korkusunu yenmiş olur

Medipol eşleri almıyo ki zaten

Kız o gaz zorttttt diye çıkmıyo pıs diye çıkıyor Ben çıktığına bile emin olamadım o kadar pıs
Yaa bence kesinlikle eşler kalmalı ilkte. Bizimki iki ve ben yok baba yok gece uyanır ağlarsa diye aklım onda kalmasın dıye babayı eve yollarım annem gece gelir kalır diye düşünüyorum alışkın olsa ananeye dedeye bırakırdım da senede 1 görüyor çocuk .

Kızlar bu çatı ağrısını çok fazla yaşamak çok baskı hissetmek normal mi sizinde aynı mı bugün kalktığımdan beri geçmedi ağrısı
Benim durduğum yerde değil ama yataktan kalkarken, dönerken ve belli başlı hareketlerde bazen gözlerim dolacak kadar canım yanıyor. Benim ilk 20. Haftada başlamıştı, son zamanlarda dozu arttı, doktorum kemik yapımla alakalı olduğunu ve normal bir durum olduğunu söylüyor, bazı gebeler daha fazla yaşıyormuş sancı ile karıştırılmadığı sürece normal, ama zaten farklı ağrı tipleri baya farklı bence

Tecrübeli anne adaylarına sormak istiyorum; daha önce ki doğumuzuna bir kaç gün kala rutin haliniz dışında vücudunuzda ne gibi değişiklikler fark ettiniz? Anlamış mıydınız birskaç güne doğum olacağını? Ya da doğduktan sonra fark ettiniz mi sizde ki değişikliğin sebebinin doğum olacek olduğunu? Bana doktorum doğum yaklaşmış dediği günden beri bunu düşünüyorum, herşey aynışken bir bakıcam doğum doğum gelmiş öyle mi oluyor...

E bilmeyince direkt çıkıyor zannediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…