2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaaa
Çok geçmiş olsun canım
Egzersiz falanda mı iyi gelmedi hiç

Çok teşekkür ederim canım benim Seninde güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah

Dün gerçekten bütün gün ağrıdı ama şükür bugün geçti ilişkide sonra oldu ağrı ama dediğin gibi doğumla alakalı değil bende dr sormuştum bakmıştı iyi demişti herşey olabiliyor demek ki sadece dün biraz uzun sürdü

Dün gece ben daha fenaydım. Yemeği biraz geç yiyince ve bebeğin ayakları mı neresi bilmiyorum tam midemin üstünde oluyor sanki nefes alamıyorum
Yalnız değilsin canım benim yavrumda itina ile mideme vuruyor topuğunu hissediyorum çünkü artık iyice büyüdüler biraz daha yana vursa orasıda kaburga oluyor oda çok zor böyle geçireceğiz son haftaları artık

Yaaaa
Çok geçmiş olsun canım
Egzersiz falanda mı iyi gelmedi hiç
Çok teşekkür ederim canım İlk nörolojiye gitmiştim 24. Haftada başladı bende her geçen gün şiddetlendi.O zaman tek bacağımdaydı Walker la yürüyüp idare edebiliyordum.İki bacağa geçince baya baya zorladı.2.5 aydır günde Max 2 saat falan uyuyabiliyorum.Nöroloji ve fizik tedavi me çekilemediği için çekilse de birşey yapılamayacağı için birşey yapmadı.Bu hafta beyin sinir cerrahına gittim .Sağ bacağımda kas zayıflamış doğumu mümkün mertebe erkene çekin dedi.Bel fıtığı ve bel kayması dan şüphelendi ama ilk siyatik sinir sıkışması denildi.Bugün Mr randevum vardı ama gitmedim bebeğim etkilenmesin diye 2.5 hafta daha dişimi sıkacağım.Tuvalete git gel yapmak oturup kalkmak ve yürümek çok zorluyor.Sürekli ağrı var egzersiz de vermediler sdece oturduğum yerden pilates lastiğiyle oynatmaya çalışıyorum bacaklarımı

Canın aklında olsun hemşire arkadaşım MRın bebeğe herhangi bir zararı olmayacağını söylemişti bana. Bende de fıtıktan şüphelenmişti ortopedi doktoru, MR çekilmeli demişti ama herhangi bir tedavi uygulamayacağı için doğum sonrasına ertelendi. Arkadaşıma anlatırken MRın bebek için zararı yok aklında olsun diye söyledi bana

benimde sinir sıkışması oldu 30.haftamda galiba.2 gece hastane yattim.cok öksürmekten kaynakliydi.fizik tedavi dr u da bakti zeytinyag masaji ve sıcak su torbasi bele önerdi.bi agri kesici yapilmisti ve deliksiz uyumustum.suan cok sukur o agrim yok ama tabiki yeri belli oksurmekten esnemekten..... korkuyorum tekrar olur diye geceleri sağa sola donerken sanki kemiklerimi kırıyorlar o derece.35.haftama girecem bugun nefes darligida eklendi gunduzleri daha iyiyim ama geceler gercekten uzun geciyor artik.umarim seninde sorunun bir an once çözülür saglikla bebeginj kucagina alirsin canim

Az kaldıı, sağlıkla kucaklayalım da bebişleri inşallah hepsini unuturuz

soyasosu iş yoğunluğundan dün hiç bakamamıştım şimdi okudum mesajları ah belli olmuş tarihiniz sağlıkla huzurla gelsin güzel Pera çok duygusal oldum gözlerim doluyor resmen ne kaldı mis kokularını içimize çekmemize inanılmaz güzel bir duygu hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler birde büyütürken konuşalım buralarda

Ben bu durumu kanıksadım valla pazartesi muayeneye gittiğimde sezaryen randevumu alayım bari Gönül ister 29 Ekim'de doğmasını ama hiç niyeti yok
Hiç belli olmaz ya annemin suyu gelmiş mesela Zeynep Kamile götürmüşler. Tabii o zaman makat filan ne olduğunu bilen yok Annem kusmaya başlamış doktor demiş ki senin bebek dönmüş muayene edicem seni. Sonra da doğumu hızlanmış ve beni doğurmuş Bende makatmışım ama son dakika dönmüşüm işte. Kaçıncı hafta doğurdun diyorum bir ay vardı diyor ne zaman olduğu tam belli de değil Ama benim de umudum pek yok açıkçası benim 30. Hafta gibi makata geçti o zamandan beri böyle işte hiç dönmedi sanırım

Canım sezaryeni bilmiyorum ama normal doğumda eş aşağı tarafı hiç görmüyor sağ yanımdaydı benim eşim. Belden aşağıda set gibi bir şey var bende görmedim hiç aşağıyı. Sadece doktor kordonuyla elime verdi onu gördüm kordon kısmını Ama plesenta doğuyormuş ya doğumdan sonra ben hissetmedim onun doğma anını o an titreme filan geliyor duygular karmakarışık eşim diyor ki o nasıl bir şeydi öyle kocamandı Benim eşim yine girmek istiyor mesela bir yardımı dokunduğundan değil de fotoğraf filan çekiyor işte O an onu gözün görmüyor bir romantizm yok aslında ama doğunca yanında olunca oluyor

Ah evet kesinlikle öyle bende Salı nst ye gidicem ilk kez, orda sorucam bakalım dönmüş mü diye. Eliyle anlamadı işte benim doktorum çünkü çok yukarıda da değil kafası garip bir şey İnşallah doktor beni nst den sonra hemen göndermez haftaya bakarız dönüp dönmediğine diye. O potansiyel var çünkü çok yoğun

İçim sıkıldı ay bunlar ne zor şeyler ya. Şu aileler cidden haddini bilse ona göre davransa herşey daha güzel olacak. Benim doğum kendi ailemin yanında olacak eşimin ailesi gelmeyecek uzak çünkü. Biz kendi evimize gittikten sonra gelecekler tabi. Bakalım neler olacak Tek temennim ablası gelmesin vallahi istemiyorum o soğuk nevale kızı. Ya insanda hiç mi sıcaklık olmaz. Aramızda 2 yaş var arkadaş gibi oluruz diye düşünmüştüm ama tövbe böyle arkadaşım olmaz

Ahh çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…