2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar ben doktordan çıktım..
Oğluşum hâlâ makat geliş ancak doktor umutsuz değil. 2. Doğum olacağı için rahim geniş dönebilir dedi dönmezse kaça kadar bekleriz diye sordum 39 40 a kadar yolu var suyun gelmediği sürece acelemiz yok sonuçta ama suyun önce gelir hâlâ makat geliş olursa mecbur sezeryana alırım dedi . Hatta bir hastası Doğum sancısı başlamış makatmis sancı ile bebek dönmüş ve son dk normal doğum olmuş onu anlattı umudum yeşerdi bakalım hayırlısı nst sıfır sancı.
Kilosu 2250 olmuş doktorum zayıf değil normal kilosu dedi . iki hafta sonra kontrol

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım Bende tedavi uygulanmayacak diye vazgeçtim doğumdan sonra ağrılarım geçmemiş olursa öyle çektiricem

Amin canım inşallah Geceleri bende daha da kötüleşiyorum umarım sağlıkla atlatırız hepimiz bu süreci

Maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden

Hahaha aynı benim evlenmeden önceki hayallerim evlenmeden önce çok saf oluyor galiba insan ya.

Ay inşallah döner bir nebze umut oluyor banada Allahtan benimki de kilolu değil 2590 mıydı neydi 35+6 da o yüzden biraz umudum var. Doktor notuna 35 haftayla uyumlu yazmış inşallah döner hepimizin

Kızlar ya, gece çok sık tuvalete çıkıyorum, ama işin garibi gece sadece her kalktığımda iki üç yudum su içiyorum, hatta bazen her seferinde içmiyorum. Bu tuvaletin kaynağı nedir diyorum hep, bazen bebeğin suyu mu falan diye korkuyorum benzer durum yaşayanınız var mı özellikle son 10 gündür böyle olmaya başladı

O iki üç yudum su işte bu işin kaynağı benim de öyle. Tek gözüm kapalı tuvalete kalkıyorum dönerken suyumu içiyorum. Sonra uyuyorum ( neyseki anında uyuyorum) sonra yine aynısı işte

O iki üç yudum su işte bu işin kaynağı benim de öyle. Tek gözüm kapalı tuvalete kalkıyorum dönerken suyumu içiyorum. Sonra uyuyorum ( neyseki anında uyuyorum) sonra yine aynısı işte
Ya bazen korkuyorum iki üç yudum su bu kadar idrara yol açmazdı bende diye ama anladığım hepimiz aynı durumdayız..

2420 gram doğdu benimki. İnşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya
Oyy maşallah kuzuya Çok kısa sürecinizden bahsedebilir misiniz peki kaç haftalık doğum yaptınız ? Açılmanız mı oldu ? Küvözde kaldı mı ? Kusura bakmayın çok soru sordum yaşamış insanların tecrübeleri iyi hissettiriyor çok

Özellikle de geceleri uyumadan önce sağolsun yavrularımız ama doğduğunda da hayal ediyorum o ayakların kıpır kıpır oynaması ne güzel olacak Sağlıkla gelsinler

Yatak odasını tuvalete tasiyacagim ben de yakinda

Dr. Banu Çiftçinin normal doğum videosunu izlemiştim. Bebek doğum kanalına girdikten sonra bile sağa ve sola dönerek çıkıyordu. Makat gelişi diye bir duruma inanmıyorum ben ya. Bizim doktorlar beklemek istemiyor gibi hissediyorum. Bir de senin ikinci gebeliğin ve rahmin zaten daha önce yaptı bunu. Sadece daha zamanın var ben öyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…