2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bende bugün bir buçuk saattir sabit şekilde yemek yapmaya çalışıyorum bu hafta çok dışardan yedik diye. Şuan resmen topallıyorum haha Eski halime dönerim inşallah
Ben yine fıldır fıldır gezmece doğunca onu her yere götüremeyeceğim ama karnımdayken her yere gelebilir
Arkadaşlar Kaya ismi nasıl? Sesletimi kulağa hoş geliyor ama anlamı niye böyle ya Biz hala isim derdindeyiz
Güzel isim ama sert geliyor kulağa. İçine sindiyse hiç kimseye sorma ve dinleme tabi

Ben yine fıldır fıldır gezmece doğunca onu her yere götüremeyeceğim ama karnımdayken her yere gelebilir

Güzel isim ama sert geliyor kulağa. İçine sindiyse hiç kimseye sorma ve dinleme tabi
İlk ismini Kuzey düşünüyoruz. İkinci de Kaya mı olsa diye aklımdan geçti. Aslında yurtdışımda anlamı bilmeyenler kulağa çok tatlı geliyor dedi. Biraz onlardan etkilendim Çok kararsız bir yapım var evlerden ırak

Sezeryan sonrası göbek eritme için öneriniz var mı? Korse ve spor egzersiz hareketleri vb ne olursa
Dilkenn daha iyi bilir ama üç aydan sonra egzersiz öneriliyor şimdilik sadece yürüyüş korse konusunda ise benim de fikre ihtiyacım var. Kullanmak mantıklı mı? Evet ise hangisi hiç bilmiyorum
Peki kesin iki isim mi Kuzey ismi bence çok güzel. Bir de Aren ismini beğeniyorum ben. Yeni nesil isim istersen. Ben azcık daha karıştırayım kafanı

Ben doktorumu doğal doğumu destekliyor diye seçmiştim aslında ama bu sefer beni şaşırttı İnşallah inşallah

Evet Aren de güzel ama okurken değiştirirler yurtdışında. Kuzey çok tatlı ama aklımda hep içinde A harfi olan isimler var. İçimde kalacak ikinci ismi A harfi olan bi şey koymazsam. Yoksa aslında çok laf ettim iki isim koyanlara sevmiyorum diye.

Kuzey Aras veya Uras Aras ismini çok seviyorum eşimin pek sevmediği biri var onun çocuğunun adı diye koyamadım uras ta çok hoşuma gidiyor illerde a istiyorsan ama bende Kerem koyacaktım mesela bi isim analizi gibi bir sayfaya denk geldim yanına a harfli bir isim ekleyin yazmıştı a ile Alp Ali gibi kısa isimlerde olabilir

Sezeryan sonrası göbek eritme için öneriniz var mı? Korse ve spor egzersiz hareketleri vb ne olursa
Canım soya doğru söylüyor en az 3 ay beklemen gerekiyor iç dikişlerinin iyileşmesi için sonrasında da çok yavaş tempoda başlamak gerekiyor bir anda yüklenmek kaslara stres bindirir

Ben de asla iki isim koymam diyordum ama gebelik büyük konuştuğun her şeyi yapmakmış içinde kalmasın hiç bir şey
Süper oldu teşekkür ederim bir de şu önemliymiş: kademeli korse alın diyorlar, giderek daha sıkı takabilmek adına

Ben de kerem aras koymayı düşünüyorum

Ben korse kullanmadım şal gıbı bişeyim var onunla sardım ama yazın doğum yapınca sıcakta nasıl saracaksın bir iki denedim yok yapamadım Bunda kış bırde yuksek bel taytlar var sıkar gıyerım al sana korse Başka türlü sıkıya gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…