Kızlar bende bugün bir buçuk saattir sabit şekilde yemek yapmaya çalışıyorum bu hafta çok dışardan yedik diye. Şuan resmen topallıyorum haha Eski halime dönerim inşallah
İlk ismini Kuzey düşünüyoruz. İkinci de Kaya mı olsa diye aklımdan geçti. Aslında yurtdışımda anlamı bilmeyenler kulağa çok tatlı geliyor dedi. Biraz onlardan etkilendim Çok kararsız bir yapım var evlerden ırak
Dilkenn
daha iyi bilir ama üç aydan sonra egzersiz öneriliyor şimdilik sadece yürüyüş korse konusunda ise benim de fikre ihtiyacım var. Kullanmak mantıklı mı? Evet ise hangisi hiç bilmiyorum
İlk ismini Kuzey düşünüyoruz. İkinci de Kaya mı olsa diye aklımdan geçti. Aslında yurtdışımda anlamı bilmeyenler kulağa çok tatlı geliyor dedi. Biraz onlardan etkilendim Çok kararsız bir yapım var evlerden ırak
Dr. Banu Çiftçinin normal doğum videosunu izlemiştim. Bebek doğum kanalına girdikten sonra bile sağa ve sola dönerek çıkıyordu. Makat gelişi diye bir duruma inanmıyorum ben ya. Bizim doktorlar beklemek istemiyor gibi hissediyorum. Bir de senin ikinci gebeliğin ve rahmin zaten daha önce yaptı bunu. Sadece daha zamanın var ben öyle inanıyorum
Dilkenn
daha iyi bilir ama üç aydan sonra egzersiz öneriliyor şimdilik sadece yürüyüş korse konusunda ise benim de fikre ihtiyacım var. Kullanmak mantıklı mı? Evet ise hangisi hiç bilmiyorum
Peki kesin iki isim mi Kuzey ismi bence çok güzel. Bir de Aren ismini beğeniyorum ben. Yeni nesil isim istersen. Ben azcık daha karıştırayım kafanı
Evet Aren de güzel ama okurken değiştirirler yurtdışında. Kuzey çok tatlı ama aklımda hep içinde A harfi olan isimler var. İçimde kalacak ikinci ismi A harfi olan bi şey koymazsam. Yoksa aslında çok laf ettim iki isim koyanlara sevmiyorum diye.
Evet Aren de güzel ama okurken değiştirirler yurtdışında. Kuzey çok tatlı ama aklımda hep içinde A harfi olan isimler var. İçimde kalacak ikinci ismi A harfi olan bi şey koymazsam. Yoksa aslında çok laf ettim iki isim koyanlara sevmiyorum diye.
Kuzey Aras veya Uras Aras ismini çok seviyorum eşimin pek sevmediği biri var onun çocuğunun adı diye koyamadım uras ta çok hoşuma gidiyor illerde a istiyorsan ama bende Kerem koyacaktım mesela bi isim analizi gibi bir sayfaya denk geldim yanına a harfli bir isim ekleyin yazmıştı a ile Alp Ali gibi kısa isimlerde olabilir
Canım soya doğru söylüyor en az 3 ay beklemen gerekiyor iç dikişlerinin iyileşmesi için sonrasında da çok yavaş tempoda başlamak gerekiyor bir anda yüklenmek kaslara stres bindirir
Kuzey Aras veya Uras Aras ismini çok seviyorum eşimin pek sevmediği biri var onun çocuğunun adı diye koyamadım uras ta çok hoşuma gidiyor illerde a istiyorsan ama bende Kerem koyacaktım mesela bi isim analizi gibi bir sayfaya denk geldim yanına a harfli bir isim ekleyin yazmıştı a ile Alp Ali gibi kısa isimlerde olabilir
Ben korse kullanmadım şal gıbı bişeyim var onunla sardım ama yazın doğum yapınca sıcakta nasıl saracaksın bir iki denedim yok yapamadım Bunda kış bırde yuksek bel taytlar var sıkar gıyerım al sana korse Başka türlü sıkıya gelemem