2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Canım soya doğru söylüyor en az 3 ay beklemen gerekiyor iç dikişlerinin iyileşmesi için sonrasında da çok yavaş tempoda başlamak gerekiyor bir anda yüklenmek kaslara stres bindirir

Kademeli korsa çok mantıklı ya. Hiç aklıma gelmemişti. Bugün yürüyüş yaptım birazcık. En iyisi biraz biraz böyle devam edeyim 3 aya kadar da kendime göre bir egzersiz programı ile toparlamaya başlarım inşallah

Aynı bende yaa ağustosta doğum yaptım saramadım sarmaya çalışıyorlardı ama yok zaten nefes alamıyorum ki bunda kış inşallah satabiliriz

Sezeryan sonrası göbek eritme için öneriniz var mı? Korse ve spor egzersiz hareketleri vb ne olursa

Ben araştırarak böyle bir korse almıştım, kuşak tipi ve cırtcırtlı olduğu için sıkıldığını kendimiz ayarlayabiliyoruz. Ama Al_pi gibi ben de pek sıkıya gelemediğim için verimli kullanamadım o yüzden ne ölçüde işe yaradığını bilmiyorum. Bu sefer daha istikrarlı takmayı deneyeceğim, mevcut göbeğime de etkisi olur umarım

Eklentiler

• FBAC5D8B-364D-4148-836D-06724C7EC1F6.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
Bebegin suyu olsa kalkıp tuvalete çıkamazsın yatak ıslanır çünkü suyun gelse tutamazsın sıksan da akar merak etme

Mochinin Manuel’ini alayım diyorum
Mochi tam olarak sağım makinesi değil süt toplamak için daha mantıklı diye duydum bende pompa da aldım mochi de aldım umarım güzel güzel emen bebişler olur da hepsi pompaya çok ihtiyaç duymayız ama mochi hep lazım olabilecek bir şey gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…