2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar göğüs pompası almalı mıyım? İhtiyacım olur mu acaba sizce ?
Ben aldım kızımda iyiki almışım çok kullandım gögüslerim taş gibi oluyordu şişiyordu sağıp verıyordum o tam emip boşaltamadığı zamanlar çok agrıyordu çünkü.
Lansinoh manuel olanı aldım

Evet evet bende öyle bakıcam

Evin düzeni bile değişecek çocukla birlikte. Çocuksuz evin düzeni ayrı, ıvır zıvır çok. Şimdi yavaş yavaş hepsi kalkacak hep dua ettim evimizi çocuk sesleriyle şenlendir Allahim diye. Nasip olursa az kaldı. Allah hepimizin evini çocuk gülüşleriyle şenlendirsin

Bu ara hareketleri daha fazla o yüzden artık iyice benimsedim benim bebeğim diye zaman yaklaştıkça sevgi daha da artıyor sanırım bir de kucağımıza aldık mi kokusunu çektik mi annelik yüklenecek gibi geliyor

Sizin bebeğe isim koyamamanız ile A Astrologsero nun doğuramaması yarışır kızlar siz halledince her şey tamam olacak gibi hissediyorum
İlahi bir işaret bekliyorum isim ile ilgili bu arada ne eşim bana ne ben eşime isim sunamıyoruz korkudan evde sessizlik hakim bugün ilkkez bana şey dedi ilk oğlumuzun ilk ismini koyalım ikinci ismi Ali olsun hayır evde var birtane o isimden ne alaka dedim bilmem aklıma geldi diyor evden kaçarak uzaklaştı olay büyümedi

Yoksa elektrikli pompa mı alayım ayyy öneri verin bana

Emzirme döneminde işe dönülecekse düzenli sağım yapmak açısından elektrikli pompalar çok daha pratik oluyor. Lansinoh o konuda iyiydi bildiğim kadarıyla. Ama işe dönülmeyecekse manueller de gayet iş görüyor. Ben en basitlerinden birini almıştım (baby me olabilir markası) çok işimi gördü. Ama pompa kesinlikle şart. Memeler şişebilir boşaltılması gerekebilir, annenin röntgen çekilmesi vb gibi nedenlerden ötürü belli bir süreliğine sütünü sağıp dökmesi gerekebilir veya fiziksel olarak mevcut olamadığında bebeğe biberonla süt verilmesi gerekebilir.

Mochinin Manuel’ini alayım diyorum
Bendekini avent sanıyordum dün sterilize ettim meğer lansinoh almışım. Tekli elektrikli.

kızlar Arman ismi nasıl?
Kuzu eğer içine sindiyse kimseye sorma insanın kafası çok karışıyor çünkü
Ama illaki bir şey de dersen çocukken arman diye bir arkadaşım vardı ismiyle dalga geçiyorlardı. Çocuklar çok acımasız. Siz yurtdışında yaşıyorsunuz diye biliyorum orda o anlamda dalga geçmezler.

Kızlar şu pompaların içinde ince bir hortum var ya onu nasıl sterilize ediyoruz ?

Ahahaha bizde merakla bekliyoruz küçük beyin ismi ne olacak bakalım

Ee direk ali koyun hayır çikolataları napcaksınız etıketlerınımı sökeceksınız

Sıcak suya atıyordum ben onu da zaten kaynatılmıyor herşey kaynayan suyun içine atılıp 5 dakıka bekletılıp cıkarılıyor.
Ben ilk kaynaattım da hepsının rengi benzi attı
Ben hepsini on dk kaynattım risk budur dedim yani kullanma kılavuzunda kaynatın elektrik parçası hariç hepsini diyordu bir şey olmadı. O hortumun içi incecik olduğu için sanki sterilize olamıyor gibi geldi o yüzden
Bunu ben de düşündüm ama en kötü yerler

Aaa ne diye dalga geçiyorlardı ? Evet yurt dışında yaşıyoruz ve r harfi içermesini hiç istemiyorum ama ikizlerimizin biri kız biri erkek :) kız olana ben Lina olarak karar verdim, erkek olanı eşim Arman olarak düşündü ama benim pek hoşuma gitmedi

Lina çook güzel yakın bir arkadaşımın kızı. Öyle tatlı ve akıllı ki valla sordun diye söylüyorum azman diyorlardı

Evet etiket bastırcam buldum 50,60 tl filan tutuyor o önemli değil yeterki isim bulalım ya sanırım bizim iş inada dönüştü biraz ne konuşup isim arıyoruz nede isim bakıyoruz kimlikte belli olacak sanırım

Lina çook güzel yakın bir arkadaşımın kızı. Öyle tatlı ve akıllı ki valla sordun diye söylüyorum azman diyorlardı
haha onu hiç düşünmemiştim :) r leri söyleyemen bir arkadaşım da 'ben Alman derim zaten dümdüz Alman koyun olsun bitsin' diye dalga geçiyor :) valla son 3 gün kaldı ama isim konusunda bizde hala muzdaribiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…