2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar göğüs pompası almalı mıyım? İhtiyacım olur mu acaba sizce ?
Ben almadım. Eğer Allah korusun ilk zaman sütüm gelmezse hastanede vardır diye düşünüyorum, yoksa da o an alırım. Ya da sütüm bol gelirse, mastit olmamak için yine alırım. Ama normal seviyede gelirse gerek olmaz diye düşündüm. İşe başladığımda da çocuk 10 aylık olacak, e yarım gün çalışacağım zaten. O dönemde de ihtiyaç duymam diye düşünerek doğum sonrasına bıraktığım bir ürün oldu

haha onu hiç düşünmemiştim :) r leri söyleyemen bir arkadaşım da 'ben Alman derim zaten dümdüz Alman koyun olsun bitsin' diye dalga geçiyor :) valla son 3 gün kaldı ama isim konusunda bizde hala muzdaribiz :)
Ay son üç gün mü daha önce yazdıysan kaçırmışım. Sağlıkla büyüsünler kaçıncı haftandasın

Kızlar bide bu isim konusunda ben büyük konuştum sanırım benim ilk hamileliğimde kızda olsa erkekte olsa ismi hazırdı direk koyduk 13 haftada öğrenince bazı arkadaşlarım eşleriyle isim bulamazdı doğuma kadar ben hep dalga geçerdim nasıl bulamazsınız insanın bir hayalide mi olmaz filan demek neymiş büyük lokma yiyip büyük konuşmayacakmışız birde geçen rüya gördüm bebeği getiriyorlar ismi işte belli diyorum ki ne güzel isim ama bebek kız isim erkek ismi acaba diyorum bizim cinsiyet mi farklı çünkü bize sadece bir kez cinsiyet söylediler

Ay son üç gün mü daha önce yazdıysan kaçırmışım. Sağlıkla büyüsünler kaçıncı haftandasın
evet yazmıştım :) 18 ekim olarak karar verdi hastane . 37+2 deyim bugün. Ayy çok heyecanlı gerçekten hepimizin minikleri sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler, kolaylıkla atlatalım ilk günleri inşallah

Yok ya olur olur merak etme pipetli sulukları nasıl sterılıze edıyoruz yada su pompalarını
Sıcak suda hic bişi kalmaz bide kaynatmıssın
Yaa aman son dk golü olacak desene .. bende eşime hadi hadi deyip durdum en son ben alp istiyorum dedım kısa dedı senın de adın kısa dedım ama iki hece dedi ee buda tek hece dedim Olur dedi oldu bitti maşallah

Aynen öyle ay ben yürüyüşü yazamamisim annemdeydiks acelece cevap attım yürüyüş ile başla yazamamisim çok doğru başlamışsın bir de zaten emziriyorsun biraz da sağlıklı beslenirsen ilk aylar zaten fazlaliklarin cok hızlı gitmeye başlayacaktır bir de bol bol booolllll SU hem süt için hem de vücudunun çabuk toparlaması için

Elimi koyuyuorum karnıma, ayağını hissediyorum, avucumun içine ayağını sürtüyor resmen yaaaa yiyicem valla . Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahh

Amiinn evet benim evimde o kadar gereksiz ıvır zıvır var ki ama yarısını zaten kaldırmıştım çünkü benden önce bütün arkadaşlarım evlenip en az 3 tane dogurdular ee bana bir geliyorlar sürü gibi, evin altı uzerins geliyordu ben de kaldırdım

Hastanede kiralanıyor olabilir bilmiyorum belki vardır ama beni hemşire inek gibi elle sağdı zaten bir kaç damla akıttık bebeğin ağzına şekeri düşmüştü. Hastaneden çıkarken doktor mama yazdı kabul etmedim tekrar sağdı tekrar verdik sütüm var mı diye baktılar işte. Vardı ama ben emziremiyordum onu da zamanla hallettik

Ben 4. Gün aktif şekilde kullandım makineyi çünkü mastit olmuştum taş gibiydi memem ve banyodan sonra bana bir titreme geldi ateşim çıktı çok fena bir şey. Sonra hep sağmaya başladım doldukça biriktirip gece veriyorduk

Sen ne yaptın da pasife düştü hesabın

Ya evet bu zmna kadar İlk ban olayımı almıs oldum o da ilgi alanım bile degıl ama gereksizin biriyle münakaşa işte

Bende kızlar şaşırtıcı kan sonucumu dün öğrendim... Değerler düşmeye baslamıs o kadar enteresan geldı Kı bana.. İlaç içmiorm ama degerler düşme eğiliminde.. Ast yada alt hatırlamıyorum birisi sıfırlanmış yani referans aralığında.. Diğeri düşme eğiliminde, ggt de 130dan 112ye düşmüş.. Çok şaşırdım ya hani ekstra bişey de yapmadım, anlamadım

Bide şey var.. Doğum için inşallah tek avazda kurtulursun.. Kurtulmak??? İsteyen kim? Hamılelık bence bı kadının hayatında yasayaagı en guzel deneyim.. Tadını çıkart, gez toz hamılelık süper bişey dıyceklerıne Allah kurtarsın sanki yük, tmm realitede vucuda yük.. Ama bu yükü bile isteye çekmek isteyen insana kurtul demek çok saçma

Peki merak ettim, şu an bagısıklıgı ve alerji durumu nasıl? Banada dedıklerı mantıklı geldi ama merak ettim işe yaradı mı

Amiinn evet benim evimde o kadar gereksiz ıvır zıvır var ki ama yarısını zaten kaldırmıştım çünkü benden önce bütün arkadaşlarım evlenip en az 3 tane dogurdular ee bana bir geliyorlar sürü gibi, evin altı uzerins geliyordu ben de
Kurtulmak kelimesi ayrı saçma avaz kelimesi ayrı saçma ha bir de mesela hastanelerdeki sancı odasına o ismi vermeleri de saçma bildiğin bilinç altında bastırılmış korkularla doğuma gidiyoruz bir de bizden sakin olmamizi bekliyorlar

Diyetisyen hanım peki benim hiç kilo almamamın nedeni kilolu gebe kalmam mı ama cok tuhaf, aynı kılo da arkadasım kaldı, 89la, ustune 25 kılo almıs hamıleyken ben nasıl almıyorum anlamadm

Diyetisyen hanım peki benim hiç kilo almamamın nedeni kilolu gebe kalmam mı ama cok tuhaf, aynı kılo da arkadasım kaldı, 89la, ustune 25 kılo almıs hamıleyken ben nasıl almıyorum anlamadm
Bence iyi ki almadın bebe sağlıklı sen sağlıklısın. 89+25 çok fazla. Kilo hem bebek hem anne için çok tehlikeli.

Daha dur.. Şimdi bizim 2.ler erkek.. Baska kimler cinsiyette ıkıledı hatırlamıyorum.. Butun herkes aaa kız başka, kız evlat gibisi yok diyerek 3.yü yapmaya zorlayacak
Yada tam tersi Bi tane de erkek olsun, soy yürüsün vsvs
Derler annam derler, susmuyorlar... Ben artık Hee deyip gecıorum, hakverir gibi konusuyorm, içimden Hadi ordan çekiyorum

Peki merak ettim, şu an bagısıklıgı ve alerji durumu nasıl? Banada dedıklerı mantıklı geldi ama merak ettim işe yaradı mı
Süt alerjisi vardı rota aşısı sonrası kanlı kaka vs görmüştük ama asla bana diyet yaptırmadılar. Türkiyede mesela tam tersi. Hemen bebeği de anneyi de diyete sokuyorlar ama onlar bunun süreci uzattığını bünyenin bir türlü alışamadığını düşünüyorlar bununla ilgili de bir sürü yeni makale var zaten. En geç bir bir buçuk yaşta alerji bitecek dediler gerçekten de öyle oldu. Bağışıklığı da kreşe başlayana kadar gayet iyiydi. Hatta maşallah ama şöyle söyleyim 41 derece ateşleri bile gördü benim kızım ama hiç ateşi yok gibiydi. Şimdi de kreşten dolayı hastalanıyor tabiki ama ona bizim bağışıklık bile dayanmıyor. Bi de şu var benim kız iki buçuk yaşında ama daha toplasan bir iki kere antibiyotik kullanmıştır o da yarım şekilde. Almanya’da 3 gün ateşli çocuğa müdahale edilmiyor 3. Günden sonra ilaç veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…