Bu bilmişlik nesilden nesile geçen birşeymiş bizde böyle oluyormuşuz birde yaşlanınca
Aslan Alp koysanızAsla bulamıyorum benim bulduğumu eşim eşimin bulduğunu ben beğenmiyorum diyorum ki sanki padişahın son torunu
Sezeryan sonrası göbek eritme için öneriniz var mı? Korse ve spor egzersiz hareketleri vb ne olursa
Ben ücretsiz izne ayrılacağım başka türlü yakınımda bakacak kimsem yok.Eylüle kadar 10 11 aylık olur en azından.Bizim doğumumuz 14 Kasım bir ay kaldı. Ama geçmiyor günler resmen çok sabırsızlanıyorum benbir yanım da valla acayip korkuyor sorumluluktan. Dün burnum tıkalı diye sabaha kadar uyumadım diye sinirlerim bozuldu bebek olunca uyumayınca böyle olursam diye düşünüyorum falan. Ay birde en kötüsü çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem. Çocuğumu kimselere veremem bırakamam gibi geliyor en çok benim çocuğum sanki öyle bir hissiyatım oluştu
Bende normalde bu haftalar çalışırım sonraya eklettiririm izinlerimi diyordum. Müdür rapor al diye zorladı beni. 29 haftada rapor aldırttı öyle olunca doğum sonrasına eklettiremiyorum artık. Eşyalarımızı falan da yeni aldık borcumuz olmasa ücretsiz izin kesinlikle istiyorum. Bakalım o zamana kadar fikirler değişir de ücretsiz izine çıkarım belkiBen ücretsiz izne ayrılacağım başka türlü yakınımda bakacak kimsem yok.Eylüle kadar 10 11 aylık olur en azından.
Ben de 32. Haftada ayrıldım mecburi. Sanırım ocakta bitecek. İkinci dönemde hazirana kadar 3 4 ay ücretsizle idare ederim inşallah. Bu devirde borçsuz olan yok ama biraz dişimizi sıkacağızBende normalde bu haftalar çalışırım sonraya eklettiririm izinlerimi diyordum. Müdür rapor al diye zorladı beni. 29 haftada rapor aldırttı öyle olunca doğum sonrasına eklettiremiyorum artık. Eşyalarımızı falan da yeni aldık borcumuz olmasa ücretsiz izin kesinlikle istiyorum. Bakalım o zamana kadar fikirler değişir de ücretsiz izine çıkarım belki
Bence iyi ki almadınbebe sağlıklı sen sağlıklısın. 89+25 çok fazla. Kilo hem bebek hem anne için çok tehlikeli.
Süt alerjisi vardı rota aşısı sonrası kanlı kaka vs görmüştük ama asla bana diyet yaptırmadılar. Türkiyede mesela tam tersi. Hemen bebeği de anneyi de diyete sokuyorlar ama onlar bunun süreci uzattığını bünyenin bir türlü alışamadığını düşünüyorlar bununla ilgili de bir sürü yeni makale var zaten. En geç bir bir buçuk yaşta alerji bitecek dediler gerçekten de öyle oldu. Bağışıklığı da kreşe başlayana kadar gayet iyiydi. Hatta maşallah ama şöyle söyleyim 41 derece ateşleri bile gördü benim kızım ama hiç ateşi yok gibiydi. Şimdi de kreşten dolayı hastalanıyor tabiki ama ona bizim bağışıklık bile dayanmıyor. Bi de şu var benim kız iki buçuk yaşında ama daha toplasan bir iki kere antibiyotik kullanmıştır o da yarım şekilde. Almanya’da 3 gün ateşli çocuğa müdahale edilmiyor 3. Günden sonra ilaç veriliyor.
Kızlar ben hala topallıyorum dinlendim ama geçmedi sağ kalçam gitmiyor resmenmagnezyum içtim bebekte garip hareketler içinde inş dönmeye çalışmasından kaynaklıdır
Ben almadım. Eğer Allah korusun ilk zaman sütüm gelmezse hastanede vardır diye düşünüyorum, yoksa da o an alırım. Ya da sütüm bol gelirse, mastit olmamak için yine alırım. Ama normal seviyede gelirse gerek olmaz diye düşündüm. İşe başladığımda da çocuk 10 aylık olacak, e yarım gün çalışacağım zaten. O dönemde de ihtiyaç duymam diye düşünerek doğum sonrasına bıraktığım bir ürün oldu
Amiinnevet benim evimde o kadar gereksiz ıvır zıvır var ki ama yarısını zaten kaldırmıştım çünkü benden önce bütün arkadaşlarım evlenip en az 3 tane dogurdular ee bana bir geliyorlar sürü gibi, evin altı uzerins geliyordu ben de
Kurtulmak kelimesi ayrı saçma avaz kelimesi ayrı saçma ha bir de mesela hastanelerdeki sancı odasına o ismi vermeleri de saçma bildiğin bilinç altında bastırılmış korkularla doğuma gidiyoruz bir de bizden sakin olmamizi bekliyorlar
Daha dur.. Şimdi bizim 2.ler erkek.. Baska kimler cinsiyette ıkıledı hatırlamıyorum.. Butun herkes aaa kız başka, kız evlat gibisi yok diyerek 3.yü yapmaya zorlayacak
Yada tam tersi Bi tane de erkek olsun, soy yürüsün vsvs
Derler annam derler, susmuyorlar... Ben artık Hee deyip gecıorum, hakverir gibi konusuyorm, içimden Hadi ordan çekiyorum
Bizim doğumumuz 14 Kasım bir ay kaldı. Ama geçmiyor günler resmen çok sabırsızlanıyorum benbir yanım da valla acayip korkuyor sorumluluktan. Dün burnum tıkalı diye sabaha kadar uyumadım diye sinirlerim bozuldu bebek olunca uyumayınca böyle olursam diye düşünüyorum falan. Ay birde en kötüsü çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem. Çocuğumu kimselere veremem bırakamam gibi geliyor en çok benim çocuğum sanki öyle bir hissiyatım oluştu
Korsenin 800 TL olması dışında bir problem yok jdvsjsbsjYamuna korsevalla ben takmadım cok pısman oldum.. Ne kadar erken takılırsa o kadar iyi
Ay aynen. İkinci de erkek dediğimi duyan dudak büküyor. Zürafa diyeceğim bundan sonra soran olursa.
Korsenin 800 TL olması dışında bir problem yok jdvsjsbsj
Ben bu şekilde beğeniyorum ama herkes alparslandan uydurma gibi olmuş diyor aslan Ali de hoşumuza gidiyor ama asla karar veremiyoruz bu isimler dışında Kerem kuzey isminde gidip geliyoruz Gökmen filan da var yani anlayacağın çok alakasız isimler hepsi ama bizim sorunumuz şu ki artık evde isim konusu açılmıyor açıldığı an dağılıyoruzAslan Alp koysanız
Daha dur.. Şimdi bizim 2.ler erkek.. Baska kimler cinsiyette ıkıledı hatırlamıyorum.. Butun herkes aaa kız başka, kız evlat gibisi yok diyerek 3.yü yapmaya zorlayacak
Yada tam tersi Bi tane de erkek olsun, soy yürüsün vsvs
Derler annam derler, susmuyorlar... Ben artık Hee deyip gecıorum, hakverir gibi konusuyorm, içimden Hadi ordan çekiyorum
Magnezyumu hiç sevmiyorum suya atılandan benimki ama ağrılarıma kayıtsız kalamayıp içtimKızlar ben hala topallıyorum dinlendim ama geçmedi sağ kalçam gitmiyor resmenmagnezyum içtim bebekte garip hareketler içinde inş dönmeye çalışmasından kaynaklıdır
Ben bu şekilde beğeniyorum ama herkes alparslandan uydurma gibi olmuş diyor aslan Ali de hoşumuza gidiyor ama asla karar veremiyoruz bu isimler dışında Kerem kuzey isminde gidip geliyoruz Gökmen filan da var yani anlayacağın çok alakasız isimler hepsi ama bizim sorunumuz şu ki artık evde isim konusu açılmıyor açıldığı an dağılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?