2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizim doğumumuz 14 Kasım bir ay kaldı. Ama geçmiyor günler resmen çok sabırsızlanıyorum ben bir yanım da valla acayip korkuyor sorumluluktan. Dün burnum tıkalı diye sabaha kadar uyumadım diye sinirlerim bozuldu bebek olunca uyumayınca böyle olursam diye düşünüyorum falan. Ay birde en kötüsü çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem. Çocuğumu kimselere veremem bırakamam gibi geliyor en çok benim çocuğum sanki öyle bir hissiyatım oluştu

Ben ücretsiz izne ayrılacağım başka türlü yakınımda bakacak kimsem yok.Eylüle kadar 10 11 aylık olur en azından.

Ben ücretsiz izne ayrılacağım başka türlü yakınımda bakacak kimsem yok.Eylüle kadar 10 11 aylık olur en azından.
Bende normalde bu haftalar çalışırım sonraya eklettiririm izinlerimi diyordum. Müdür rapor al diye zorladı beni. 29 haftada rapor aldırttı öyle olunca doğum sonrasına eklettiremiyorum artık. Eşyalarımızı falan da yeni aldık borcumuz olmasa ücretsiz izin kesinlikle istiyorum. Bakalım o zamana kadar fikirler değişir de ücretsiz izine çıkarım belki

Ben de 32. Haftada ayrıldım mecburi. Sanırım ocakta bitecek. İkinci dönemde hazirana kadar 3 4 ay ücretsizle idare ederim inşallah. Bu devirde borçsuz olan yok ama biraz dişimizi sıkacağız

Bence iyi ki almadın bebe sağlıklı sen sağlıklısın. 89+25 çok fazla. Kilo hem bebek hem anne için çok tehlikeli.

Katılıyorum.. Zaten dobişkoyum ama hiç almamak da enteresan gelıyor.. İlk gebelıkte mantıklıydı.. Bastan 5 kılo verdım 84e dustuydum, sonra 89a cıkıp 5 kılo almıstm, baslangıca döndüm ama en azından son aylar kılo almıs gibi oldum.. Bunda son aylar almadım hiç ya, cok tuhaf gelıyor..
Gerçi tabi canıma mınnet zaten normal zmnda bile 89 kılo vucuduma ayrı agırlık, hamıleyken ustune eklense off cok zor

Süt alerjisinde yaptıkları da bana mantıklı geldı.. Benım cocuk doktorum da bana bunu söylemişti.. Ama öyle detaylı anlatmadı.. Rotadan snra oglumda da kanlı kaka oldu, tahlıl vsvs yaptrdı.. Neyse kontrole gittik, en son doktor dedi ki, kızım sen bu bebegı emzırmek ıstemıo musun? Dedım ıstıorm ıstemez olur muyum.. O zmn alerjiyle filan ugrasma, bol bol emzir demişti.. Adamın dedıgı herseyı yaptım, cok sukur oglum 2 yasından beri doktor yuzu görmedi, acil durumlar dısında ıshal, vsvs.. Demekkı Fırat beyın dedıklerının içi doluymuş

Kızlar ben hala topallıyorum dinlendim ama geçmedi sağ kalçam gitmiyor resmen magnezyum içtim bebekte garip hareketler içinde inş dönmeye çalışmasından kaynaklıdır

Dinlen ınce gecıyor ama cidden tuvalet ve yemek dısında kalkma yerınden.. Ben yuruyemedgm haftasonu oyle yaptım da duzelmiştim

Hastane için gerek yok bence de zaten. Hem yeni annenin sütü makineyle kolay sağılmıyor, elle veya toplama kabıyla anca, hem de ihtiyaç halinde zaten hastaneden kiralayabiliyorsun bile. Ama en basit manuelinden de olsa, evde bulunması iyi olur bence.

Bizim hastanede travay odası diye geçiyor o oda benimki normal olmayacağı için bana bir faydası olmayacak tabii

Ay aynen. İkinci de erkek dediğimi duyan dudak büküyor. Zürafa diyeceğim bundan sonra soran olursa.

Ben eşimden bile kıskanıyodum Baska biri kucagına alınca emzirmeyi bahane edip alıyordum hemen

Ay aynen. İkinci de erkek dediğimi duyan dudak büküyor. Zürafa diyeceğim bundan sonra soran olursa.

Cidden insanlarda bir kız cocuk sevdası aldı basını gitti.. Yok ılerde yardımcı olur, kız evlat Baska, kız övücülüğüne uyuz oluyorum yani erkek evlat değil mi ya.. Erkeklerde neymiş evde beslenmezmiş, tövbe estağfurullah hayvan sanki

Evladın kızı erkeği mi olur çok yanlıs dusunceler bunlar ya.. Yani en akıllı en görmüş geçirmiş dedıgım arkadaslarım bile 'keşke kız olsaymış' diyor bu tür söylemler annede istemese de psıkolojık etki bırakıyor.. Ben erkek olmasına kız olmasından daha cok sevındım, içimden geçen de hep erkekti.. Oğlumun paylaşım yapacağı, kardesıyle aynı ılgı alanları olması ıcın erkek gectı içimden hep.. Cok sukur gonlume göre de oldu

Aslan Alp koysanız
Ben bu şekilde beğeniyorum ama herkes alparslandan uydurma gibi olmuş diyor aslan Ali de hoşumuza gidiyor ama asla karar veremiyoruz bu isimler dışında Kerem kuzey isminde gidip geliyoruz Gökmen filan da var yani anlayacağın çok alakasız isimler hepsi ama bizim sorunumuz şu ki artık evde isim konusu açılmıyor açıldığı an dağılıyoruz

Şey buna bende bozuluyorum . Ne kızı olana nede oğlu olana denilmemesi gereken birşey insanlar bir evlat için ne mücadeleler veriyor üstelik beni biliyorsunuz ben çok fazla kız istedim 2 numaramı ama evlat evlattır bana bu tarz konular hiç konuşulmamalı gibi geliyor kimsenin haddine değil yaa gönül tabiki ikisinide tatmak ister geçen eltim dedi bi kızımız olmadı senin olsaydı keşke filan dedim her işi bıraktın Allah’ın işinemi karışıyorsun töbe töbe ama her dakika söylüyor bunu keşke kızın olsa kız olsa vs kendisinin de kızı yok

Kızlar ben hala topallıyorum dinlendim ama geçmedi sağ kalçam gitmiyor resmen magnezyum içtim bebekte garip hareketler içinde inş dönmeye çalışmasından kaynaklıdır
Magnezyumu hiç sevmiyorum suya atılandan benimki ama ağrılarıma kayıtsız kalamayıp içtim ağrılar çoğalıyor mu ne ayy artık bence hiç düşünme dönme işini aklından sil at son ana kadar bekle bence dönecektir dönmedi dönmedi diyince de sanki dönmüyor gibi evrene mesaj olarak gidiyor gibi öyle hissediyorum hayırlısı olsun diyip bekle bakalım benim içimden geçen dönecek gibi o bıdık ama kabuk edelimki bu sene bebekler hep ters gibi nasıl başarıyorlar helal

Bende eşimle isim konusunda zor anlaşırım.. Hatta ilkinde cok enteresan dogaclama olarak Eymen koyduk.. Ben eymen olsun dıye gecırdm içimden ama kesın bısey bulacak dıye gecırdm içimden.. Soyledım, tabi itiraz etti... Ertesı gun kaynanama gıttı, o da biz bebeğin ismini bulduk, Eymen olsun demiş.. Görüştünüz dimi kendi aranızda dıye sormus esım.. Hayır vsvs cidden de o ara kaynanamla Bıaraya gelıp gorusmemıstık.. Eşimde ilahi işaret Eymen olsun madem dedi

Bunda da ben işledim yavastan... Sina dedım herkese, herkes bayılıo duyunca, dıye anlattm sureklı.. İyice girdi kafasına cidden herkes de begenıo duyunca
Sende begendgn ismi duyan bayılıo vaaaovv dıolar dıye övcektin şimdiye benımserdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…