2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kendimi bugün ekstra ağır hissediyorum çok ağırım kendimi taşıyamıyorum resmen. Düne kadar iyiydim aslında hatta evden bir çıkıyorduk eve girmiyordum sokakta doğurcam o derece ve baya yürüyordum. Ama bugün mutfağa gitmeye halim yok hazımsızlık gibi birşey normal dimi böyle :))

38 tabi daha iyi bi hafta sezaryen için ama benim doktorumda asla 38 i beklemek istemiyor her hekim farklı işte Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza

İyi akşamlar kızlar. Bugün kontrole gittim bebeğin sağ böbreğinde genişleme vardı bir tık sorun etmiyordum ama bugün sanki böbreğin yeri değişik biraz aşağı doğru dedi. Çok büyük bir sorun değil doğunca takip edilir dedi ama çok aklıma takıldı. Var mı başına gelen duyan bir fikri olan.

Benim doktorumda 1 hFta öncesi bırakmak için yeterli dedi
Ya tek ayakta belirgin olunca dolaşımla ilgili sıkıntı mı var acaba diye düşündürdü benide Allah korusun Aklımdan çıkarttım sonra bu düşünceyi

Yalnız değilim o zaman bunu duymak iyi
Geldi Bu hafta full evde olucam ya şu haftayıda atlatmam lazım haftaya zaten öyle böyle geçer
Evet artık eve kapanalım biraz dinlenelim kendimizi yormayalım sayılı gün geciyor az daha tutalım şu bebişleri

Kaç mm dediler ? Bana da bi böbrek 8 mm dediler. 10 mm kadar sıkıntı yok dedi bana da

Ahh en önemlisi kızlar 30 ekim saat:12.00 de doğuruyorum kesin tarihi ve saati netleştirdik. Yükseleni yay olcak az kalsın akrepe akrep olucaktı rica ettim doktorumdan
Bizimde tam kesin olmasada 27 ekim dedi doktor. Haftaya pazartesi son kontrolde tarih tam netleşecek

Kızlar ben dün migrostan bez aldım 2 paket %40 indirim vardı bazı markalarda haberiniz olsun
Bugün ben de gördüm ama yeni nesil yazanı almayın diyorlardı eskisi kalite olarak daha iyiymiş o yüzden kararsız kalıp almadım. Cuma Bime de geliyor bi de ona bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…