2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç üzülme canım yeterki vaktinde saatinde gelsinde sağlıcakla

Merak etme canım 35.haftadayım ilk defa bugün hafif bir ağrı girdi takip ettim ama sancı mıydı, başka bir ağrı mıydı bilmiyorum
Kasık ağrısı gibi oluyor bende de ama öyle top gibi olmalar falan yok :)) neyse bizim de sancılı günkerimiz gelecek az kaldııı :)

Hayırlısı böyleymiş bence, bebişin sezaryanı tercih etmiş de olabilir o sağlıklı olsun da inan hiç önemi yok, hatta ben de normal doğum istiyordum şu sıra acaba sezaryan mı olsa demeye başladım o yüzden akışına bırak bebiş seçmiş olsun :)

Kasık ağrısı gibi oluyor bende de ama öyle top gibi olmalar falan yok :)) neyse bizim de sancılı günkerimiz gelecek az kaldııı :)
Hıııı kasık ağrısı ve top gibi olmalar bayadır var, maşallah sende hiçbiri yokmuş ne kadan güzelll, keşke benim olsa

Kasık ağrısı çok hafif bende. Bu sabah uyandığımda vardı mesela kalkana kadar geçti gitti. Bende daha çok o kasılma/toplanma zamanları genelde resmen etim acıyor. Bıçakla sağdan sola kesik atılıyor gibi ince ince sızlamalar eşlik ediyor. Alt, üst, sağ, sol falan her seferinde değişerek ağrı giriyor. Ama geceleri uykumdan uyandıran başka bir cins bir ağrı. Sağdan sola döndürmüyor. İnletiyor ama oda uzun sürmüyor uyandıktan sonra. Kalkana kadar. Wc mutfak su iç vs derken hafifliyor.

Senin bebiş inatçılığı elden bırakmadı asla olsun ya boşver herşeyde bi hayır vardır hiç canını sıkma bu arada aynı gün doğurabiliriz

Senin bebiş inatçılığı elden bırakmadı asla olsun ya boşver herşeyde bi hayır vardır hiç canını sıkma bu arada aynı gün doğurabiliriz
Evicap bugün geldi aklıma. Yeni aldırdım. Kapsülü patlatıp sürücez dimi sadece başka bir püf noktası var mı?

Birde kordon kanı/dokusu vs son kararını verip anlaşan oldu mu? Oda çıkmış aklımdan. Yarın bir iki yerle görüşürüm umarım.

Kızlar tek tek dökülmeye başladıkmı ne bir yandan korkuyorum bir yandan hayırlısı diyorum benimde 2 gündür kasılmalarım arttı perşembe randevum var ilk nst gireceğim çatı kemiklerim çok acıyor agrıyor bazen ördek gibi yürüyorum
34+3 deyiz henüz 36 /37 haftayı bir tamamlasam tabi haftadan ziyade bebeğin çiğerleri önemli 40 haftada dogupda küvezde girende var diyorum kendi kendime
Nasip bakalım o gün nezaman sizler gibi endişe ve merakla bekliyorum

Canım benim Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yavrumu inşallah.Duamdasın

Hiç üzülme, Allah en hayırlı doğumu nasip etsin, sağlıkla kavuşun Seni çok iyi anlıyorum ama inan önemli olan ikiniz içinde en hayırlısı olması ve sağlıkla kavuşmanız

An itibariyle neneme döndüm evde olan ne varsa onu giyiyorum tahmini kaç güne doğurur bu gebeş
Bende senden farklı değilim canım ne kendime ne eve yetiş biliyorum paçavra gibi geziyom bazen

Eklentiler

• IMG_20231016_184603.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…