2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım şimdi görüyorum, hiç korkma lütfen. Erken değilki zaten her şey yolunda gidecek inan buna

Hiç endişelenme canım kızımı 36+0 da doğum yaptım gelişimi 33 hafta ile uyumluydu kakasını yapmasaydı yoğun bakıma almayacaklardı okadar iyiydi kilosu da 2120 gramdı haftan güzel

Canım şimdi görüyorum, hiç korkma lütfen. Erken değilki zaten her şey yolunda gidecek inan buna
Kendimi çok hazırlıksız ve stresli hissediyorum hayalim böyle değildi baya garip hissediyorum oğlumu görmedim onun duygusallığı var üzerimde bide hastaneye gelmeden önce oğlum okula gitmek istemiyordu bende kardeşini alıp gelicez dedim şakasına bazen evrene mesaj olarak gidiyor sanki söylediklerimiz

Görüntülü falan arama şansın yok mu? Yada kısa süreliğine hastaneye gelme şansı? Belki sabaha herşey düzelecek eve dönecek ve beklemeye geçeceksin. Hiç öyle bir ihtimal yok muymuş?

cok heyecanlı ya saglıkla gelsin kuzucuk yaparlar iğneyi de bana da2 doz yaptılar

evrene mesaj gitseydi A Astrologsero erken dogum yapardı işimiz şaka canım benim seni cok iyi anlıyorum hastaneye yattıgımda cok agladım oglumu görmeden kaldım diye ama merak etme onların keyfi iyi oluyor sen miniğe odaklan

Görüntülü falan arama şansın yok mu? Yada kısa süreliğine hastaneye gelme şansı? Belki sabaha herşey düzelecek eve dönecek ve beklemeye geçeceksin. Hiç öyle bir ihtimal yok muymuş?
Yok canım sancılar düzelse bile hafta sonu sancıların artar doğum olabilir dedi riske atmaya gerek yok dedi inan sancım kaç çıktı anlamadım görmedim bile apar topar oldu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…