2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağlık olsun sen unut aklına sezaryan olacagını koy belki döner ..
Sen umut ettıkce bekledıkce dönemedim yayamaz kızz ..
Evet evet artık bende umudu iyice kestim zaten aksi bir kız olacak diyor doktorda
Cok umutluydum senden döndü diye hakkında hayırlısı olsun canım dur bakalım son dk bile döner mi döner
Ya inan bu sefer döndü sandım kafası kaybolmuştu ama yok hemen dediğim gibi göbek deliğimin üstündeydi kafa Doktora sancıyla belki döner dedim sancıyla daha çok oturur dedi valla bilmiyorum o da umutsuz bende artık
Kaçıncı haftanızda bebiş hala dönmedi gün vericek doktor ? Benimde en son dönmemişti ilk gebeliğim doktor banada gün verir mi merak ediyorum . Sağlıkla gelsin de inşallah
Benim bugün 36+6 ydı 38 den sonra gün veriyorlar. 1 kasımda kongreye gidecekmiş 30 31 Ekim dedi ama bilmiyorum naparız.
Bence sen bekledikçe inat ediyor unut bir süre bu durumu salıya kadar döner belki. Son dk dönenler oluyor
İnşallah zaten umudum kalmadı buz tuttuğumu bile söyledim gülüyor doktorda. Sinirim bozuldu
Spring05 canım üzülme hic önemli olan saglıkla kavusmak bosver
Of evet önemli olan o ama gerçekten can sıkıcı
Sanırım artık oluruna bırakma zamanı.. Herşeyin hayırlısı..

Dün gece denk geldim bu sayfaya ama sanırım sen zaten denedin hepsini..

Aynen öyle hayırlısı artık
Aklından çıkarsan rahatlasan olucak gibi hissediyorum bende nedense daha zaman var hiç belli olmaz
Ya inan ben döndü diye o kadar inandırdım ki kendimi rahatlamıştım yapmadım bile hareketleri ama olmamış. Artık hayırlısını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor
Hiç üzülme canım yeterki vaktinde saatinde gelsinde sağlıcakla
Amin canım inşallah
Evet haklısın ilki normal olmasa hiç sorun değil de böyle olunca insan üzülüyor, bakalım hayırlısı artık
Senin bebiş inatçılığı elden bırakmadı asla olsun ya boşver herşeyde bi hayır vardır hiç canını sıkma bu arada aynı gün doğurabiliriz
Eveet zaten hep yüzünü kapatıyor o kadar sinirli ki yaa az kaldı gerçekten saat 12 mi iyi diyordun sen
Hiç üzülme, Allah en hayırlı doğumu nasip etsin, sağlıkla kavuşun Seni çok iyi anlıyorum ama inan önemli olan ikiniz içinde en hayırlısı olması ve sağlıkla kavuşmanız
Çok teşekkür ederim amin inşallah

Benim sağlık ocağı hiç aramadı tahlil falan diye, ne tahlili istedi sizden ?

Senin bu normal doğum cesaretinden bende istiyorum yaa, bende normal diyordum ama zaman yaklaştıkça korkmaya başladım. Kendim icin değil yok omuzu takılırsa, yok kordon dolanırsa, yok kafası olması gereken gibi gelmezse... Riske atmayıp sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladım bir kaç gündür

Kızlar iyi akşamlar bu ne demek oluyor bilen var mı?

Eklentiler

• 814D4C42-5A3E-46DE-9F1A-1F004ADE32AA.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 105
Aynı duyguyu yaşıyorum

Benim sağlık ocağı hiç aramadı tahlil falan diye, ne tahlili istedi sizden ?
35.haftada son genel tahlil yapılıyor sanırım. Ben hep öncesinde devlette genel kan ve idrar tahlilleri yaptırdığım için orda sanırım ilk gebelik başında yaptırdım o kadar. Hem de doğum öncesi son kontrol olduğu için son ayda yapmam/yapmamam gerekenleri söyledi, emzirme bilgilendirmesi falan yaptı. Doğumdan sonraki 5 gün içersinde gel dedi bir daha

Kesinlikle zaten en çok stres mahvediyor bizi. Her yemekten önce sonra acaba yüksek mi çıkacak korkusu çok yordu o yüzden bir an önce sağlıkla süreci tamamlamak istiyorum. Şu an çevremde gebelik şekeri olan kimse olmadığı için kim nasıl ilerliyor onu da bilemiyorum ama sana sorayım,genelde açlık ve toklukların kaç çıkıyor? Ben bazen aynı şeyleri de yesem çok değişkenlik gösterebiliyor. Hatta bazen çok kaçırdığımda kesin bu sefer çok çıkacak diyorum ama tam tersi oluyor. Aslında şeker ölçüm cihazlarının da tam doğru ölçtüğünü düşünmüyorum. Ben 3 farklı cihazla bambaşka sonuçlar aldım en sonunda birinden devam ettim. Endokrinci de zaten hiç hastanede kan şekerime bile bakmadan hemen insülin verdi ben de onu içime sindiremedim diyetle devam ettim o yüzden. Senin sürecin nasıl işledi mesela endokrin uzmanı ne önerdi? Şu an nasıl çıkıyor şekerin?

Canımmm dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evinize gelirsiniz bizi merakta bırakma olur mu

Canımmm dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evinize gelirsiniz bizi merakta bırakma olur mu
Sağol canım Allah razı olsun Sürekli buraya giriyorum canım tekim zaten kimse yok sıkılıyorum mesajlarınızı okuyorum gelişme olursa haber veririm

Var sancın canım baya 40 üzeri sancı senin 60 70 100 vurmuş hissetmiyomusun hala ? Sertlik falanda mı yok
Belimden karnıma kasılma hissettim o yükseldiğinde ama 50 60 çıktığında rahattım dediğim gibi evde 2 gündür daha kötüsünü yaşamıştım anlamadım birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…