- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Evet evet artık bende umudu iyice kestim zaten aksi bir kız olacak diyor doktordaSağlık olsun sen unut aklına sezaryan olacagını koy belki döner ..
Sen umut ettıkce bekledıkce dönemedim yayamaz kızz ..
Ya inan bu sefer döndü sandım kafası kaybolmuştu ama yok hemen dediğim gibi göbek deliğimin üstündeydi kafaCok umutluydum senden döndü diye hakkında hayırlısı olsun canım dur bakalım son dk bile döner mi döner
Benim bugün 36+6 ydı 38 den sonra gün veriyorlar. 1 kasımda kongreye gidecekmiş 30 31 Ekim dedi ama bilmiyorum naparız.Kaçıncı haftanızda bebiş hala dönmedi gün vericek doktor ? Benimde en son dönmemişti ilk gebeliğim doktor banada gün verir mi merak ediyorum . Sağlıkla gelsin de inşallah
İnşallah zaten umudum kalmadı buz tuttuğumu bile söyledim gülüyor doktorda. Sinirim bozulduBence sen bekledikçe inat ediyor unut bir süre bu durumu salıya kadar döner belki. Son dk dönenler oluyor
Of evet önemli olan o ama gerçekten can sıkıcıSpring05 canım üzülme hic önemli olan saglıkla kavusmak bosver
Aynen öyle hayırlısı artıkSanırım artık oluruna bırakma zamanı.. Herşeyin hayırlısı..
Dün gece denk geldim bu sayfaya ama sanırım sen zaten denedin hepsini..
Ya inan ben döndü diye o kadar inandırdım ki kendimi rahatlamıştım yapmadım bile hareketleri ama olmamış. Artık hayırlısını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyorAklından çıkarsan rahatlasan olucak gibi hissediyorum bende nedense daha zaman var hiç belli olmaz
Amin canım inşallahHiç üzülme canım yeterki vaktinde saatinde gelsinde sağlıcakla
Evet haklısın ilki normal olmasa hiç sorun değil de böyle olunca insan üzülüyor, bakalım hayırlısı artıkHayırlısı böyleymiş bence, bebişin sezaryanı tercih etmiş de olabilir o sağlıklı olsun da inan hiç önemi yok, hatta ben de normal doğum istiyordum şu sıra acaba sezaryan mı olsa demeye başladım o yüzden akışına bırak bebiş seçmiş olsun :)
Eveet zaten hep yüzünü kapatıyor o kadar sinirli kiSenin bebiş inatçılığı elden bırakmadı aslaolsun ya boşver herşeyde bi hayır vardır hiç canını sıkma bu arada aynı gün doğurabiliriz
Çok teşekkür ederim amin inşallahHiç üzülme, Allah en hayırlı doğumu nasip etsin, sağlıkla kavuşunSeni çok iyi anlıyorum ama inan önemli olan ikiniz içinde en hayırlısı olması ve sağlıkla kavuşmanız