2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Belimden karnıma kasılma hissettim o yükseldiğinde ama 50 60 çıktığında rahattım dediğim gibi evde 2 gündür daha kötüsünü yaşamıştım anlamadım birşey
açılmaya baktılarmı hiç rahim ağzına falan demekki yaşıyomuşsun bilmeden beni 10 ar dk tuttular o gün özelde devlet yarım saat 1 bebekte tutmuştu kısa gelmişti senin ne kadar sürüyo

açılmaya baktılarmı hiç rahim ağzına falan demekki yaşıyomuşsun bilmeden beni 10 ar dk tuttular o gün özelde devlet yarım saat 1 bebekte tutmuştu kısa gelmişti senin ne kadar sürüyo
canım dk tutmadım ama kâğıt çok uzun geldi bana baya sürdü demek Şuan çatı ağrısı ve hafif regli sancım var 3 saatte bir yenileyecekler nst yi 12 de yemek yememi durdurdular sonuca göre

Evet yarın dedi durdurmak için serum verdi bu serumdan sonraki nst üstelik aşağıda dr ilk yatış verdiği nst yi görmedim 3 saatte bir çekilecek zaten ciğer geliştirici de vuruldu bu arada
allahın izniyle küveze girmez merak etme mis gibi yanı basında olcak hazır demi herseyi

Çanta arabada bekliyor eşim iş yerinden izin aldı hemen getirir yarın olursa ama evde çok işim vardı halılarım bile yıkamada düşün
Ay biz kadınalr niye böyleyiz, ben de ani bir şey olursa diye oda oda başladım temizliğe. Eşim de evde canın mı sıkılıyor bunlar senin yapacağın işler mi diyor

Meme ucuna sürmek içindi dimi evicap? Yıkıyor muyuz emzirmeden?
Evet canısı bu doğum önce kullanıyoruz göğüs ucunda yara olmasın diye. Eğer doğurduktan spnra sürersen yıka çünkü bu direk e vitamini göğüs ucu kremi diye geçmiyo o silinmeyenlerfen değil. Doğurduktan sonra lansinoh kullanmanı öneririm bide en etkili şey kesinlikle anne sütü sürüp emzirme sonrası biraz açık bırakmak hava alması şart yoksa fena oluyor bunu mutlaka yap

Bende son zamanlarda böyle düşünmeye başladım ilk gebelik ilk doğum ama zaman yaklaştıkça sezeryana döneliyor gibi oldum

Yükseleni yaya denk geliyor 12 olursa bence iyi akrepe yay daha nolsun

Ne testi yaptırmamız gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…