Kızlar sancılarım çok yüksekmiş bırakamam dedi seni bu şekilde şimdi yatış işlemleri yapıldı ciğer geliştirici vurulacak sancılarım azalırsa perşembe doğum azalmazsa yarın olacak dua edin acayip korkuyorumhiç beklemiyordum bu şekilde bebeğin suyuda sınırda gelişim geriliğide var inşallah küvez ihtiyacımız olmaz
Böyle bir durum gerçekten var ama anne karnında bebeğe enfeksiyon geçebiliyor. Geçirdiğin idrar yolu enfeksiyonu bile bebeğe geçebiliyor ki idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok yaygın görülen bir durum. Sen hiç bi enfeksiyon geçirmedin mi gebelik boyunca ?Kızlar size bir konuda kendi fikrimi söylemek istiyorum.sağlık ocağında kan ve idrar testini mutlaka yaptırın. Olur Ki hastahanede ya da doğum sırasında bebek enfeksiyon kapsa diyorlarki anne karnında kaptı doktorlar kendini sıyırıyor. Benim 2.gebeliğimde çok acı şekilde bunu yaşadım ve Allahtan testlerim vardı da soruşturmada dosyaya eklettim. Bu gebeliğimde sağlık ocağı çağırmasada arada gidip kan ve idrar verdim
Benim son makina yıkanıyor. Sabaha kurur. Annemi getirir eşim. Oturduğu yerde ütülesin işte. Hem çok sever ütüyü. Hemde bir işe arayamıyorum diyip duruyordu çok zor yürüdüğü içinişe yaramış olur. Ütüyle samimiyetim max 3 parçadan sonra bozuluyor
Doğum şeklini düşünmek için daha çok erken değil mi gebeliğinin keyfini çıkartmanı öneririm öncelikle. Zamanı gelince sen birini tercih etsen bile bebeğinin tercihi farklı olabilir. Akışta kalmak daha iyi benceArkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim o yüzden doğum anından korkuyorum. Hep kötü tecrubeler duydum çevremden hem sezeryan hem normal doğum için. Aranızda hiç suda doğum yapan veya çevresinde yapmış olan biri var mı?
Valla hiç sorma kafamdaki plana göre her gün bi yeri yapıyordum elimde patladı en iyisi 35 kadar tüm herşeyi bitirmekAy biz kadınalr niye böyleyiz, ben de ani bir şey olursa diye oda oda başladım temizliğe. Eşim de evde canın mı sıkılıyor bunlar senin yapacağın işler mi diyor
İnşallah canım ciğer geliştiricide etki edecektir beraber çıkarız minik beyleSağlıkla doğacak hiiç küvezde kalmayacak merak etme
Evet ara ara 50 60 olup sonra düştü diğerinde bakalım dr ne diyecek heyecanla saat 12 yi bekliyorum hala da inanmıyorum doğum yapacağımaDüzenli değil ama ağrın çıkmış tabi düzene oturursa sıkıntı o yüzdn yatman iyi olmuş canım
Haftam iyi bebeğim biraz küçük teyzesi biraz daha toparlanmasını isterdim 38 görmeyi çok isterdim özellikleAaaa.. Aslnda haftan iyi gibi ama oy allahım hepımız bi saglıkla kavuşaydık yavrularımızastres yapma true, güzel düşün cidden o zmn güzel olacak ben inanıyorum buna
Evet evet uyarmanın sakıncalı olduğundan bahsetti o da, bir de Garmastan diye bir krem önerdi, henüz almadımDoğumdan 1 ay önce sürmeye başlanabilir. Uyarıcı davranmamak gerek sürerken o kadar. O uyarıcı olur diye 37 demiş olabilir. Meme başını uyarmak doğumu tetikliyor çünkü
Berikkoooo dün hem bebeğin hem kendi çamaşırlarımızı ütülemiştim, yorgunluktan bayıldım sonra gece mis gibi uyumuşum
peki bugün ne yaptımhalımızı daha önce yıkamaya verdiğimizde çay lekelerini falan çıkaramadılar, 2-3 kez yıkadıkları(!) halde. E bize de çocuklu misafir çok geliyor, halımda da kurumuş lekeler vardı. Ben tatildeyken olan. Çay içmeye bile kimseyi çağıramıylrdum o lekeler yüzünden bebek için aldığım leke çıkarıcıyla koca halıyı sildim uamrım bu geceyi de sadece deliksiz uykuyla atlatırım
Yanlış hatırlamıyorsam senin geçen haftada böyle çatı ağrın olmuştu demicanım dk tutmadım ama kâğıt çok uzun geldi bana baya sürdü demek Şuan çatı ağrısı ve hafif regli sancım var 3 saatte bir yenileyecekler nst yi 12 de yemek yememi durdurdular sonuca göre
Kızlar bende gittim doktora ama bebek dönmemiş, doktor bu saatten sonra çok zor ama suyu iyi haftaya Salı konuşalım dedi. 30 31 Ekim için gün veririm hala dönmemişse dediBenim de umudum kalmadı zaten artık her şey olacağına varır ne yapalım
Benim karnımın alt kısmı çatladıÇatlayan var mı kızlar??
Çok doğru evdene mesaj meselesi, kardeşim 34.haftasındayken eşi iş yerinden eşimi doktora götürücem diye izin alıp başka bir işini yapmaya gitmiş, o sırada biz habersiz misafirlerle kısır börek yiyorduk, birden tansiyonu çıkıp sancısı başladı ve kendimizi hastanede doğum beklerken bulduk. Eşi çok üzülmüştü sonra ben yalan söyledim başıma geldi diye :) neyse ki bebek sağlıkla doğup ertesi gün kuvezsiz evine geldi:) çok yakın arkadaşımın oğlu 40. Haftasındayken 4600 doğdu ve daha annesi emziremeden kuveze girdi ve 10 gün kaldı. İnşallah sağlıkla evinize döneceksiniz.Kendimi çok hazırlıksız ve stresli hissediyorum hayalim böyle değildi baya garip hissediyorumoğlumu görmedim onun duygusallığı var üzerimde bide hastaneye gelmeden önce oğlum okula gitmek istemiyordu bende kardeşini alıp gelicez dedim şakasına bazen evrene mesaj olarak gidiyor sanki söylediklerimiz
Hayırlısı ne ise o olsun canım sende o da sağlıklı olun inşallahValla hiç sorma kafamdaki plana göre her gün bi yeri yapıyordum elimde patladı en iyisi 35 kadar tüm herşeyi bitirmek
İnşallah canım ciğer geliştiricide etki edecektir beraber çıkarız minik beyle
Evet ara ara 50 60 olup sonra düştü diğerinde bakalım dr ne diyecek heyecanla saat 12 yi bekliyorum hala da inanmıyorum doğum yapacağıma
Haftam iyi bebeğim biraz küçük teyzesi biraz daha toparlanmasını isterdim 38 görmeyi çok isterdim özellikle35 36 dan sonra ilerleyemiyorum demekki ben
Evet onuda biliyorum ama çevremde kullanan olmadı evicap kullanan arkadaşlarım var sonuç iyi olunca bende denemek istedim inşallah işe yarar bizlerde deEvet evet uyarmanın sakıncalı olduğundan bahsetti o da, bir de Garmastan diye bir krem önerdi, henüz almadım
Evet canım son bi kaç gündür yürürken bile zorluyordu amaYanlış hatırlamıyorsam senin geçen haftada böyle çatı ağrın olmuştu demihepsi birbirini tetikledi demek ki
Yaaa kesinlikle buna bugün dahada çok inandım Oyy kardeşinede maşallah doğru söylüyorsun bunun bir zamanı yok 40 haftada giren bebekte var hepimiz sağlıcakla kavuşalımÇok doğru evdene mesaj meselesi, kardeşim 34.haftasındayken eşi iş yerinden eşimi doktora götürücem diye izin alıp başka bir işini yapmaya gitmiş, o sırada biz habersiz misafirlerle kısır börek yiyorduk, birden tansiyonu çıkıp sancısı başladı ve kendimizi hastanede doğum beklerken bulduk. Eşi çok üzülmüştü sonra ben yalan söyledim başıma geldi diye :) neyse ki bebek sağlıkla doğup ertesi gün kuvezsiz evine geldi:) çok yakın arkadaşımın oğlu 40. Haftasındayken 4600 doğdu ve daha annesi emziremeden kuveze girdi ve 10 gün kaldı. İnşallah sağlıkla evinize döneceksiniz.
Evet onuda biliyorum ama çevremde kullanan olmadı evicap kullanan arkadaşlarım var sonuç iyi olunca bende denemek istedim inşallah işe yarar bizlerde de
Biraz kaderci davranmak gerekiyor sanırım zaten her ıkınmada bebeğin kalp atışını alıyor doğumhanede ebe. Ben 3 kez ıkındım geldi bebek acil doktoru aradılar filan benim geniş olduğu için belki de çok rahattı ya da bebek çok gelmek istiyordu bilmiyorumSenin bu normal doğum cesaretinden bende istiyorum yaa, bende normal diyordum ama zaman yaklaştıkça korkmaya başladım. Kendim icin değil yok omuzu takılırsa, yok kordon dolanırsa, yok kafası olması gereken gibi gelmezse... Riske atmayıp sezeryan mı olsam diye düşünmeye başladım bir kaç gündür
Bende yay ım iyi bariYükseleni yaya denk geliyor 12 olursa bence iyi akrepe yay daha nolsun
inşallah canım hayırlısı bakalım yine elimden geleni yapıcam kızı yatırıp secde ve kedi deve yapıcam. Koltuktan kendimi sarkıtmak amaİş güç yaparken aklıma geldin acaba dönmüş mü diye inankitahmin ettim ama ben.. Bundan sonra rahat ol artık, sezeryane göre plan yap, belkı son dk sürpriz yapar belli mi olur
Ayyy çocuğum olsa da kirlense iyi ama başkasınınki kirletiyor, e gelene de diyemezsin ki şu çocuklar kirletti diyeBiz buna daha şimdiden huni denemeleri yapan anne sendromu diyoruzkız derdin neydi o halılar Bı kusmuk olcak ki şaşıp kalcan, eger titizsen sımdıden halı örtüsü bak derim.. Benım ev bildiğin babanne evi gibi koltuklarda örtü halılarda örtü hiç sevmiyorum ama Bi misafir gelınce de hoop kaldır örtüyü tertemiz
Bende yarın sercem halıları cok sukur, yardımcı abla gelcek.. Iyıce dınlenmem lazım valla.. Yarına dinç olurum inş, cunku bende bişiler yaparım muhakkak, duramıyorm cunkurahat batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?