2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim o yüzden doğum anından korkuyorum. Hep kötü tecrubeler duydum çevremden hem sezeryan hem normal doğum için. Aranızda hiç suda doğum yapan veya çevresinde yapmış olan biri var mı?

Aaaa.. Aslnda haftan iyi gibi ama oy allahım hepımız bi saglıkla kavuşaydık yavrularımızastres yapma true, güzel düşün cidden o zmn güzel olacak ben inanıyorum buna

Böyle bir durum gerçekten var ama anne karnında bebeğe enfeksiyon geçebiliyor. Geçirdiğin idrar yolu enfeksiyonu bile bebeğe geçebiliyor ki idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok yaygın görülen bir durum. Sen hiç bi enfeksiyon geçirmedin mi gebelik boyunca ?

Aynen valla ya.. Geberdim öyle böyle degıl.. 12den beri sımdı oturdum valla.. 2 saat sürdü ütü, Bi daha tövbeee bende cuma gecelıklerımı yıkayıp haftasonu utu vurup, valıze tıkcam herseyı

Doğum şeklini düşünmek için daha çok erken değil mi gebeliğinin keyfini çıkartmanı öneririm öncelikle. Zamanı gelince sen birini tercih etsen bile bebeğinin tercihi farklı olabilir. Akışta kalmak daha iyi bence

Ay biz kadınalr niye böyleyiz, ben de ani bir şey olursa diye oda oda başladım temizliğe. Eşim de evde canın mı sıkılıyor bunlar senin yapacağın işler mi diyor
Valla hiç sorma kafamdaki plana göre her gün bi yeri yapıyordum elimde patladı en iyisi 35 kadar tüm herşeyi bitirmek
Sağlıkla doğacak hiiç küvezde kalmayacak merak etme
İnşallah canım ciğer geliştiricide etki edecektir beraber çıkarız minik beyle
Düzenli değil ama ağrın çıkmış tabi düzene oturursa sıkıntı o yüzdn yatman iyi olmuş canım
Evet ara ara 50 60 olup sonra düştü diğerinde bakalım dr ne diyecek heyecanla saat 12 yi bekliyorum hala da inanmıyorum doğum yapacağıma
Aaaa.. Aslnda haftan iyi gibi ama oy allahım hepımız bi saglıkla kavuşaydık yavrularımızastres yapma true, güzel düşün cidden o zmn güzel olacak ben inanıyorum buna
Haftam iyi bebeğim biraz küçük teyzesi biraz daha toparlanmasını isterdim 38 görmeyi çok isterdim özellikle 35 36 dan sonra ilerleyemiyorum demekki ben

Doğumdan 1 ay önce sürmeye başlanabilir. Uyarıcı davranmamak gerek sürerken o kadar. O uyarıcı olur diye 37 demiş olabilir. Meme başını uyarmak doğumu tetikliyor çünkü
Evet evet uyarmanın sakıncalı olduğundan bahsetti o da, bir de Garmastan diye bir krem önerdi, henüz almadım

Biz buna daha şimdiden huni denemeleri yapan anne sendromu diyoruz kız derdin neydi o halılar Bı kusmuk olcak ki şaşıp kalcan, eger titizsen sımdıden halı örtüsü bak derim.. Benım ev bildiğin babanne evi gibi koltuklarda örtü halılarda örtü hiç sevmiyorum ama Bi misafir gelınce de hoop kaldır örtüyü tertemiz
Bende yarın sercem halıları cok sukur, yardımcı abla gelcek.. Iyıce dınlenmem lazım valla.. Yarına dinç olurum inş, cunku bende bişiler yaparım muhakkak, duramıyorm cunku rahat batıyor

canım dk tutmadım ama kâğıt çok uzun geldi bana baya sürdü demek Şuan çatı ağrısı ve hafif regli sancım var 3 saatte bir yenileyecekler nst yi 12 de yemek yememi durdurdular sonuca göre
Yanlış hatırlamıyorsam senin geçen haftada böyle çatı ağrın olmuştu demi hepsi birbirini tetikledi demek ki

İş güç yaparken aklıma geldin acaba dönmüş mü diye inanki tahmin ettim ama ben.. Bundan sonra rahat ol artık, sezeryane göre plan yap, belkı son dk sürpriz yapar belli mi olur

Çok doğru evdene mesaj meselesi, kardeşim 34.haftasındayken eşi iş yerinden eşimi doktora götürücem diye izin alıp başka bir işini yapmaya gitmiş, o sırada biz habersiz misafirlerle kısır börek yiyorduk, birden tansiyonu çıkıp sancısı başladı ve kendimizi hastanede doğum beklerken bulduk. Eşi çok üzülmüştü sonra ben yalan söyledim başıma geldi diye :) neyse ki bebek sağlıkla doğup ertesi gün kuvezsiz evine geldi:) çok yakın arkadaşımın oğlu 40. Haftasındayken 4600 doğdu ve daha annesi emziremeden kuveze girdi ve 10 gün kaldı. İnşallah sağlıkla evinize döneceksiniz.

Hayırlısı ne ise o olsun canım sende o da sağlıklı olun inşallah

Yaaa kesinlikle buna bugün dahada çok inandım Oyy kardeşinede maşallah doğru söylüyorsun bunun bir zamanı yok 40 haftada giren bebekte var hepimiz sağlıcakla kavuşalım

Evet onuda biliyorum ama çevremde kullanan olmadı evicap kullanan arkadaşlarım var sonuç iyi olunca bende denemek istedim inşallah işe yarar bizlerde de

Hoops bende bugun farkettm, meme uçlarım kurumus gibi, bayagı da Bi kararmış hatta kapkara olmus dökülüyor sanki.. Gecenkınde bişey sürmeye bile vaktım kalmamıstı, bu evicap dedgnz meme ucu kremi mi?

Biraz kaderci davranmak gerekiyor sanırım zaten her ıkınmada bebeğin kalp atışını alıyor doğumhanede ebe. Ben 3 kez ıkındım geldi bebek acil doktoru aradılar filan benim geniş olduğu için belki de çok rahattı ya da bebek çok gelmek istiyordu bilmiyorum
Yükseleni yaya denk geliyor 12 olursa bence iyi akrepe yay daha nolsun
Bende yay ım iyi bari
İş güç yaparken aklıma geldin acaba dönmüş mü diye inanki tahmin ettim ama ben.. Bundan sonra rahat ol artık, sezeryane göre plan yap, belkı son dk sürpriz yapar belli mi olur
inşallah canım hayırlısı bakalım yine elimden geleni yapıcam kızı yatırıp secde ve kedi deve yapıcam. Koltuktan kendimi sarkıtmak ama Doktor da kart verdi başka birinin, 4 gün yok ya o olmadan doğurmasam bari bende bu şans varken o da olur

Ay kızlar ya ben bi hata yapıp evlenirken keten kumaş aldım koltuk takımımı. Şuan açık renk olan full tüylendi görüntü olarak çok kötü duruyo koltuk örtüsü alcam mecbur

Ayyy çocuğum olsa da kirlense iyi ama başkasınınki kirletiyor, e gelene de diyemezsin ki şu çocuklar kirletti diye yoksa öyle temizlik takıntım yok, haftasonu kocam yapacak kalan işleri taşınma olursa diye kadın da çağırmadım eve, artık doğum sonrası belli olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…