2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Daha 11 haftalıksın doğumu düşünmeden günlerini anı degerlendır bence. Sen suda ıstersen o havada doğar sen normal ıstersın o sezeryan doğar.
Bence bunları düşünme anın tadını çıkar bak su gibi gectı bizim vakıtler 11. Haftada cınsıyet tahmını yaparken son 2 haftamız

Ay kızlar ya ben bi hata yapıp evlenirken keten kumaş aldım koltuk takımımı. Şuan açık renk olan full tüylendi görüntü olarak çok kötü duruyo koltuk örtüsü alcam mecbur
Ben kocama yalvardım alırken bak renkler güzel ama bu kumaş çok kötü, çocuk kussa arasından temizlemek çok zor diye. Yok çok beğendim böyle olsun etsin dedi, kusmuğunu temizlemesi şartıyla koltuğumun saçma sapan kumaş olmasını kabul ettim

Azcık korkayım bende ütülerimi filan yapayım Ayy benım yarın randevuda bişi cıksa eve yolla benı ütü yapayım valiz yapayım derim
Son aldığım gecelik daha bugün geldi ve yıkamaya atmadım desem yarına onu hallediyorum. Çikolatalar gelmedi, bugün sipariş verdiğim yere carladım. Kargo yaptılar. Umarım cumaya yetişecek ki cumaya yetişmesinin de bi anlamı yok gibi biz hastanede olduğumuz için

Bizde de bu akşam koltuk muhabbeti vardı lekesi vs yok ama doğa ortamında kedili ev sonuçta. Örtüyle kullansam da yıkansın dedim firmayı aradım bugün. Akşam demez mi ne gerek var zaten bunlar eskidi yenisini alalım. Dedim kusma, işeme dönemi geçsin alırız artık. Ki eskidiği falanda yok

Bende gecelik almamışım meğer 3pijama almışım. yıkamaya başlamadan farkettim Allahtan. Benimki de kargoda daha. Herşey çabucak gelir bunu PTT ye verecekleri tuttu.

Diğerleri yıkandı. Ütü ve yerleştirme kaldı. Evdeki valizin iç astarı falan bir değişik olmuş. Dün gittik valiz falan aldık. Oda çıktı aklımdan. Ama kapı süsüydü çikolataysı vs onlara sıra gelemedi.

Ya bu erkekler niye böyle düz mantık

Senle biz 35te tökezliyoruz demekki bizim cocuklar 35ten öteye cok gitmek istemiyor

Mecburen böyle oluyor tansiyonum çıkıcam diye korkuyoruz çıkmadan almak istiyor doktorum. Şu 2 hafta içinde bile azcık yükselse hemen haber ver diyor ki biraz biraz oynamaya başladı riske atamayız
Anladim canim en güzeli o zaman doktoruna güvenmek ve riske atmamak. Hadi hayırlısı diyelim geri sayım başlamış
Beni unuttun ben de dönmesini bekliyorum

Senin vaktin var ben çok zor gecelik beğendim o yüzden hamilelikte en çok gecelik seçerken zorlanmış olabilirim

Anladim canim en güzeli o zaman doktoruna güvenmek ve riske atmamak. Hadi hayırlısı diyelim geri sayım başlamış

Beni unuttun ben de dönmesini bekliyorum
Ya bebeklerin dönmeme olasılığı çok değil aslında hepsi bizim grupta toplanmış olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…