Hoops bende bugun farkettm, meme uçlarım kurumus gibi, bayagı da Bi kararmış hatta kapkara olmus dökülüyor sanki.. Gecenkınde bişey sürmeye bile vaktım kalmamıstı, bu evicap dedgnz meme ucu kremi mi?
Bende diyordum evde bi kaç kıyafetle resmimi çekeyim anı olsun nasip olmadı Buda hastaneden anı olsun bari son bi kaç günde kocaman olan göbüşümle son günlerimiz
Bende diyordum evde bi kaç kıyafetle resmimi çekeyim anı olsun nasip olmadı Buda hastaneden anı olsun bari son bi kaç günde kocaman olan göbüşümle son günlerimiz
Bizde de bu akşam koltuk muhabbeti vardı lekesi vs yok ama doğa ortamında kedili ev sonuçta. Örtüyle kullansam da yıkansın dedim firmayı aradım bugün. Akşam demez mi ne gerek var zaten bunlar eskidi yenisini alalım. Dedim kusma, işeme dönemi geçsin alırız artık. Ki eskidiği falanda yok
Kesinlikle kızlar büyüyünce değiştirin iki kez bizim yatağa çiş yaptı kızım bende silmeye çalıştım ama çıkmıyor. Orayı silsen yanda leke gibi oluyor. Yatak yıkamayı da çağırmadım üst üste yaptı iyi ki de çağırmamışım şu buhar makinelerinden almak belki mantıklı olabilir artık bizim için koltuğu yenilemektense
Bizde de bu akşam koltuk muhabbeti vardı lekesi vs yok ama doğa ortamında kedili ev sonuçta. Örtüyle kullansam da yıkansın dedim firmayı aradım bugün. Akşam demez mi ne gerek var zaten bunlar eskidi yenisini alalım. Dedim kusma, işeme dönemi geçsin alırız artık. Ki eskidiği falanda yok
Çatlak bende ergenlikten beri var, o yuzden takmıyorum da bugun acayıp kurumustu meme ucum, bişeyler döküldü gibi hatta.. Bende alayım onu ya.. İnş yara olmaz
Kızlar bişey sorucam, bu hamilelek bende horlama başlattı yaaa , eşim söylüyordu da inanmıyordum ses kaydı yapmış aboooo gök günlüyor sanki yaa. Yaşayan var mı? Geçer inşallah doğurduktan sonra
Geçen yıl 25-30bandındaydı valla ben de halı yıkama makinesi alayım diyorum gelecek yaza doğru. Temiz temiz yataktır koltuktur yıkar eşim, halı yıkamacılardan hiç memnun kalmadım
Kızlar bişey sorucam, bu hamilelek bende horlama başlattı yaaa , eşim söylüyordu da inanmıyordum ses kaydı yapmış aboooo gök günlüyor sanki yaa. Yaşayan var mı? Geçer inşallah doğurduktan sonra
Son aldığım gecelik daha bugün geldi ve yıkamaya atmadım desem yarına onu hallediyorum. Çikolatalar gelmedi, bugün sipariş verdiğim yere carladım. Kargo yaptılar. Umarım cumaya yetişecek ki cumaya yetişmesinin de bi anlamı yok gibi biz hastanede olduğumuz için
Sende doğurmadan bi göbek paylas bakalım Imm şey bende aldım pıjama daha kargoya verılmedi Bende en cok zorlandıgım şey pijama oldu yahu aldım verdım aldım verdim ben seni yendim
Merhaba sevgili Kasım anneleri umarım hamileliklerinizde her şey çok güzel sağlıklı ilerliyordur ben nasip olursa inşallah 2024 Şubatta doğuracağım ama sizlere danışmak istediğim bir şey var, şu an 22.haftasındayım gebeliğimin ve plasentam hala aşağıda rahim ağzına yakın sonlanıyor. Acaba sizlerin arasında plasentası aşağıda olanlar var mıydı ve doğuma yakınsınız artık yukarıya çıkıyor mu çıktı mı çok merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz