2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hoops bende bugun farkettm, meme uçlarım kurumus gibi, bayagı da Bi kararmış hatta kapkara olmus dökülüyor sanki.. Gecenkınde bişey sürmeye bile vaktım kalmamıstı, bu evicap dedgnz meme ucu kremi mi?
Evet göğüs ucu için çatlak olmasın diye geleceğe yatırım al ve kullan şimdiden

Annesi ve inatçı bebeği
Bende diyordum evde bi kaç kıyafetle resmimi çekeyim anı olsun nasip olmadı Buda hastaneden anı olsun bari son bi kaç günde kocaman olan göbüşümle son günlerimiz

Eklentiler

• 46690A79-5289-4A66-B8A5-7B4812CF7B30.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 116
Kesinlikle kızlar büyüyünce değiştirin iki kez bizim yatağa çiş yaptı kızım bende silmeye çalıştım ama çıkmıyor. Orayı silsen yanda leke gibi oluyor. Yatak yıkamayı da çağırmadım üst üste yaptı iyi ki de çağırmamışım şu buhar makinelerinden almak belki mantıklı olabilir artık bizim için koltuğu yenilemektense

Aynen o kadar dikkat ettim ama yine işedi yine işedi.. İyice otursun hersey öyle degstırın koltukları fılan, bende 2.den snra degstrcem koltukları

Evet göğüs ucu için çatlak olmasın diye geleceğe yatırım al ve kullan şimdiden

Çatlak bende ergenlikten beri var, o yuzden takmıyorum da bugun acayıp kurumustu meme ucum, bişeyler döküldü gibi hatta.. Bende alayım onu ya.. İnş yara olmaz

Kızlar bişey sorucam, bu hamilelek bende horlama başlattı yaaa , eşim söylüyordu da inanmıyordum ses kaydı yapmış aboooo gök günlüyor sanki yaa. Yaşayan var mı? Geçer inşallah doğurduktan sonra

800 900 tl verilecek yere takım fiyatları ne oldu bilmiyorum da vardır herhalde 30bin fln. Ne gerek var şimdi?
Geçen yıl 25-30bandındaydı valla ben de halı yıkama makinesi alayım diyorum gelecek yaza doğru. Temiz temiz yataktır koltuktur yıkar eşim, halı yıkamacılardan hiç memnun kalmadım

Kızlar bişey sorucam, bu hamilelek bende horlama başlattı yaaa , eşim söylüyordu da inanmıyordum ses kaydı yapmış aboooo gök günlüyor sanki yaa. Yaşayan var mı? Geçer inşallah doğurduktan sonra
Ya gecen gece bende horlamısım eşim cok mu yoruldun acaba gündüz diyo noldu dedim gece horladın dedi hic horlamam normalde

Sende doğurmadan bi göbek paylas bakalım Imm şey bende aldım pıjama daha kargoya verılmedi Bende en cok zorlandıgım şey pijama oldu yahu aldım verdım aldım verdim ben seni yendim
Annesi ve inatçı bebeği
Allahım bu ne güzellikk bebek de bebek ha sanki dersin 5 aylık

Merhaba sevgili Kasım anneleri umarım hamileliklerinizde her şey çok güzel sağlıklı ilerliyordur ben nasip olursa inşallah 2024 Şubatta doğuracağım ama sizlere danışmak istediğim bir şey var, şu an 22.haftasındayım gebeliğimin ve plasentam hala aşağıda rahim ağzına yakın sonlanıyor. Acaba sizlerin arasında plasentası aşağıda olanlar var mıydı ve doğuma yakınsınız artık yukarıya çıkıyor mu çıktı mı çok merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…