Benım göbüş çok değişik ilk aylar bırden kocaman oldu her gören şaşırıyordu ben bıle son aylar ne olurum dıyordum Öylece kaldı daha büyümedi neyseki bebiş büyüyo
Ankara da yaşıyorum canım bu hastaneye de takipliyim ama doktorlar girmiyor muayene ye bu doktora randevu alsan da gidince karşına asistan çıkıyor bu doktora nasıl ulaşırım ya da ulaşabilir miyim bilmiyorum yarın bana da sonucu yazar mısın?
Ankara da yaşıyorum canım bu hastaneye de takipliyim ama doktorlar girmiyor muayene ye bu doktora randevu alsan da gidince karşına asistan çıkıyor bu doktora nasıl ulaşırım ya da ulaşabilir miyim bilmiyorum yarın bana da sonucu yazar mısın?
Geçen yıl 25-30bandındaydı valla ben de halı yıkama makinesi alayım diyorum gelecek yaza doğru. Temiz temiz yataktır koltuktur yıkar eşim, halı yıkamacılardan hiç memnun kalmadım
Canım kadın doğum başhekimiymiş galiba biz yapabilirsek ricayla belki ulaşabilir miyiz diye bakıcaz. Benim eşim sağlık sektöründe çalışıyor Bilkent’e de çok gidip geldi. Bu doktoru tanımıyoruz ama başka tanıdıklarımız var yarın bir soracak bakalım. Belki de hasta almıyordur başhekim olduğu için artık yarın yazarım sana görüşsün de doktorla
Tabi covid sonrası artık doktorlar hiç hasta bakmıyor 2020 den beri gidiyorum o hastaneye ama doktor hiç olmuyor sadece asistan . Yalnızca çok nadir ya da önemli durumlarda asistan arıyor gelip bakıyor veya yatış yapılırsa kendi vizite geziyor onun harici şehir hastsnesinde doktor asla bulamazsiniz hep asistan . Ayşe yazar Mehmet çıkar , Ahmet yazar fatma çıkar hep böyle
Merhaba sevgili Kasım anneleri umarım hamileliklerinizde her şey çok güzel sağlıklı ilerliyordur ben nasip olursa inşallah 2024 Şubatta doğuracağım ama sizlere danışmak istediğim bir şey var, şu an 22.haftasındayım gebeliğimin ve plasentam hala aşağıda rahim ağzına yakın sonlanıyor. Acaba sizlerin arasında plasentası aşağıda olanlar var mıydı ve doğuma yakınsınız artık yukarıya çıkıyor mu çıktı mı çok merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz
Canım kadın doğum başhekimiymiş galiba biz yapabilirsek ricayla belki ulaşabilir miyiz diye bakıcaz. Benim eşim sağlık sektöründe çalışıyor Bilkent’e de çok gidip geldi. Bu doktoru tanımıyoruz ama başka tanıdıklarımız var yarın bir soracak bakalım. Belki de hasta almıyordur başhekim olduğu için artık yarın yazarım sana görüşsün de doktorla