2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin de küçük göbüşün vaar ya çok güzel cidden ama ben bu zaman nasıl geçti asla anlamadım. En son cinsiyet tahmini yapıyorduk sanki
Benım göbüş çok değişik ilk aylar bırden kocaman oldu her gören şaşırıyordu ben bıle son aylar ne olurum dıyordum Öylece kaldı daha büyümedi neyseki bebiş büyüyo

Ankara da yaşıyorum canım bu hastaneye de takipliyim ama doktorlar girmiyor muayene ye bu doktora randevu alsan da gidince karşına asistan çıkıyor bu doktora nasıl ulaşırım ya da ulaşabilir miyim bilmiyorum yarın bana da sonucu yazar mısın?

Öğretim görevlileri ücretli hasta muayene ediyor, yada kendi muayenenelerinde hasta bakıyon, öyle söyleyenek randevu alın.

Geçen yıl 25-30bandındaydı valla ben de halı yıkama makinesi alayım diyorum gelecek yaza doğru. Temiz temiz yataktır koltuktur yıkar eşim, halı yıkamacılardan hiç memnun kalmadım
Bizde halı yok. Bebek odasına aldım da daha sermedik. Emeklemeye kısmet artık

Canım kadın doğum başhekimiymiş galiba biz yapabilirsek ricayla belki ulaşabilir miyiz diye bakıcaz. Benim eşim sağlık sektöründe çalışıyor Bilkent’e de çok gidip geldi. Bu doktoru tanımıyoruz ama başka tanıdıklarımız var yarın bir soracak bakalım. Belki de hasta almıyordur başhekim olduğu için artık yarın yazarım sana görüşsün de doktorla

E hiç hasta bakmıyorlar o zaman
Tabi covid sonrası artık doktorlar hiç hasta bakmıyor 2020 den beri gidiyorum o hastaneye ama doktor hiç olmuyor sadece asistan . Yalnızca çok nadir ya da önemli durumlarda asistan arıyor gelip bakıyor veya yatış yapılırsa kendi vizite geziyor onun harici şehir hastsnesinde doktor asla bulamazsiniz hep asistan . Ayşe yazar Mehmet çıkar , Ahmet yazar fatma çıkar hep böyle

Başından beri aşağıda plasentamız. Hala düşükte olsa çıkabilme ihtimali var ama sanmıyorum dedi son kontrolde. Sezaryen olacak muhtemelen.

Evet kadın doğum başhekim i yazıyor hadi hayırlısı canım bakarsın döndürür de normal doğum yaparsın. Sen hangi sehirdeydin?

Evet kadın doğum başhekim i yazıyor hadi hayırlısı canım bakarsın döndürür de normal doğum yaparsın. Sen hangi sehirdeydin?
Ben istanbuldayım da arabayla 4 saatcik Bi haber çıkmış 2019 da döndürdüğüne dair başka da Türkiye de yapan bulamadım. Bakarsın bende orada doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…