2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Galip gelirmiyim belli olmaz olabilir sonuçta ben Ağrı sancı çekiyorum burada aaa bence şu isim konusunda bitek annenin hakkı var
Eşime demiştim ki sen soyadını veriyorsun, adı vermek benim hakkım, yeterince adil bir anlaşma

Bizim isim konusu öyle uzadi ki annem kocan ne istiyorsa onu koy ilkini sen koydun dedi nen tamamen başka bir isim söyleyip bombayı ortaya attım çağrı olsun dedim yoksa doğurmam doğduğu gün belli olur herhalde
Ay, haydi hayırlısı. Artık eski türk gelenekleri uyarınca yüzüne bakıp öyle karar verirsiniz, en temizi (gerçi gönül isterdi ok oklamasını boy boylamasını beklemek de nüfus memuru o kadar beklemez tabii)

Tam da o his işte karnımdaki halini çok özleyeceğim. Biraz da erken geliyor ya o yüzden sanırım bu hissim. Daha sanki dururmuş da biz alıyoruz gibi hissediyorum
Vakti saati geldiyse ne yaparsan yap . Bana o his hep var normal doğmadığı sürece ben alıyorum kendi gününü seçmiyor. sağlıkla gelsinlerde inşallah
Ahahah demek cok tozlu değilmiş yoksa çıkardı Kıyafetlerden bile bazen az bazen cok çıkıyor .

Benim de öyle canım 1 ayda 500 gr ancak almış.Fazla takmıyorum bu kilo durumuna doğduktan sonra kilo da alıyorlar nasıl olsa .Üstelik ben hamilelik sürecimde bayağı bir kilo aldım ama bebek yine alacağını almış.Fazla yemekle de pek alakası yok yani hele karbonhidrat bence hiç yaramıyor bebeğe

Kızlar kızlar diş ağrısına karanfil yağı dediniz bende hiç bakmadan aldım çok ağrım olunca ama hamilelıkte kullanılmaz yazıyor Kan sulandırıcı etkısıde varmıs bide minnacık şişeye 90₺ verdim

Aslında yazın yıkamıştım en son ama benim yay burcu olan titiz kocacığım pelüşlere vebalı muamelesi yaptığı için mecburen yıkadım. Diyeyim bari beni boşuna uğraştırdın diye

Ben denedim canım 1-2 damla ancak kullanılıyor zaten sadece ağrıyan dişe ve çevresine sürdüm ama doktora sormadım Allaha şükür sıkıntı olmadı fazla kullanılmadıkça bir şey olmaz herhalde

Kızlar bu nstye göre sancım mı var

Eklentiler

• E0FCF29C-427A-43B6-861E-7F2F430C0C44.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 80
Kesinlikle bir atak oluyor benimde 34. Hafta gibi bir atak olmuştu ama sonra yine duruldu Şuan kaç hiç bilmiyorum dün ona bakmamış ama maksimum 3300 doğar diyordu

Ben hazır değilde evde yapılanı söylemiştim hazırını hiç görmedim valla karanfili zeytinyağında bekletip sürüyoruz

Şey dicem bi de kızlar benim bebeğimin haftalardır karın çevresi iki hafta geriden geliyor bu da kilo alamamasının sebebi olabilir mi?

Eğer solunum sıkıntısı olmazsa inşallah olmayacak Girmez yoğun bakıma canım herşey güzel olucak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…