2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kendine Minikkızınannesi dersen kız ne yapsın tombik kızın annesi olarak değiştir sen nickini sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil. Bak tecrübeli anneler dışarda daha kolay alıyorlar diyor.

Selam kızlar konuşmalarınızı takip ediyorum okuyorum doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah artık yavaş yavaş sona geliyoz hamileliğin , bugün bnde doktor kontrolüne gittim 36+3 haftalık oldum üç defa nstye girdim serum takıldı bana bebeğin hareketleri çok az dedi doktor ama şuan çok iyi çok şükür yeni geldm eve bebegin kilosu da gayet iyi 3 kiloya yakin . Bide bişey daha dicem üçüncü nst doğumhane kısmında yapıldı ve orda bir bağırış duydum aşırı hemde kadin bağırıyordu sordum bune dedm dogumda dedi, ay nsl korktum yeminle orda ağlıcaktm neredeyse normal doğum olanlar nsl atlatcğz bilmiyorum

Zamanında doğarsa hiç bi sıkıntı olmaz kilosuna takılma çünkü 2 kg üstü çok rahat doğar. 2 kg üstünü solunum sıkıntı olmazsa yatırmıyorlar canım

Ben gebeliğimin başında kullandım bi sorun olmadı canım doktorumada sormuştum sorun yok kullanabilirsin demişti kullan yani bişey olmaz haricen kullandığın için bişey olmaz takılma

Hiçbir şey demedi normalmiş ama banada sancı varmış gibi geldi
Bazı doktorlar düzenli olmadığı sürece bu ağrı bişey ifade etmediği için önemsiz görüyor bu normal bişey canım. Arada ağrıların olabilir nst de çıkabilir kafana takman gereken bir durum değil korkma ve daha erken doğurmada belki yorulmuşsundur o yüzden öyle çıkmıştır

Yaaa aynı haftadayız seninle . 38 i doldurmadan neden alıyor bişeyi mi kaçırdım acaba
35. Haftada boyu 38 ile uyumluydu kilosuda yerindeydi sezaryen istediğim için 38 den sonrasını beklememizin manası yok dedi doktorum. Bide kanala ilerlemişti. Doktorda bende bebekte baya tez canlıyız anlayacağın

Oraları hiç düşünme Eltim doğum yaparken sesini hepimiz duyduk, iri bebeği normal doğurdu ama ona rağmen inan ben çok isterdim normal doğum yapabilmeyi. Sezaryen, doğum anı için kolay belki ama sonuç olarak bir ameliyat. Onun da sonrası korkutuyor mesela beni. Tek bildiğim evlatlarımızı kucağımıza alınca diğer hiçbşr şeyin önemi olmayacak

Canım kilodan dolayı küveze girmiyor bebek solunum sıkıntısı çekerse giriyor 2120 kızım girerdi girseydi küveze gelinimiz 940 gram doğum yaptı 39 gün küvezde kaşdı 1500 gram eve geldi yani kilosunu kafana takma küveze girer diye benim bebek de 31+5 dr gittim 1591 gram dı yarın randevum var bakalım 2 kilo oldumu ama sanmıyorum şuan 34+4 deyim

Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar. Artık her gün değişimli şekilde balık, et ve tavuk yiyeceğim.
Tavuk fazla yemesen de olur ben gebelik süresince mecbur kalmadıkça yemedim. Ne yazıkki hepsi hormonlu ya da organik tavuk bulabilirsen onu ye soyasosu daha iyi bilir sanırım hindi ya da kaz etine hormon verilemiyordu galiba. Hangisiyse onlardan birine yönelebilirsin

35. Haftada boyu 38 ile uyumluydu kilosuda yerindeydi sezaryen istediğim için 38 den sonrasını beklememizin manası yok dedi doktorum. Bide kanala ilerlemişti. Doktorda bende bebekte baya tez canlıyız anlayacağın
Anladım canım maşallah iri bebek demek ki ben de planlı sezaryen 28. Haftadan beri, 38+4 de karar verdik öncesini seçenek olarak bile sunmadı yoksa bana kalsa ben de vi an önce çıksın istiyorum

Hiçbir şey demedi normalmiş ama banada sancı varmış gibi geldi
Ben kasılmalarımı çok net anlıyorum mesela dün ilk kez bu gebelikte nst çekildi ya bak şimdi artacak geliyor diyorum artıyor ama çok değil tabi Doğum sancısı da öyle 100 olmuyor 60 70 maksimum oluyor onda da çataldayken ebeye şimdi geliyor diyordum ıkınıcam öyle anladığım için belki 3 kere de doğmuştu. Çok kasılman olursa merak etme anlarsa belden karna sertleşme düğüm düğüm gibi bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…