2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Google’a pozitif normal doğum hikayeleri yazdım sadece çıkanları okuyorum. Bir de burada da rahat geçiren arkadaşlarımız var. Onları da dinledim. Bağırmak yerine enerjinizi ıkınmaya saklayın diyor herkes. Yaşaması konuşmasından daha zor olacaktır belki ama ağrıların dayanılmayacak kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa insanlar acıdan bayılırdı. İyi düşünelim, iyi olsun

Anladım canım maşallah iri bebek demek ki ben de planlı sezaryen 28. Haftadan beri, 38+4 de karar verdik öncesini seçenek olarak bile sunmadı yoksa bana kalsa ben de vi an önce çıksın istiyorum
Kilosu haftasıyla uyumlu ama boyumuz uzun bakalım öyle mi çıkacak bende gerçekten 40. Haftalara kadar dayananlara helal olsun diyorum çok zor geliyo bana

Canım bir şey soracağım. Kasılma denilen durum gerçekten hani kasıldım, hareketsiz kaldım, kaskatı kesildim deriz ya öyle mi sertleşip, toplanma gibi mi oluyor? Ya da ağrı demek mi? Kafamda oturtamadım ben kasılmanın nasıl bir şey olduğunu?

Şuan bizim yaşadığımız bence toparlanma hissi ve sertleşme gibi. Doğum anında seviyesi artacağı için belden gelen karında toparlanma ve sertleşme hissi. Çok çok fena bir şey değil yani aslında size dinlenmeye fırsat oluyor. 2 dk da 1 da bir geldiği için. Ama bağırır gücünü harcarsan tabii zor olabilir o yüzden elinizden geldiğince nefesi kontrol edip dinlenme anında gerçekten dinlenin

Kızlar çok kötü kabuslar görmeye başladım bebeğimle, kendi özel hayatımla ilgili. Birkaç gecedir böyleyim Resmen sanki yıkılıyorum, uyanınca yeniden doğuyorum. Oh be diyorum rüyaymış. Ama rüya da olsa çok çok kötü hissettiriyor. Umarım doğuma kadar böyle devam etmez.

Evet bugünlerde bebeğin sertleşmesi hissi ara ara oluyor. Anlıyorum ilerlemesi halinde ağrı olacağı için ayırt edilebilir o zaman. Anda kalabilmeyi çok istiyorum bakalım Senin bebeğinin de hala son anda döneceğine inanıyorum. Dönmezse de sağlıklı olacak

Disine sürdüğün bi kaç damla karanfil yağının öyle bir etki edeceğini hiç sanmam fazla ve düzenli kullanımda olur o ancak bence

Teşekkür ederim canım Ayy bende hep böyle düşünüyorum görünce karar vericem sanki diyorum sağlıkla gelsin de isimde çok önemli değil artık

Bendi dün gece kabu üstüne kabus, 5 te uyandım 6 ya kadar uyuyamadım. Eşim işe gittikten sonra ilk defa uyudum yine kabus gördüm

Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar. Artık her gün değişimli şekilde balık, et ve tavuk yiyeceğim.
Benim de bi kontrolümde 34. Haftaydı sanırım, 3 haftada sadece 200 gram almıştı çok üzülmüştüm . O zaman doktorum minyon bir bebek olacak gelişimi herşeyi normal demişti. Sonra ki iki hafta bi anda kg aldı ve haftasının da önüne geçti , bu sefer de doktor karbonhidrat azalt dedi yani diyeceğim o ki gerçekten üzülme ya içerde ya dışarda toparlıyorlar kendilerini annesi

Kilosu haftasıyla uyumlu ama boyumuz uzun bakalım öyle mi çıkacak bende gerçekten 40. Haftalara kadar dayananlara helal olsun diyorum çok zor geliyo bana
Bu aralar ben de aynı şeyleri söylüyorum . 40 -41+ larda doğum yapanlar çok kutsal geliyor artık gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…