2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kilosu haftasıyla uyumlu ama boyumuz uzun bakalım öyle mi çıkacak bende gerçekten 40. Haftalara kadar dayananlara helal olsun diyorum çok zor geliyo bana
Dün ebe diyorki üzülme haftan çok küçük değil ben 41 de doğum yaptım o kadar zorki diyor 39 sonrası karnı çok ağrıyor insanın dedim ben daha 37 görmedim ama

Bendi dün gece kabu üstüne kabus, 5 te uyandım 6 ya kadar uyuyamadım. Eşim işe gittikten sonra ilk defa uyudum yine kabus gördüm
Canım horlama sorunundan bahseden de sendin sanırım. O da var bende Eşimin ses kayıtları sağolsun kendimden korkuyorum. Benim hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığım oluyordu. Son aylarda artık horlamaya çevirdi, ya da kükremeye mi desem Seninle uyku durumlarımız çok benziyor

Kükreyen pardon horlayan hamileler listesine beni de ekleyin lütfen esim horluyor diye söylenip dururdum suan resmen onu geçmişim sürekli dalga geçiyor benle umarım doğum sonrası geçer. Aslında coook yorulunca kızımda ya da çok uykusuz kalınca uyuduğum zaman horlarim hatta sesime uyanırdım ama şuan her gece şiddetli hoeluyomuşum ve sesime uyanmiyorum

Ha o normal benim de o kadar oldu . Ben sandım ki baya bi yarım gün ağrıdı sızladı tamam o zaman
Yok yok o an vururken içim geçti yani yandı bacağım ilkinde normal bir iğne gibiydi. Bu arada bana tam 5 kez damar yolu açıldı ilkinde bayıldım diğerleri iyidi hemşire olayı çok fark ediyor

Yok canım 28. Haftadan belliydi aslında, benim plesanta aşağıda kalıyor normal doğum riskli görüyor doktorum.
Merhaba iyi günler
Bende 27.haftamdayım
Bugün doktor kontrolümde bende de plesanta aşağıda gözükiyor 32.haftaya kadar yukarı çıkmasını bekleriz. Çıkmazsa 37-38 de sezeryan planlarız dedi..
Bebeğime birşey olur mu çok korkuyorum
İlişki yasak vs demedi bana yapmasam mı acaba
Haftaya başka doktora gidicem kafam karıştırdı iyice

Bildiğim kadarıyla sen normal istiyordun soyacım? Nasıl karar verdiniz neler oldu bu süreçte?
Kuzucum biraz tansiyon yüksekliği yaşadım. Plasentam da fazlasıyla kireçlendi. Erken bile gelecek aslında riske atmak istemiyor doktorum.
O yüzden mecburen sezaryen olacağım

Ben de her gün aynı düşünceyle yatıp kalkıyorum. Oh bu gece de doğurmadım diyorum

Aramıza hoş geldin

Kızlar bişey sorucam, bu hamilelek bende horlama başlattı yaaa , eşim söylüyordu da inanmıyordum ses kaydı yapmış aboooo gök günlüyor sanki yaa. Yaşayan var mı? Geçer inşallah doğurduktan sonra
Ya ben de aynı durumdayım. Eşim çok şikayetçi durtuyorum dönüyorsun yine başlıyorsun diyor. Gece uyanıp konuşunca bile anında horluyorsun diyor kaç sefer ses kaydı çekecem dedi ama çekmedi. Kendimi de öyle duymak istemiyorum zaten ben de ben horlamiyorum içimdeki oğlun horluyor diyorum

Yok yok o an vururken içim geçti yani yandı bacağım ilkinde normal bir iğne gibiydi. Bu arada bana tam 5 kez damar yolu açıldı ilkinde bayıldım diğerleri iyidi hemşire olayı çok fark ediyor
Ahh o damaryolu benim kabusum en çok doğumda ondan korkuyorum vücudum çok şişti serum takıyolar gitmiyo serum bulamıyolar çok deldiler benide çocuğu emziricem katlanıyo ediyo tutamıyorum rahat son gün çıkarttırdım sıkıntıyada gelen bi yapım yok sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…