2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hahaha kaç kez tıkandı açtılar en son yine gitmiyor serum hop yenisi delik deşik ettiler daha doğuma girmeden bide ben el üstünde olsun istiyorum kolumun yanına yaptı en son yarın nasıl rahat edicem ameliyat sonrası emzirme vs zor olacak bu serumla bende en çok sondadan korkuyorum ebe dediki sonda yapılınca da böyle bayılmıyorsun dimi yok dedim onda direk öteki tarafa gidiyorum ben kadın dr konuşucak ameliyatta yapılsın isteyecek bakalım ne der dr

Bana da yasak koymadı çünkü o kadar tehlikeli boyutta değil sanırım. Zaten rahmi kapatıyor olsa doktorunuz mutlaka gerekli uyarıları yapardı size, korkmayın siz

Kuzucum biraz tansiyon yüksekliği yaşadım. Plasentam da fazlasıyla kireçlendi. Erken bile gelecek aslında riske atmak istemiyor doktorum.
O yüzden mecburen sezaryen olacağım
Kısmet kuzucum, önemli olan sağlığınız her zaman. Sağlıcakla kavuşun inşallah dün gibi burda keseye göre cinsiyet tahmini yapıyorduk ah ah

Bu sonda olayını duyuyorum hep ama benim sondam belden uyuttuktan sonra yapılmış yani hiç hissetmedim yapılırken de görmemiştim. İnşallah yine öyle yaparlar

Bu aralar ben de aynı şeyleri söylüyorum . 40 -41+ larda doğum yapanlar çok kutsal geliyor artık gözümde
Ahahah kesinlikle banada

Dün ebe diyorki üzülme haftan çok küçük değil ben 41 de doğum yaptım o kadar zorki diyor 39 sonrası karnı çok ağrıyor insanın dedim ben daha 37 görmedim ama
Ayyy 41 mii nasıl acımasın gerçekten düşünemiyorum hamileliği çok sevenlere saygım sonsuz ama Allahın gücüne gitmesin belkide bana çok zor geldi 35 sonrası

Ahahah kesinlikle banada

Ayyy 41 mii nasıl acımasın gerçekten düşünemiyorum hamileliği çok sevenlere saygım sonsuz ama Allahın gücüne gitmesin belkide bana çok zor geldi 35 sonrası
Aklıma geldin şimdi seninde yakındı sanki doğum dimi 38 olmadan olacaktı yanlış mı hatırlıyorum seninde az kaldı

Canım hem balık hem humus hem kanat çekti bana n’oluyo son dk aşermeleri sanırım
Hayır benım canımı nıye cektırıyorsun
Sezeryandaki belden iğne olayına çok kötü vs diyolar çok acıyomuş
Kim dediyse totosundan uydurmuş Boşuna milleti korkutmasınlar bana damar yolu acmasınlar belden ıgne yapsınlar Dogurdum cıktım hala elımın üstündeki serum agrıyordu ayy cıkartana kadar da agrıdı

Benim gittiğim hastanede sonda ameliyathanede takılıyor mantıklı olan o zaten anestezi alıyoruz ne gerek var can acıtmaya

Evet benim de hic acımadı hisseetmedim bile

Ay acıtan, can yakan şeylerden bahsetmesek mi? Normalde hayatta etkilenmem ama atlaya atlaya okudum
Hiç korkma canım acıyan birşey değil spinal en kolay şey sonda işlemi de ben vajinusmus yaşadım evliliğin ilk yılı hala ilişki olurken bile kendimi kasan biriyim 8 sene oldu korkum ondan yoksa onunda çok acıyacağını sanmıyorum tamamen benim rahatsızlığımla ilgili sezeryan sonrası da öyle abartılan ağrılar olmuyor olacağına bırak her şeyi

Ah şimdiden delmişler valla inşallah serumun hemen biter yarın rahatlarsın,
Bana uyuştuktan sonra taktılar çıkarmasınıda hatırlamıyorum çok şükür bencede söyle uyuştuktan sonra takılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…