2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay acıtan, can yakan şeylerden bahsetmesek mi? Normalde hayatta etkilenmem ama atlaya atlaya okudum
Yok yok korkma damar yolu bence kişisel ama o belden yapılan iğne cidden anlamıyorsun hissetmiyorsun bile..
Boşuna insanları korkutuyorlar sonra herkeste doğum korkusu oluşuyor

Yok yok korkma damar yolu bence kişisel ama o belden yapılan iğne cidden anlamıyorsun hissetmiyorsun bile..
Boşuna insanları korkutuyorlar sonra herkeste doğum korkusu oluşuyor
Damar yolundan, enjelsiyondan falan çekinmem ama spinal, ciğer geliştirici, sonda falan bilmediğim yaşamadığım şeyler olduğundan mı ne tuhaf oldum işte

Damar yolundan, enjelsiyondan falan çekinmem ama spinal, ciğer geliştirici, sonda falan bilmediğim yaşamadığım şeyler olduğundan mı ne tuhaf oldum işte
İğneden korkan biri olarak söyleyim için rahat etsin bana hepsi çok kolaydı damar yolu dışında oda rahatsız ediyo o an sinir oluyo insan çıkana kadar mecbur takılması gerekmiş acil durumlar için

Bana da yasak koymadı çünkü o kadar tehlikeli boyutta değil sanırım. Zaten rahmi kapatıyor olsa doktorunuz mutlaka gerekli uyarıları yapardı size, korkmayın siz
Sağol canım benim
Bakalım haftaya kendi doktoruma da gidicem bi
Birşey yapmam gerekşyor mu dedim sizin yapabileceğiniz birşey yok çıkar dedi
Çıkmazsa zaten normal olmaz sezeryan olur dedi
Ya ben youtubedan bi kaç egzersiz yapıyordum bel ağrım için acaba o mu sebep oldu dedim.
Çünkü 23.haftada detaylıya girdim ve hiçbirşey yoktu

Dıyorum anlatmayın herkes doğursun aralıkta anlatın ne istıyorsanız .
Yahu herkesin acı eşiği farklı ben herşeyden korkarım ama doğum yapıpta şu acıdı bu zordu dıyecegım bısey yoktu.
En zoru amelıyathanede kızımı alıp götürdüler ben orda kaldım aha en zoru oydu biran önce kızıma gıtmek ıstedıkce sankı zaman gecmedi orda

Eşime dün çok horluyor muyum dedim, hayır dedi. Peki horluyor muyum dedim, cevap yok. Neden cevap vermiyorsun dedim, dinimizde yalan söylemek büyük günah dedi

Belde ağrı eşlik eder bir de en önemli ayırt edici düzenli ağrıların olması ve dinlenince geçmemesi hatta sıklaşması İnşallah inşallah bakalım

Ayyy içimi rahatlattınız. Sırf o iğneyi olmamak için normal doğum istiyordum kafam karışmadı değil ama en iyisi ve en mantıklısı önce sancı çekip normal doğumla ilerlemek. Baktık sancıyı çekemiyorum daha fazla prenses doğum yaparım

İğneden korkan biri olarak söyleyim için rahat etsin bana hepsi çok kolaydı damar yolu dışında oda rahatsız ediyo o an sinir oluyo insan çıkana kadar mecbur takılması gerekmiş acil durumlar için
Bende iğneden hep korkarım şuan doğumdan çok onları düşünüyorum Damar yolu el üstünden daha önce takilmadi onun acidigini bende duydum cekincem ondan daha çok, beldeki iğne herkes hissetmiyorsun demişti. Sonda için de doktoruma söyledim belden uyustuktan sonra takicaz niye eziyet edelim dedi rahatladım

Haha güzelmiş bende bunu söyliyim. Sen asla inanmadım o yüzden çekmiş. Küçüklüğümden beri sayıklarım bunu hep söylediler ama horlamada yeni çıktı:)

Elimin üstüne ya da hemen kolumun altındaki damara defalarca kez damar yolu açıldı. Hiç acımıyor diyemem ama abartıldığı gibi bir acı değil ya zaten 30 sn sürüyor tüm hepsi ne kadar dayanılmaz olabilir ki
Güçlüyüz hep de güçlü olacağız kızlar. Bizi bir iğne korkutamaz hele ki sonrasında yavrularımıza kavuşmak varken

Bende çok korkarım 1. Sınıfta aşıdan kaçıp okulu ayağa kaldırmış biriyim eşimle aynı sınıftaydık bana dair hatırladığı tekşey 1. Sınıfta
Ama inan ilk doğumla geçti şuan bakmıyorum kan alınırken falan belden uyuşmada da bişey yok Allah o gücü sana veriyo zaten ben biraz sabırsızım sıkıntıya gelemem o sinir etmiş olabilir

Hahah kükreme doğru tespit :) ya ben kayıttan önce kendi horlamama uyandığımda inanmıştım zaten :) yıllarca ben çektim şimdi sıra sende diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…