2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu horlama meselesini dün okuduktan sonra eşime sordum horluyor muyum diye evet dedi şaka yapıyosun falan dedim yemin ettirdim inanmadım o derece geceleri zaten uyuyamıyorum diye de horlayınca uyandırmıyomuş
Kız bu kocalar bizden merhametli çıktı, ben normalde kaç kere dürterim horlayınca, kocam da bana hiç ellemiyor, arada horlamaya mola verince uykuyü dalıyorum diyor

Kesinlikle öyle unutmaya çalışıcm bugünkü travmayı aslanlar gibi doğurcs inşallah ya

Ayy sen hergün aha doğuruyorum dıyorsun ne korkusundan bahsedıyorsun
Bak bugun doguran varmıs oku oku Bugunde sen doguramadın ohh

Evet inşallah canm hayırlısyla kucağımıza alalım çocuklarımızi ztn otomatikmen herşeyi unutucas onları görünce emzirirken herşeyi yaşamak lazım annelik gerçekten çok çok kutsal bişi ya

Normal doğumu denemeni tavsiye ederim canım sen sadece kavuşma anına odaklan iki türlüsüne fark etmez tabiki ama ilk önceliğin normal olsun birinde öncesi birinde sonrası ağrı oluyor dünyaya bir insan getiriyoruz olsun o kadarcık ama herşey unutuluyor yavrunu gördüğün an ne ağrı ne sızı sadece ona odaklanıyorsun bak bunu benim gibi canı tatlı nazlı biri söylüyor herkes çok şaşırmıştı hemen ayaklandım yavruma koştum

Bu horlama meselesini dün okuduktan sonra eşime sordum horluyor muyum diye evet dedi şaka yapıyosun falan dedim yemin ettirdim inanmadım o derece geceleri zaten uyuyamıyorum diye de horlayınca uyandırmıyomuş
Horlama olayı bende de varmış taklidimi bile yaptı eşim inanmadım bgune kadar kedi gibi uyudgmu sanıyordum meğerse hamilelikten beri horluyomşm ama uyumuyoz ki geceleri nerden çıkıyor bu horlama

Bana el üstü daha kolay geliyor ben sadece psikolojik olarak damarı bulamadım vs diye konuştuklarında tansiyonum düşüyor küçüklüğümden berş bayılırım sonradan aştım bunu dünden beri 6 kez damar yolu açıldı katladığım için kolumu yada çıkarttım yanlışlıkla ilk yapılanda hemşire çok zorladığı için tansiyonum düştü sadece bide benim damarlarım zor bulunuyor görünmüyormuş

Evet cnm var

Yok canım bugün söyledim de aramadı eşim, cuma günü bir hastanede beraber olacaklarmış orada sorarım dedi. Senin de dönmedi dimi daha hissedebiliyor musun?
Bariz hissediyorum kafası kaburgamın altında... bazen yan dönüyor hatta kasığıma çok yaklaşıyor acayip umutlaniyorum sonra bakıyorum yine tepede bi türlü dönmedi.. böyle giderse umudum azalacak kızım 34 de dönmüştü bugün 34 oldum ama tık yok acaba kalacak mı böyle diye düşünmeye başladım off cok nadir olurmuş dönmeme ve bu da bize denk gelirse gerçekten çok sinir olurum üzülürüm. Zorunlu değil isteğe bağlı sezeryan isteyen arkadaşların bebekleri döndü aksilik ya bizimkiler dönmüyor

Son düzenleme:
Ayyy esinle ilk okul arkadaşı misiniz

Evet kendime onu söylüyorum sonunda bebise kavuşmak var güçlü olacağız artık anneyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…