2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biraz ağrın olur ama azıcık yan yatabilirsen gazın hemen çıkıyor aynen o zaman rahatlıyorsun

Aynen öyle canım. Lc waikiki ve civil den aldım bende yenidoğan alışverişini. Birkaç tanede ebebekten oldu bitti. Oğluşum evde biraz pembe zıbınlarla gezebilir

Valla bnmkı de kız olsaydı bayagı Bi mavi giyecekti en azından evın içinde

Bayılmaması iyi bişey
Senın de bebegın de iyi olmasına sevindim canım.. Yakında toparlar bebegın de.. Allaha sükür ciddi bişey yok

Yattım ama çıkaramadım henüz. Ağrı yapan tek kısım o

Sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim yürüyüş işe yaramadı mı hiç? gaz için bol bol yürütmüşlerdi beni, hatta galiba elimde sondayla volta atmıştım koridorda epeyce çıkmıştı sonra o akşam.

Ayyy kız gel gel sen de katıl aramıza
Valla yükselenine kadar ayarladık kardeşimle sonra bi haber geldi abimin eşi kalp kapakçığı ameliyatı olucaktı salı günü idrarında enfeksiyon oldupu için ertelenmiş oda 1 kasım haftasına geliyor doktorda 7 kasım gibi yani 37 hafta da diyodu bakalım nasıl olucak üst üste gelsinde istemiyorum daha çantam bile hazır değil ama doğurmak istiyorum

hayırlısı olsun kuzum biz her zaman bekleriz ayın 1ine ucundan yırttım kasım annesi olcam insallah

Bir videoda dinlemiştim ben, basıldığında ağrı kesici veriliyormuş sanırım. Kadın kalkmadan 10 dk önce ilacı aldım, o sayede çok rahat yürüdüm demişti

Kızlar bebek sarılık olursa direkt küveze mi alıyorlar. Benim kan grubu negatif bebek pozitif olursa sarılık olma ihtimali var. Merak ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…