2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben depend i large aldım kızlar büyük daha rahat olmuştu ilkinde, 1.74 e 69 kilo şuan güncel. O zamanda 74 kiloyla doğuma girmiştim

Yaaa aynı günüz ne güzelll cok heyecan var bende dün anestezi tahlilleri yapıldı gün belli olunca vakit zor geciyormus
Benim de Salı günü yapıldı tahliller Çarşamba hem anestezi hem kadın doğum druma randevum var. Heyecan desen inanılmaz derecede gün belli olunca da böyle zorluğu var işte, normal doğum da her an gelebilir olduğu için bu kadar heyecan doğum başlayınca olurdu ancak

Kızlar bebek sarılık olursa direkt küveze mi alıyorlar. Benim kan grubu negatif bebek pozitif olursa sarılık olma ihtimali var. Merak ettim şimdi.
Derecesine göre canım. Kızımda sarılık vardı ama hafifti. Malesef aç kalmasın adına mama meme verildi ilk doğar doğmaz. 5 gün sonra tekrar gidip topuk kanı verdik sarılık oranı hafiflemisti artma olsa o gün alacaklardı sarılık tedavisine

Kızımda 55 ile doğuma girdim L almıştım depend güzel olmuştu ama keşke M alsaydım demiştim aralardan sızacak gibiydi çünkü çok esnek bi yapısı var . Şuan 57 yim M aldım umarım hata etmemisimdir sıkarsa yandım bi de iki paket aldım bi önceki doğumumda kanamam çok olmuştu ped olmamıştı depend çok işime yaradı diye iki tane söyledim.. o değil de bi de oğlan dönmez de sezeryan olursam depend de elimde kalır sezeryan da çok az kanama oluyormuş o kadar dönmeme ihtimalini düşünmedim normal doğum olacak diye emindim ki

Evet gün belli olunca değişik oluyormus simdi daha iyi anladım benim dündü randevu birdahakine doguma gidiyorum

Evet evet bariz belli benim göbek deliğimin 3 parmak kadar üzerinde ceviz büyüklüğünde vardır bir çıkıntı sanki içten içe geriliyor yırtılıyor gibi acıyor

Anladım canım. İnşallah olmaz da işte olma ihtimali olabilir. Peki topuk kanını sağlık ocakları alıyor değil mi? Kaç gün içinde gitmek gerekiyor topuk kanı için. Doktor bunları söyler tabi de şimdiden bir merak ediyorum :))

Evet evet bariz belli benim göbek deliğimin 3 parmak kadar üzerinde ceviz büyüklüğünde vardır bir çıkıntı sanki içten içe geriliyor yırtılıyor gibi acıyor
Hamilelik yüzünden mi oluyor bu peki? Müdahale etmiyorlar anladığım kadarıyla şu an.

Bol bol yürüyorum aslında ama olmadı niyeyse sondayı hemen aldılar benden. Daha beslenmeye başlamamıştım bile. Ondan sonda ile yürümedim. Bebeği de gördüm bu arada, solunum desteğinde değil şu an çok şükür

Yaa aynı bende kızımda öyleydim sonda filan görmedim takıldıgınıda çıktıgınıda . Valla ne yap et pırt yap yoksa eve yollamıyolar
Ohh kucagına da gelecek çok az kaldı

İlk doğar doğmaz hastanede alıyorlar canım 5 gün sonra yine biz hastaneye gittik orada verdik . Sağlık ocağında da ayrıca topuk kanı alınıyor doğum sonrası ebe veya hemşire gelip sana bilgi veriyor zaten hiç tedirgin olma

Herkez doğurmaya başladı patır patır çok heycan verici hergun takip ediyorum hergun bi doğum herkez sağlıkla büyütsün ins bende bugün kontroldydim 36 haftalik 3 kg olmuşuz sezeryan olcak haftaya bugün alalım dedi doktor ama ben 38 i görmek istiyorum bi aksilik olmassa sırf ciğer geliştirici iğne olmamak icin durursa kizim 3 kasimda dogurcam insallah doktora kalsa bugun de alabiliriz tosuncuk olmus bu kiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…