Neden bu haftada ciğer geliştirici yapılıyor ? Kilosuda iyi maşallah.Herkez doğurmaya başladı patır patır çok heycan verici hergun takip ediyorum hergun bi doğum herkez sağlıkla büyütsün insbende bugün kontroldydim 36 haftalik 3 kg olmuşuz sezeryan olcak haftaya bugün alalım dedi doktor ama ben 38 i görmek istiyorum bi aksilik olmassa sırf ciğer geliştirici iğne olmamak icin durursa kizim 3 kasimda dogurcam insallah doktora kalsa bugun de alabiliriz tosuncuk olmus bu kiz dedi
38 den önce olursa vuruyorlarmış cok-da detayli sormadım ama ,38 i beklersek gerek yok dedi bende beklemek daha mantıklı geldi zaten dönmemiş bebek yan duruyo 2 hafta daha durur ntsde sanci görünmüyorNeden bu haftada ciğer geliştirici yapılıyor ? Kilosuda iyi maşallah.
Kızımda 55 ile doğuma girdim L almıştım depend güzel olmuştu ama keşke M alsaydım demiştim aralardan sızacak gibiydi çünkü çok esnek bi yapısı var . Şuan 57 yim M aldım umarım hata etmemisimdir sıkarsa yandımbi de iki paket aldım bi önceki doğumumda kanamam çok olmuştu ped olmamıştı depend çok işime yaradı diye iki tane söyledim.. o değil de bi de oğlan dönmez de sezeryan olursam depend de elimde kalır sezeryan da çok az kanama oluyormuş o kadar dönmeme ihtimalini düşünmedim normal doğum olacak diye emindim ki
Galiba 37 den sonra insan kabullenmeye başlıyor yaKızımda 55 ile doğuma girdim L almıştım depend güzel olmuştu ama keşke M alsaydım demiştim aralardan sızacak gibiydi çünkü çok esnek bi yapısı var . Şuan 57 yim M aldım umarım hata etmemisimdir sıkarsa yandımbi de iki paket aldım bi önceki doğumumda kanamam çok olmuştu ped olmamıştı depend çok işime yaradı diye iki tane söyledim.. o değil de bi de oğlan dönmez de sezeryan olursam depend de elimde kalır sezeryan da çok az kanama oluyormuş o kadar dönmeme ihtimalini düşünmedim normal doğum olacak diye emindim ki
Bu konuda bi sey diyemiyorum sezeryan olan arkadaslar daha doğru bilir ben normal doğum sonrası kanama yaşadım uzun süre ama öyle aniden boşalma olmadı hiç ama sezeryan olan çevremde kim varsa hepsi de çok çok az kanama yaşadıklarını hatta bazısı 1 2 gün yaşadığını söylemişti ondan sezeruan olursam depend elimde kalır diye düşündümOnu sorayım madem konusu geldiben sezeryan oldum ya, benden 2 veya 3 kere aniden boşalır gibi kan geldi.. Altıma işedim sanmıştım ama boyle bayagı koyu renk kandı.. Pis kan gibiydi yani.. Aıle hekımıne danısmıstm o zmnlar, bana normal değil bu tur Bı kanama kadın doguma Bi görün demişti.. Tam hatırlamıyorum ne dedıgını kadın dogumun ama normal demişlerdi galıba.. Belkı Hooops daha iyi bilir? Normal mi bu tür Bi kanama? Bu kanama dısında adet gibi de kanamaya devam ettım ama 25gun gibi sürmüştü bende lohusa kanı.. Sanki bu aniden boşalan kana löşi kanı mı ne denıyor, yanlıssam düzelt emi hoops
Galiba 37 den sonra insan kabullenmeye başlıyor yaartık ben sezaryen olacağıma emin gibiyim, vajinal bölgede hiç şişlik filan yok. Dönseler de bunlar ne zaman girecekler ki doğum kanalına top gibi kaldım ya patlayacak gibiyim. Hayır nasıl sığıyor anlamıyorum
Bu konuda bi sey diyemiyorum sezeryan olan arkadaslar daha doğru bilir ben normal doğum sonrası kanama yaşadım uzun süre ama öyle aniden boşalma olmadı hiç ama sezeryan olan çevremde kim varsa hepsi de çok çok az kanama yaşadıklarını hatta bazısı 1 2 gün yaşadığını söylemişti ondan sezeruan olursam depend elimde kalır diye düşündüm
Bende hiç anlamıyorum hahaBen hala karnımda 43cmlik Bi bebek olduguna inanamıyorum43cm çok devasa gelıyor gozume nasıl sıgıyo valla aklım almıo
Selam canım 36+3 de 3 kg ölçtü hatta fazlası bile var dedi doktorum. Bir hafta önde dedi kilosu için. Ama 38+4 sezeryan günü verdi . Niye 37 de almak istiyor kiHerkez doğurmaya başladı patır patır çok heycan verici hergun takip ediyorum hergun bi doğum herkez sağlıkla büyütsün insbende bugün kontroldydim 36 haftalik 3 kg olmuşuz sezeryan olcak haftaya bugün alalım dedi doktor ama ben 38 i görmek istiyorum bi aksilik olmassa sırf ciğer geliştirici iğne olmamak icin durursa kizim 3 kasimda dogurcam insallah doktora kalsa bugun de alabiliriz tosuncuk olmus bu kiz dedi
Gözün aydınBol bol yürüyorum aslında ama olmadı niyeysesondayı hemen aldılar benden. Daha beslenmeye başlamamıştım bile. Ondan sonda ile yürümedim. Bebeği de gördüm bu arada, solunum desteğinde değil şu an çok şükür
Ben de ayni şekildeyim , karnım top gibi sivri ve şiş yanları boş. Altta hiç baskı yok kaburgam da çok baskı var nefesim daralıyor bi dönse derin nefes alıp bi oh diyecek gibiyim . Ben de kabullendim gibi baksana sezeryan lafı etmeye başladım yavaştanGaliba 37 den sonra insan kabullenmeye başlıyor yaartık ben sezaryen olacağıma emin gibiyim, vajinal bölgede hiç şişlik filan yok. Dönseler de bunlar ne zaman girecekler ki doğum kanalına top gibi kaldım ya patlayacak gibiyim. Hayır nasıl sığıyor anlamıyorum
Çevremde sezeryan olup yoğun kanama yaşayan kimse yoktu inan ilk kez sende duydum sezeryan ve yoğun kanamayı şansınaBen bayagı kanama yasadm ya.. İlk basta az az olmustu sonra sonra cogalıp azalmaya baslamstı.. O sıyah kan cok aklıma takılmıştı yarahim kendı kendını temızlıyor gibime gelmişti o zmnlar
Maşallah size inşallah bir an önce sizde iyi olacaksınız zaten minik kuşunuz iyidir eminimBaşım hiç ağrımadı çok şükür evet kahve içtimsadece gazımı çıkaramadım. Onu yapsam sanki geçecek tüm ağrım gibi hissediyorum.
Bir de belimde hala epidural katateri var. Hastaneye özgü bir şeymiş. 30 dkda bir 5 ml lik ilaç gönderiyor. Duyan var mıydı hiç
Yesss bende kanama olmadı hatırlamıyorum bileÇevremde sezeryan olup yoğun kanama yaşayan kimse yoktu inan ilk kez sende duydum sezeryan ve yoğun kanamayı şansına
Benim bildiğim fıtığım hiç yoktu bebekken varmış ve kaybolmuş göbeğim çıkınca o da çıktı geldiHamilelik yüzünden mi oluyor bu peki? Müdahale etmiyorlar anladığım kadarıyla şu an.
Valla canım kızım 1 buçuk yaşında maşallah kıpır kıpır. Sürekli oyun istiyor ona da artık gücüm enerjim kalmadı tv çok izletmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum artık tv acıyorum arada o kadar yoruluyorum. Kahvaltı öyle geçiştiriyorum çünkü kızım günde 1 uyku uyuyor o da en fazla 1 buçuk 2 saat sürüyor onun harici full uyanık. O uyanıkken bi şeyler hazırlamak yemek çok zor durmuyor falan anlayacağın domates ekmek geçiştiriyorum günüNasıl yemıosun yavne yıyon peki peynır zeytın domates yıyormus normal Bi kahvaltı işte, bunları yemeden nasıl ayakta kalıosun ben arada patates haşlıyorum tuzsuz ama boyutu ufak olanla yapıorm, ıkı yumurta, peynır zeytın salatalık ama ekmek tüketmiyorum, patates tok tutuyo sanrm.. Bazen sahanda sadece yumurta yapıorm.. Bi şekilde yıyorum ya sen boyle yemıosan da sassasrdm
Aslında benim de karnım top gibi ve benim oğlan da popoyla oturmuş ayakları böbreklerimde, seninle pozisyonu çok benziyor aslında aynı şekilde bu yüzden mu dönemiyor acaba bazen cidden baya yan dönüyor kafası böbreğimde ama sonra yine kaburga daYa bi de benim popoyla oturmuş galiba dün doktor öyle dedi. Ayakla değilde popoyla dünyaya gelmesi çok zor o yüzden karnım top gibi kalmışbenim de sinirlerim bozuk annemler döner filan diyor onlar öyle deyince bile sinirleniyorum garip bir ruh hali Artık ben hiç bir şey yapmıyorum dün şöyle bir şey okudum bir dua okurken uyumuşum uzun biraz Duadan başka çare kalmadı bugün eşim toplantıda o Bilkent’teki doktorla sor dedim soracak ama artık gitmeye bile hevesim kalmadı. Uğraşacak gücüm enerjim yok. Diyorum bazen hayırlısı böyleymiş belki de dönse bile doğum kanalına giremicek bunlar. Ben ilkinde hiç böyle bir şey yaşamadım ki zaten servikal yetmezlik vardı kolayca açıldı bebekte aylardır kanaldaydı hop diye doğdu. Bi de ikinciler kolay olur derlerdi şans yok ki dün şöyle bir dua gördüm forumda bi onu deneyelim bakalım
Ah canım gel sarılalımBenim 2 yaş sendromuna girmiş bi kızım var. Ekmek arası peynir domates yersen şükrediyorum bazen.
Baaa yiiil dimmm güle güle kullansınBu da bizim ikinci kız odası bir halıları değiştirmek kaldıValla hangi birine ne alacağımızı şaşırdık ya kızıma kışlık bir sürü şey aldım ne görse istemeye başladı bir de artık anlıyor Yenidoğanı bıraktık onun için uğraşıyoruz
Ayy amin inşallah canimmm benim de haftaya cumartesi inşallah ben de dönmüş o eline gelen popoymus lafını duyarımKafasının olduğu yeri hissediyordum sol tarafımda hep bi şişlik vardı ama dönünce oraya poposu gelmiş o yüzen hiç mi hiç farketmedim hatta çok şaşırdım döndüğüne. İnşallah sizinde döner
Bir bir umudu kesiyoruzHep sola yatın döner diyorlar ama benimkide dönmedi 28 haftadan beri aynı kaldı 35 deyim hala aynı umudu kestim dönmesinden ben
Oh oh masaallah canım Allah analı babalı büyütsünKızlar iyiyim Bebek de iyi şükür.agrim vardi giremedim pek.soran herkese çok teşekkür ederim
Benim doktor aceleci galiba 3kg yeterli gelişimi iyi dedi, çok rahatsizsan haftaya alalım dedi 36 haftalik normalde ama birazda ilerden gidiyo kızım ama ben 38 e kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar içerde durursa okadar iyi, bi yandanda catliycak gibiyim az daha sabırSelam canım 36+3 de 3 kg ölçtü hatta fazlası bile var dedi doktorum. Bir hafta önde dedi kilosu için. Ama 38+4 sezeryan günü verdi . Niye 37 de almak istiyor ki
Çevremde sezeryan olup yoğun kanama yaşayan kimse yoktu inan ilk kez sende duydum sezeryan ve yoğun kanamayı şansına
Yesss bende kanama olmadı hatırlamıyorum biledependi hastanede rahat olsun kılot da gıymeden dırek onu gıy at yenısını tak dıye gıymıstım resmen o bıle batmadı
Hatta ben daha gecen kış elımde var bitsin bari çöp olmasın dıye kalan dependlerı regl günlerimde kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?