2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Neden bu haftada ciğer geliştirici yapılıyor ? Kilosuda iyi maşallah.

Neden bu haftada ciğer geliştirici yapılıyor ? Kilosuda iyi maşallah.
38 den önce olursa vuruyorlarmış cok-da detayli sormadım ama ,38 i beklersek gerek yok dedi bende beklemek daha mantıklı geldi zaten dönmemiş bebek yan duruyo 2 hafta daha durur ntsde sanci görünmüyor

Onu sorayım madem konusu geldi ben sezeryan oldum ya, benden 2 veya 3 kere aniden boşalır gibi kan geldi.. Altıma işedim sanmıştım ama boyle bayagı koyu renk kandı.. Pis kan gibiydi yani.. Aıle hekımıne danısmıstm o zmnlar, bana normal değil bu tur Bı kanama kadın doguma Bi görün demişti.. Tam hatırlamıyorum ne dedıgını kadın dogumun ama normal demişlerdi galıba.. Belkı Hooops daha iyi bilir? Normal mi bu tür Bi kanama? Bu kanama dısında adet gibi de kanamaya devam ettım ama 25gun gibi sürmüştü bende lohusa kanı.. Sanki bu aniden boşalan kana löşi kanı mı ne denıyor, yanlıssam düzelt emi hoops

Galiba 37 den sonra insan kabullenmeye başlıyor ya artık ben sezaryen olacağıma emin gibiyim, vajinal bölgede hiç şişlik filan yok. Dönseler de bunlar ne zaman girecekler ki doğum kanalına top gibi kaldım ya patlayacak gibiyim. Hayır nasıl sığıyor anlamıyorum

Bu konuda bi sey diyemiyorum sezeryan olan arkadaslar daha doğru bilir ben normal doğum sonrası kanama yaşadım uzun süre ama öyle aniden boşalma olmadı hiç ama sezeryan olan çevremde kim varsa hepsi de çok çok az kanama yaşadıklarını hatta bazısı 1 2 gün yaşadığını söylemişti ondan sezeruan olursam depend elimde kalır diye düşündüm

Ben hala karnımda 43cmlik Bi bebek olduguna inanamıyorum 43cm çok devasa gelıyor gozume nasıl sıgıyo valla aklım almıo

Ben bayagı kanama yasadm ya.. İlk basta az az olmustu sonra sonra cogalıp azalmaya baslamstı.. O sıyah kan cok aklıma takılmıştı ya rahim kendı kendını temızlıyor gibime gelmişti o zmnlar

Selam canım 36+3 de 3 kg ölçtü hatta fazlası bile var dedi doktorum. Bir hafta önde dedi kilosu için. Ama 38+4 sezeryan günü verdi . Niye 37 de almak istiyor ki

Ben de ayni şekildeyim , karnım top gibi sivri ve şiş yanları boş. Altta hiç baskı yok kaburgam da çok baskı var nefesim daralıyor bi dönse derin nefes alıp bi oh diyecek gibiyim . Ben de kabullendim gibi baksana sezeryan lafı etmeye başladım yavaştan

Ben bayagı kanama yasadm ya.. İlk basta az az olmustu sonra sonra cogalıp azalmaya baslamstı.. O sıyah kan cok aklıma takılmıştı ya rahim kendı kendını temızlıyor gibime gelmişti o zmnlar
Çevremde sezeryan olup yoğun kanama yaşayan kimse yoktu inan ilk kez sende duydum sezeryan ve yoğun kanamayı şansına

Maşallah size inşallah bir an önce sizde iyi olacaksınız zaten minik kuşunuz iyidir eminim bende duydum hastanem bilgi verdi fiyat farkı var prenses doğum diye geçiyormuş ağrıyı epey daha az hissediyormuşuz öyleyse bende onu tercih edeceğim sanırım

Çevremde sezeryan olup yoğun kanama yaşayan kimse yoktu inan ilk kez sende duydum sezeryan ve yoğun kanamayı şansına
Yesss bende kanama olmadı hatırlamıyorum bile dependi hastanede rahat olsun kılot da gıymeden dırek onu gıy at yenısını tak dıye gıymıstım resmen o bıle batmadı
Hatta ben daha gecen kış elımde var bitsin bari çöp olmasın dıye kalan dependlerı regl günlerimde kullandım.

Hamilelik yüzünden mi oluyor bu peki? Müdahale etmiyorlar anladığım kadarıyla şu an.
Benim bildiğim fıtığım hiç yoktu bebekken varmış ve kaybolmuş göbeğim çıkınca o da çıktı geldi hamilelikte bir müdahale yok evet benim 4. Ayda çıktı o günden beri ağrı oluyor maalesef doğum esnasında yapılacak bir şey var mı onu soracağım haftaya kontrolde

Valla canım kızım 1 buçuk yaşında maşallah kıpır kıpır. Sürekli oyun istiyor ona da artık gücüm enerjim kalmadı tv çok izletmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum artık tv acıyorum arada o kadar yoruluyorum. Kahvaltı öyle geçiştiriyorum çünkü kızım günde 1 uyku uyuyor o da en fazla 1 buçuk 2 saat sürüyor onun harici full uyanık. O uyanıkken bi şeyler hazırlamak yemek çok zor durmuyor falan anlayacağın domates ekmek geçiştiriyorum günü

Aslında benim de karnım top gibi ve benim oğlan da popoyla oturmuş ayakları böbreklerimde, seninle pozisyonu çok benziyor aslında aynı şekilde bu yüzden mu dönemiyor acaba bazen cidden baya yan dönüyor kafası böbreğimde ama sonra yine kaburga da ben de ikinci kolay olur diye baya mutluydum ama artık sezsryan olursam depend elimde mi kalır hesabı yapmaya kabullenmeye başladım
Ay utanarak söylüyorum ben namaz kılmıyorum bu duayı sen deneyecek misin ???
Benim 2 yaş sendromuna girmiş bi kızım var. Ekmek arası peynir domates yersen şükrediyorum bazen.
Ah canım gel sarılalım
Baaa yiiil dimmm güle güle kullansın bizim kızın odası yok daha ufak bizle kalıyor Kiracı olduğumuz için oda yapmadım henüz taşınma ihtimalimiz var baharda oğlan az ele gelsin taşınacak gibiyiz bulduğumuz evde ev sahibi iyi çıkar uzun otururuz enerjisi alırsam oda yapacağım ikisine inşallah,
Ayy amin inşallah canimmm benim de haftaya cumartesi inşallah ben de dönmüş o eline gelen popoymus lafını duyarım
Hep sola yatın döner diyorlar ama benimkide dönmedi 28 haftadan beri aynı kaldı 35 deyim hala aynı umudu kestim dönmesinden ben
Bir bir umudu kesiyoruz ben de 5 gün sonra 35 haftalık olacağım kızım o haftaya kadar tersti 35 de gittiğimde dönmüştü o yüzden haftaya olan kontrol benim için çok önemli ya umudum olacak ya umudu keseceğim
Kızlar iyiyim Bebek de iyi şükür.agrim vardi giremedim pek.soran herkese çok teşekkür ederim
Oh oh masaallah canım Allah analı babalı büyütsün

Selam canım 36+3 de 3 kg ölçtü hatta fazlası bile var dedi doktorum. Bir hafta önde dedi kilosu için. Ama 38+4 sezeryan günü verdi . Niye 37 de almak istiyor ki
Benim doktor aceleci galiba 3kg yeterli gelişimi iyi dedi, çok rahatsizsan haftaya alalım dedi 36 haftalik normalde ama birazda ilerden gidiyo kızım ama ben 38 e kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar içerde durursa okadar iyi, bi yandanda catliycak gibiyim az daha sabır

Demekkı burdan belli numunelik oldugum herseyım anormal anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…