Benim biraz var ama bakıyorlar miktarına. Normal dediler. Regli kanı gibi olması normalmiş. Saat başı yoğun ağrılı bir ped dolusu olursa haber verin dediler sadeceYesss bende kanama olmadı hatırlamıyorum biledependi hastanede rahat olsun kılot da gıymeden dırek onu gıy at yenısını tak dıye gıymıstım resmen o bıle batmadı
Hatta ben daha gecen kış elımde var bitsin bari çöp olmasın dıye kalan dependlerı regl günlerimde kullandım.
Ben de öyle şu son günler her gün x2 belime karnıma ağırlık koyuyorlwr sankiBenim doktor aceleci galiba 3kg yeterli gelişimi iyi dedi, çok rahatsizsan haftaya alalım dedi 36 haftalik normalde ama birazda ilerden gidiyo kızım ama ben 38 e kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar içerde durursa okadar iyi, bi yandanda catliycak gibiyim az daha sabır
Karnına bastırdılar mı kuzumBenim biraz var ama bakıyorlar miktarına. Normal dediler. Regli kanı gibi olması normalmiş. Saat başı yoğun ağrılı bir ped dolusu olursa haber verin dediler sadece
Kızlar iyi akşamlarınız olsun. Doğuran annelerimizi tebrik ediyorum. Bir an önce evlerine beraberce gitmekte nasip olsun inşallahHoş gelmiş minik kuzular.
Nextten bir çok ürünümüz eğer bebeğiniz iri değilse kalıpları tam beden. Nextdirectten alabilirsiniz. Üyelik yapıp mailinizi doğru girdiğinizden emin olun. Alışveriş sonrası mailinize vergi için mesaj gelecek onu cevaplamazsanızve gümrük vergisini ödemezseniz ürün teslim olmuyor. 10 güne geliyor.
Bizimde kontrolümüz dündü. Şuan 36 haftalığız 3.200 kilodayız. Doktorumuz planlı sezeryan için en ideal zamanın 38 den gün almış olmak söylediğini 38+3 ya da 4 e gün alabiliriz dedi. 6 sı ya da 7 si bende sezeryan olacağım. Sadexe bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmış. Hareket takibi şeker takibi tansiyon takibi yapıyorum çook sık. Bebeğine kordon dolanan var mı?
Evet canım ama dayanılmayacak gibi bir şey değil o. Rahatça halledeceksin hiç kötü anıları dinleme.Karnına bastırdılar mı kuzum
Ben de bir de benim gobek yanlara gitmedi hic. Hep one dogru :) iki tanesi nasil sigiyor hic aklim almiyorBende hiç anlamıyorum haha
İnan bende öyleyim yemek yerken acı çekiyorum nefes alamıyorum resmen hırlayarak garip sesler çıkararak yemek yiyorum nefesim kesiliyorBen de ayni şekildeyim , karnım top gibi sivri ve şiş yanları boş. Altta hiç baskı yok kaburgam da çok baskı var nefesim daralıyor bi dönse derin nefes alıp bi oh diyecek gibiyim . Ben de kabullendim gibi baksana sezeryan lafı etmeye başladım yavaştan
Benimki de yana koyuyor kafayı ama devamı asla yok. Ben anlamadım ya kordonu kısa bunların ya pozisyondan ya da keyifleri böyle istiyorAslında benim de karnım top gibi ve benim oğlan da popoyla oturmuş ayakları böbreklerimde, seninle pozisyonu çok benziyor aslında aynı şekilde bu yüzden mu dönemiyor acaba bazen cidden baya yan dönüyor kafası böbreğimde ama sonra yine kaburga daben de ikinci kolay olur diye baya mutluydum ama artık sezsryan olursam depend elimde mi kalır hesabı yapmaya kabullenmeye başladım
Ay utanarak söylüyorum ben namaz kılmıyorum bu duayı sen deneyecek misin ???
Çok teşekkür ederiz inşallah gönlünüze göre insanlarla karşılaşır istediğin gibi bir oda yaparsınBaaa yiiil dimmm güle güle kullansınbizim kızın odası yok daha ufak bizle kalıyor Kiracı olduğumuz için oda yapmadım henüz taşınma ihtimalimiz var baharda oğlan az ele gelsin taşınacak gibiyiz bulduğumuz evde ev sahibi iyi çıkar uzun otururuz enerjisi alırsam oda yapacağım ikisine inşallah,
Oyy senin de ikiz dimiBen de bir de benim gobek yanlara gitmedi hic. Hep one dogru :) iki tanesi nasil sigiyor hic aklim almiyor
Batikon neden sürdü ki acaba açık yaraya sürülmez mi? Bana doğumdan sonra bir kesik vardı alttan onun için batikonla pansuman yapıyordum. Kaç kez alttan baktı hiç sürülmemişti ilk kez duyuyorumBugün 34 haftalık olduk ve nst de sancı çıktı diye doktor alttan muayenede etti, rahim kapalı dedi. Fakat batikon sürülmüştü onu da söyleyeyim ki ona göre cevap verin. Dün geceden beridir ağrılarım var vajina bölgesinde ve alt karında. İdrar enfeksiyonum yok. Muayene sonrası koyu akıntım var ama sürekli değil genelde lavaboya çıkınca acaba bu batikondan kaynaklı mıdır?
Benimde çoğu zaman yanlar boş öne doğru bende nasıl sığıyolar diye düşünüyorum doktor toplam 4,300 gram ölçsede ikisini o kadar yoklardır diyorumBen de bir de benim gobek yanlara gitmedi hic. Hep one dogru :) iki tanesi nasil sigiyor hic aklim almiyor
Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba arkadaşlar 34+2 de suyum geldi ve hastaneye yatisim yapıldı. Hafta başi sezeryanla doğumum var inşallah. Dualarınızı beklerim
Jel enfeksiyon yapmasın diyeBatikon neden sürdü ki acaba açık yaraya sürülmez mi? Bana doğumdan sonra bir kesik vardı alttan onun için batikonla pansuman yapıyordum. Kaç kez alttan baktı hiç sürülmemişti ilk kez duyuyorum
Evet ikiz. daha 32 hafta oldular. Doktor max 37 bekleriz ama cok agrilarin olursa 35 de aliriz diyor. Dayanmaya calisacagim insallah kendileri gelmezse. Bakalim bu hafta biraz zorlanmaya basladim yattigim yerden kalkarken fln :)Oyy senin de ikiz dimiAllah yardımcınız olsun gerçekten ben şu aralar hiç nefes alamıyorum tek gebelikle, sürekli hırlıyor gibiyim iyice sıkıştırdılar bizi benim de yanlar boş basket topu yutmuş gibi kaldım böyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSağlıkla kucağına al inşallahdoğumunda kolay güzel geçsin
Bende de dolanmış canım tur sayısını söylemedi.Hareket takibi yapmamı söyledi her hafta nst ve kontrole de gidiyorum.Ben de eğer böyle devam edecekse planlı sezaryen istiyorum.Doktor normal doğumun zor olabileceğini ama imkansız da olmadığını söyledi.Bekliyorum bakalım son durum ne ona göre gün alıcam.Bana da en uygun zamanın 38. Hafta bittikten sonra olduğunu söyledi.Şekerim yok bebekte haftasından birkaç gün geride.Kilosu daha yeni 2600 gr olmuş.Sol tarafıma yatmamı söyledi,ani hareketler yapmamamı söyledi.Başka da yapacak bişey yokmuşKızlar iyi akşamlarınız olsun. Doğuran annelerimizi tebrik ediyorum. Bir an önce evlerine beraberce gitmekte nasip olsun inşallahHoş gelmiş minik kuzular.
Nextten bir çok ürünümüz eğer bebeğiniz iri değilse kalıpları tam beden. Nextdirectten alabilirsiniz. Üyelik yapıp mailinizi doğru girdiğinizden emin olun. Alışveriş sonrası mailinize vergi için mesaj gelecek onu cevaplamazsanızve gümrük vergisini ödemezseniz ürün teslim olmuyor. 10 güne geliyor.
Bizimde kontrolümüz dündü. Şuan 36 haftalığız 3.200 kilodayız. Doktorumuz planlı sezeryan için en ideal zamanın 38 den gün almış olmak söylediğini 38+3 ya da 4 e gün alabiliriz dedi. 6 sı ya da 7 si bende sezeryan olacağım. Sadexe bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmış. Hareket takibi şeker takibi tansiyon takibi yapıyorum çook sık. Bebeğine kordon dolanan var mı?
Canım gazını atman için kesinlikle çörek otu aldır çiğne suyla yut birebir komposto hoşaf getiren varsa iç mutlaka ben çörek otunu yedikten sonra hemen gazımı çıkarttım ilk doğumumdada bi abla vermişti bana çok iyi geliyorBaşım hiç ağrımadı çok şükür evet kahve içtimsadece gazımı çıkaramadım. Onu yapsam sanki geçecek tüm ağrım gibi hissediyorum.
Bir de belimde hala epidural katateri var. Hastaneye özgü bir şeymiş. 30 dkda bir 5 ml lik ilaç gönderiyor. Duyan var mıydı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?