2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim biraz var ama bakıyorlar miktarına. Normal dediler. Regli kanı gibi olması normalmiş. Saat başı yoğun ağrılı bir ped dolusu olursa haber verin dediler sadece

Ben de öyle şu son günler her gün x2 belime karnıma ağırlık koyuyorlwr sanki midemin üzerinde poposu çok rahatsız ediyor.. sağlıkla gelsinler inşallah.

Bugün 34 haftalık olduk ve nst de sancı çıktı diye doktor alttan muayenede etti, rahim kapalı dedi. Fakat batikon sürülmüştü onu da söyleyeyim ki ona göre cevap verin. Dün geceden beridir ağrılarım var vajina bölgesinde ve alt karında. İdrar enfeksiyonum yok. Muayene sonrası koyu akıntım var ama sürekli değil genelde lavaboya çıkınca acaba bu batikondan kaynaklı mıdır?

Kızlar iyi akşamlarınız olsun. Doğuran annelerimizi tebrik ediyorum. Bir an önce evlerine beraberce gitmekte nasip olsun inşallah Hoş gelmiş minik kuzular.
Nextten bir çok ürünümüz eğer bebeğiniz iri değilse kalıpları tam beden. Nextdirectten alabilirsiniz. Üyelik yapıp mailinizi doğru girdiğinizden emin olun. Alışveriş sonrası mailinize vergi için mesaj gelecek onu cevaplamazsanızve gümrük vergisini ödemezseniz ürün teslim olmuyor. 10 güne geliyor.

Bizimde kontrolümüz dündü. Şuan 36 haftalığız 3.200 kilodayız. Doktorumuz planlı sezeryan için en ideal zamanın 38 den gün almış olmak söylediğini 38+3 ya da 4 e gün alabiliriz dedi. 6 sı ya da 7 si bende sezeryan olacağım. Sadexe bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmış. Hareket takibi şeker takibi tansiyon takibi yapıyorum çook sık. Bebeğine kordon dolanan var mı?

Kızıma hamileyken 37. Haftada dolanmıştı boynuna 1 hafta sonra gittiğimde yoktu. Korkmayın o kendi çıkarır geri

İnan bende öyleyim yemek yerken acı çekiyorum nefes alamıyorum resmen hırlayarak garip sesler çıkararak yemek yiyorum nefesim kesiliyor
Benimki de yana koyuyor kafayı ama devamı asla yok. Ben anlamadım ya kordonu kısa bunların ya pozisyondan ya da keyifleri böyle istiyor Artık her şey olacağına varır ya ne yapalım hayırlısı neyse o olsun Bende kılmıyorum canım işte iş başa düşünce dua aklıma geliyor benimde. Her gün bir kere okuyacağım ya zaten elimizden de bir şey gelmiyor artık. Aslında ben 4444 kere okunan bir dilek duası var ona inanıyorum çok ama o da çok uzun doğuma yetişmez o kadar zamanda yok zaten bizde
Çok teşekkür ederiz inşallah gönlünüze göre insanlarla karşılaşır istediğin gibi bir oda yaparsın

Ben de bir de benim gobek yanlara gitmedi hic. Hep one dogru :) iki tanesi nasil sigiyor hic aklim almiyor
Oyy senin de ikiz dimi Allah yardımcınız olsun gerçekten ben şu aralar hiç nefes alamıyorum tek gebelikle, sürekli hırlıyor gibiyim iyice sıkıştırdılar bizi benim de yanlar boş basket topu yutmuş gibi kaldım böyle

Batikon neden sürdü ki acaba açık yaraya sürülmez mi? Bana doğumdan sonra bir kesik vardı alttan onun için batikonla pansuman yapıyordum. Kaç kez alttan baktı hiç sürülmemişti ilk kez duyuyorum

Pırasa ve mercimekli bişey dedim yedikten sonra aha bunlar gaz yapar şimdi dedim 4 saat sonra bi sancı bastırdı anlatamam ölüyorum sandım o sırada bebekler nasıl tekmeliyodu miğdeme bastırıyolar bide çok korktum, siz siz olun yemeyin doğumdan sonrada yemeyin sütten geçiyo hatırladım kızımda ilk 3 ay özellikke düşündüm ben böyleysem bebekler nasıldır diye hak verdim o sancılanıp ağlayan bebeklere

Ben de bir de benim gobek yanlara gitmedi hic. Hep one dogru :) iki tanesi nasil sigiyor hic aklim almiyor
Benimde çoğu zaman yanlar boş öne doğru bende nasıl sığıyolar diye düşünüyorum doktor toplam 4,300 gram ölçsede ikisini o kadar yoklardır diyorum

Evet ikiz. daha 32 hafta oldular. Doktor max 37 bekleriz ama cok agrilarin olursa 35 de aliriz diyor. Dayanmaya calisacagim insallah kendileri gelmezse. Bakalim bu hafta biraz zorlanmaya basladim yattigim yerden kalkarken fln :)

Bende de dolanmış canım tur sayısını söylemedi.Hareket takibi yapmamı söyledi her hafta nst ve kontrole de gidiyorum.Ben de eğer böyle devam edecekse planlı sezaryen istiyorum.Doktor normal doğumun zor olabileceğini ama imkansız da olmadığını söyledi.Bekliyorum bakalım son durum ne ona göre gün alıcam.Bana da en uygun zamanın 38. Hafta bittikten sonra olduğunu söyledi.Şekerim yok bebekte haftasından birkaç gün geride.Kilosu daha yeni 2600 gr olmuş.Sol tarafıma yatmamı söyledi,ani hareketler yapmamamı söyledi.Başka da yapacak bişey yokmuş

Canım gazını atman için kesinlikle çörek otu aldır çiğne suyla yut birebir komposto hoşaf getiren varsa iç mutlaka ben çörek otunu yedikten sonra hemen gazımı çıkarttım ilk doğumumdada bi abla vermişti bana çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…