2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allahımmm maşallahhh çok fena bi erkek olucak işin zor
Dudakları hep böyle yapıyor ya çok komik

Artık hep veriyorlar sanırım birkaç kişiden daha duymustum önceden vermiyorlardı koluna yap o zaman kuzum Hooops tarif etmiş bak evet biraz zor olcak
Evet bende şaşırdım biraz da sanırım tırsağım minik bişey ama sorun şu ki ne annem ne eşim ben yapamam diyor dayanamazlarmış bi şekilde halledicem
Zorunlu değilde bazı hekimler veriyor canım kullan sen ama doktor bişey görmüşte vermiştir canısı
Bana hastane de tam 8 kez damar yolu açıldı pıhtılaşıyor ve damar yolum tıkanıyormuş bilmiyorum belki ondan yada yeni sistem bu şekilde iğne küçük aslında 9 ay kullananlar var bunu vallahi arkadaşlarıma saygım sonsuz gerçekten 10 gün idare edicem artık

Evet dogru diyorsun 10 gün dediğin ne ki yaparsın sennn

Bak pıhtılaşmayla ilgili bi sorun olabilir işte ondan vermiş olabilir canısı sen mutlaka kullan Gerçekten 9 ay kullananlara benimde saygım sonsuz helal olsun

Onuda yaptırmıştım ama Bence kan sulandırıcı daha çok yakıyor ya ben yıllatca hastalra yaptım hiç bu kadar çok yaktığını bilmezdim kendime yapılınca bu neymiş dedim
Aklıma benle ilgilenen ebe geldi kadın geldi güzel pıt pıt bi sürü iğne yaptı koluma kalçama şeker test filan en son oscaparı vurdu bak bitti hepsi bu kadar dedi gülerek tabi ona göre bişey yok şimdi seninkide o hesap oldu

Onuda yaptırmıştım ama Bence kan sulandırıcı daha çok yakıyor ya ben yıllatca hastalra yaptım hiç bu kadar çok yaktığını bilmezdim kendime yapılınca bu neymiş dedim
8 aydır yapıyorum son 4 iğnem kaldı en çok ondan kurtulduğuma seviniyorum benimde en az acıyan yerim üst bacak oldu trueliving_

Günaydın Arkadaşlar,Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Bende Kasım annesi olacağım derken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim Saat 13.00 da nasip olursa doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuş inşallah

Bak pıhtılaşmayla ilgili bi sorun olabilir işte ondan vermiş olabilir canısı sen mutlaka kullan Gerçekten 9 ay kullananlara benimde saygım sonsuz helal olsun
O 9 ay kullananlardanim o kadar biktım ki anlatamam ilk zamanlar full göbekten, göbek büyüyünce kola geçtim,morarmalar çabası sade morarsa iyi bi süre sonra şiş likler oluyo iğneyi batırsan bile ilaç ilerlemiyor ay çok sıkıntılı iş son 2 hafta inşallah bitcek herşey kızım için

Aynen tam olarak o ebe bendim sonra birden gebe pozisyonuna geçince insan neye uğradığını şaşırıyo

Ay yapmaa vallahi özür dilerim canını çektirdim

Allah emeklerinin karşılığını asla boşa çıkartmasın gerçekten çok zor bi süreç. Bende kullanıcaktım ama doktorum çok şükür hapla devam edebileceğimizi söyledi de hapla devam ediyorum Gebe kalmadan önce onun stresini yaşadım napıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…