2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar dr oscopar vermiş 10 gün ben hiç kullanmadım bunu kolumun direk herhangi bir yerine yapabilirmiyim
Gebeliğin başından beri göbekten yapıyorum. Hatta doğumdan bir buçuk ay sonrasına kadar da kullanmaya devam edeceğim. Kızımda da böyle kullanmıştım bi de sabah akşam yapıyorum ben.göbek deliğinin 4 parmak uzağından itibaren vurabilirsin. Bence en acısız olan yer göbek. Kolu da bacağı da denedim en az göbek acıttı. Çok dik olmayacak şekilde kullanabilirsin Allah yardımcın olsun. Doktor kan tahlilinde plt değerini yüksek görmüştür önlem amaçlı vermiştir.

Kızlar dr oscopar vermiş 10 gün ben hiç kullanmadım bunu kolumun direk herhangi bir yerine yapabilirmiyim

Kol ve bacak çok acıyor. En iyisi bencede göbek. Bende ilk doğumumdan sonra 40 gün daha kullandım. Hatta ben son 32 ayda toplam 18 ay kullandım oksapar 2 hamilelik yakın olunca

Demi yaa bende. Doğsun gelsin eve istiyorum. Hamilelikte çok yordu artık. Yatsam yatamıyorum. Otursam ayrı dert
Ben de bu durumdayım zaten evde küçük çocuk olunca dinlenemiyorsun yatamıyorsun tembellik yapamıyorsun. Bi de hamilelik kısıtlıyor bazı şeyleri rahat yapamıyorsun en güzeli doğmuş hali battı balık yan gider iki çocuklu hayatın tadına da bakalım

Çevremizde olanlar da ilaç kullandığı için almadılar akrabamız falan da yok bizim Bursa'da. 1 ünite bulabildik ama 4 ünite lazım. Hala arıyoruz bütün şehirde. Kimse vermek istemiyor
İnsallah en kısa sürede bulursunuz cok dua edicem sizin için

Günaydın Arkadaşlar,Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Bende Kasım annesi olacağım derken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim Saat 13.00 da nasip olursa doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Canım hayırlı doğumlar. Dualarımız seninle

35+3 şu anda ama dönmez artık dedi. Bence doktor da sezeryana niyet etmiş :)
Ben de bugün kontrole gittim 35+0 dönmemiş hala ama ilk gebelik depilse 39 a kadar bekliyorum dedi doktorum ihtimal azalsa da dönebilir dedi. Tarihi geç zamana vermiş sizin de yine iyi ki dönerse en azından beklemiş olursunuz

Sezeryan yerinin üzerine yapmak zor olur belki ama deniyim zaten 10 gün idare ederim gerçekten sizin için çok zordur sürekli kullanmak
Kol ve bacak çok acıyor. En iyisi bencede göbek. Bende ilk doğumumdan sonra 40 gün daha kullandım. Hatta ben son 32 ayda toplam 18 ay kullandım oksapar 2 hamilelik yakın olunca
Sezeryanmıydı peki sizin sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…