2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çatı muayenesi olmayacam çünkü benim alttan muayenelerim hep ağrılı hatta doktor vajinismus problemin mi var diye sormuştu geçenlerde bence yok ama o alttan muayene ve vajinismus arasındaki bağlantı bana saçma geliyor sonuçta bir anda tuhaf bir makine ya da el giriyor insan kendini tuhaf hissediyor. Bebek ha üstten çıkmış ha alttan çıkmış ne farkeder.Çatı muayenesinin nedense kendimi fazla kasacağım için doğumu tetikleyeceğini düşünüyorum haftamda erken bence .Tabi bu tamamen benim kendi açımdan düşündüğüm bir durum.Yani doktor normal doğumun ağrılı olur bu kordon durumundan diyince her türlü ağrı çekeceğim zaten dedim ve sezaryen e karar verdim.Aileme şimdiden bana yardım edeceksiniz sonrasında demeye başladımSezaryen sonrası nerde okusam belli bir süre eğil-kalk durumu zor oluyor.İnşallah bebişim sağlıkla zamanında gelir verilen tarihten önce gelmez

Kızlar dr oscopar vermiş 10 gün ben hiç kullanmadım bunu kolumun direk herhangi bir yerine yapabilirmiyim
Kol ağrı yapıyor bacak öneririm canım üst bacak . Eti iki elinle sıkıştır önden iğnenin havasını al dik değil hafif eğimli vur biraz bekle eti sıkıştırdığın parmaklarını çek sonra iğneyi çek kolonyalı pamuk ile bastır. Ovma bu iğne ovulmuyor yoksa morarma yapıyor.

Bana da geçmiyo günler çok heycanlıyım bir an önce geçsin istiyorum kucağıma alıp koklamak istiyorum sonra ama karnımda da çok keyifli diyorum anne olmak böyle bişey galiba ben ne bulursam yiyorum ama inan ki genetik olcağı kadar oluyo. Bi ara denedim çok iyi beslendim az kilo almıştı sonra saldım bi baktık daha çok kilo almış o günden beri canım ne isterse yiyip geçiyorum

Kullanmasak olmaz mı ya bunu ilk doğumda kullanmadım ben niye şimdi verildi ki zorunlu filan mı oldu acaba bu

Canısı ilkel bir yöntem o çok eskiden kullanılıyormuş şimdi sezaryan gibi bi kolaylık varken kimse denemez riske atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…