2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İkincilerde biraz daha şans var sanırım geniş içimiz ama bakalım. İlk kez bu kadar dönmeyen bebeklerin toplandığı bir forum grubu okuyorum akrep burcundan mı kaynaklanıyor anlamadım

Bizim grupta normal doğuran daha olmadı sanki herkes bi sezaryan doğurcakmış gibi geliyo bana sezaryan tarihi belli olanlar var birde normal doğumu bekleyip bebesi asla dönmeyenler bizim bebeler doğuştan inatçı çıktı kendileri nasıl istiyorsa öyle geliyolar valla gümbür gümbür bende sezaryan olcam ama benim bebemde makat makatlat olarak çoğunluktayız sanki

Benim 17. Haftadan beri baş geliş. Ama ben normal istemiyorum sezaryen istiyorum bebekler bizim istegimize bakmıyor kafalarına göre takılıyor

Sezeryan yerinin üzerine yapmak zor olur belki ama deniyim zaten 10 gün idare ederim gerçekten sizin için çok zordur sürekli kullanmak

Sezeryanmıydı peki sizin sıkıntı olmaz sanırım

Evet sezeryandı. Karnın çok hassassa birkaç gün koldan bacaktan yapabilirsin

Benim 17. Haftadan beri baş geliş. Ama ben normal istemiyorum sezaryen istiyorum bebekler bizim istegimize bakmıyor kafalarına göre takılıyor
Bide grubumuz kasım anneleri grubu ama ekimde patır patır doğuruyoruz kasım anneleri bizi grupta istememezlik yapmaz inşallah

İkincilerde biraz daha şans var sanırım geniş içimiz ama bakalım. İlk kez bu kadar dönmeyen bebeklerin toplandığı bir forum grubu okuyorum akrep burcundan mı kaynaklanıyor anlamadım
Ay dimi yaa ben de 2017 ağustos annelerindeydim böyle bir konu geçmemişti bile şansımıza böyle oldu resmen tembel mi desek beceriksiz mi bilemedim çaba da var hissediyorum arada başta çok kafaya taktım artık hayırlısı diyorum

Bende hiç böyle makat hikayesi olan okumamıştım ya şans yok gerçekten benimkinde çaba da kalmadı en fazla bir sağa bir sola koyuyor kafayı

soyasosu @nother kızlar naptınız ? Nasıl gidiyor hayat taze anneler
Ben iyiyim. Kızım da iyi. Yakında daha çok aktif olacağım şimdilik birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. Emiyor ama ne kadar emiyor anlamıyorum. Yarın sabah kontrol edecekler. İnşallah yeterli geliyordur. Gerçi artacak her şekilde bunu da biliyorum.
Çok rahatladım kızlar inşallah hepiniz böyle sağlıkla alın kucağınıza. En kolay doğumlar sizin olsun

Sezeryan yerinin üzerine yapmak zor olur belki ama deniyim zaten 10 gün idare ederim gerçekten sizin için çok zordur sürekli kullanmak

Sezeryanmıydı peki sizin sıkıntı olmaz sanırım
Canım yanlara yap sezaryenin üstüne yapma.göbek deliğinin 4 parmak uzağına yap. Ben iki sezaryenimde de yaptım bunda da yapacağım. Ya da kolunun arka üst kısmına yapabilirsin eşin eliyle kıstırsın sen vur 10 gün az ama sen daha önceden yapmadığın için çok haklısın düşünmekte. Allah yardımcın olsun

İyi olmanıza çok sevindim canım Sütün bir duş almana bakar merak etme duştan sonra hemen gelicek bol bol emzir bundan sonrası çok güzel olucak.. güzel dileklerin içinde teşekkürler canım

İyi olmanıza çok sevindim canım Sütün bir duş almana bakar merak etme duştan sonra hemen gelicek bol bol emzir bundan sonrası çok güzel olucak.. güzel dileklerin içinde teşekkürler canım
Canım sana birşey soracağım, Doğum sonrası süt gelmesi için herhangi birşey yapmaya gerek var mı ? Bir de 2 gün hastanede kalacakmış dikişliyken duş almanın zararı olur mu acaba ?

Canım sana birşey soracağım, Doğum sonrası süt gelmesi için herhangi birşey yapmaya gerek var mı ? Bir de 2 gün hastanede kalacakmış dikişliyken duş almanın zararı olur mu acaba ?
Bol su içmek bol bol emzirmek ve duş almak yeterli canım başka bişeye ihtiyaç yok doğum yaptıktan sonra 2. Gün hastanelerde teklif ediyorlar duş için ya da eve geçince duş alabilirsin. Su geçirmeyen bantla taburcu ediliyor özel hastanelerde çoğunlukla ama devlette öyle değil takmıyorlar açık bırakıp gönderiyorlar. Bu arada açık yara daha çabuk iyileşir bu yanlış bi uygulama değil. Duşu açıkkende alabilirsin sadece duş aldıktan sonra mutlaka dikişlerinin olduğu kısmı bi havlu yardımıyla canını yakmadan kurulaman gerekiyo. Eğer ki bantla taburcu olursan da yine kurutma makinesinin soğuk kısmıyla onu kurutman gerek eğer bant su geçirmişse çıkarıp atmalısın dikişleri kuru tutuyoruz her duş sonrası altın kural bu

Çok çok teşekkür ederim

YouTube da süt masajı var sırta yapılıyor süt kanallarını açmak için. Ben onun faydasını çok görmüştüm eşim devamlı sırtıma masaj yapıyordu resmen hissediyordum sütün geldiğini

Benim ki 32.haftada döndü, normal gibi görünüyor şimdilik bakayım hayırlısı 37+3 ama bugün doktor çatı muayenesi yapmadı niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…