Kızlar midemdeki doluluk gitti birden sanki kasıklarımda toplandı bütün göbeğim, nefes almaya başladım resmen çok tuhaf ama çok rahatlatıcı
Bebiş iyice indi son 5
Canım çok sevindim ne güzel kavuşuyor sunuz bebeğinle çok heyecanlı inşallah herşey çok güzel geçecek iyi haberlerini alicaz senin ilk sezeryan olacak sanırım
Canım çok sevindim ne güzel kavuşuyor sunuz bebeğinle çok heyecanlı inşallah herşey çok güzel geçecek iyi haberlerini alicaz senin ilk sezeryan olacak sanırım
Aa bende 35+3 de bu hafta gittim benimkide dönmemişti doktor hala dönebilir bekleyelim dedi ama bizde sezeryan tarihi belirledik her ihtimale karşı bakalım benimkide haftaya dönmezse sezeryan olur diye düşünüyorum zaten iki doğum şekli arasında kalmıştım dönmezse hayırlısı olsun öyle olsun istemişler bebişler derim
Günaydın Arkadaşlar,Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Bende Kasım annesi olacağım derken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim Saat 13.00 da nasip olursa doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
Amin canım benim inşallah Doktor fazla bile dayandın dedi umarım ikimiz , hepimiz içinde sağlıklı ve güzel bir doğum olur Ağrılardan 9 gün bile 1 yıl gibi geliyor gözüme ama kavuşma heyecanını düşününce toparlıyorum.Bu hafta beslenmeye ekstra dikkat edeceğim bebeğe kilo konusunda destek olması için
Amin canım benim inşallah Doktor fazla bile dayandın dedi umarım ikimiz , hepimiz içinde sağlıklı ve güzel bir doğum olur Ağrılardan 9 gün bile 1 yıl gibi geliyor gözüme ama kavuşma heyecanını düşününce toparlıyorum.Bu hafta beslenmeye ekstra dikkat edeceğim bebeğe kilo konusunda destek olması için
O kadar çaresizim ki yerel haber sitelerine bile yazdım. Kimse Kızılay'a güvenmiyor artık kan vermek istemiyor. Cuma günü de sezaryen olacağım hepsi birbirine girdi. Anneme üzülmekten çocuğumu düşünemiyorum. Utanmasam kan verin diye yalvaracağım sokaktakilere.
Günaydın Arkadaşlar,Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Bende Kasım annesi olacağım derken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim Saat 13.00 da nasip olursa doğuma gireceğim.Dualarınıza talibim
O kadar çaresizim ki yerel haber sitelerine bile yazdım. Kimse Kızılay'a güvenmiyor artık kan vermek istemiyor. Cuma günü de sezaryen olacağım hepsi birbirine girdi. Anneme üzülmekten çocuğumu düşünemiyorum. Utanmasam kan verin diye yalvaracağım sokaktakilere.
Gerçekten zor dönmesi artık ama imkansız değil Happy forum mu ne orada okudum 38 de baş geliş 38+3 de tekrar makat olan vardı. Çok az bi ihtimal %5 belki ama dönebilir hala ki ben 38 e geliyorum minnacık da olsa umudum var hala ama hala dönmedi o ayrı
yildizsavascisi
canım dün eşim doktorla konuşmuş demiş ki o doktor hasta kabul etmiyor ve çok tehlikeli bir işlem o döndürme demiş. Anal doğumda çok zor olur bence sezaryen ama isterseniz kadın doğumcu arkadaşı var ona gidin fikrini alın demiş. O da başka bir Acıbadem de Avrupa yakasında bana uzak bir de umudum da pek yok zaten o yüzden gitmicem. Sana haber veriyim dedim