2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugunde mi hastanedesiniz siz ? Az öz emıyor o şimdilik ona yetıyor hele o ilk günlerde gelen süt en özeli

trueliving_ o dudaklarııı yerimmm
Birde bende gün sayıyorum şimdilik son 8 dıyorum doktor arttırmazsa ve 230 iğnenin hepsınıde gobegıme yaptım. Şuan göbek aslında senin için en iyisi daha hissis ve şu an boş oldugu ıcın tutulması vurması daha kolay göbek deliğinden 4 parmak ileriyi sık yavas yavas ilacı yolla bitti gitti Saglık ocagına gıttıgın günler yanında götür ordada vururlar

Ayy aslında haklısın his olarak daha az bugün bu iğneyi sürekli kullanan birine yaptırdım koluma da kendim koluma yapamam karnımı denicem yarın 4 parmak aşağımu yukarımı olacak delikten vallahi size saygım sonsuz Şuan 230 iğne dile kolay rabbim mükâfatını versin hepinize sende sağlıcakla kavuş yavruna çok az kaldı Allah’ın izniyle

Kızlar sezaryenden sonra gaz çıkarmak mı gerekiyor büyük tuvalete çıkmak mı? Sadece gaz çıkarmaksa tamam da tuvalete çıkmak zor olabilir
Ayıptır söylemesi sezeryandan 4 gün sonra yaptım ben büyük tuvaleti. Yani gaz çıkarmak önemli. Zaten büyük tuvalete biraz geç çıkılabiliyor

Benim ki 32.haftada döndü, normal gibi görünüyor şimdilik bakayım hayırlısı 37+3 ama bugün doktor çatı muayenesi yapmadı niyeyse
Hayırlısı olsun inşallah Normalde 37 de yaparlar aslında çatı muaynesi ona göre yol alınır vardır bir bildiği doktorunun

Yok sağa sola canım yanlara yapacaksın. Ya göbek gerildikce ıgneyı sokmak zorlaşıyor birde tutulmuyor ama kızımdada yaptım gel gör ki bi tanesının acısını hatırlamıyorum.
Buda geçti bitti Rabbim herkesede banada saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın..

Ben bizimkinin.döneceğini hissetmiyorum nedense sezeryana baya alıştırdım kendimi. Aslında normal doğumdan da korkuyorum. Çünkü etrafımda bazı tiplemeler normal doğumu öyle bir anlattı ki sağolsunlar ondan korkmaya başladım :))

Oyy maşallah maşallah kuzum benim hemen gelecektir o annesine inşallah sağlıcakla büyüsün
Hayırlı olsun kızlar. Doğurmuşsunuz kuzuları. Bebişle ilgilenmekten gelemedim buralara

Hadi ya inat ettiler dönmek istemiyorlar size hangi gün tarih verdi :))

Ayıptır söylemesi sezeryandan 4 gün sonra yaptım ben büyük tuvaleti. Yani gaz çıkarmak önemli. Zaten büyük tuvalete biraz geç çıkılabiliyor
Bol bol kayısı hoşafı yapıp içmek lazım
Bende artık hissetmiyorum Of ben bile alıştırdım kendimi inşallah kolaylıkla atlatırız

Yaa seninkide mi makat bu akreplerde bir şey var arkadaş

Buyun acayip yoruldum, yazmaya bile mecalim yok size.. Dusakabın takılınca kurumasını bekledık, bugunde banyoyu bastan asagı dio köşe temızledım, bunun yanında evı topladım, camasır astım, yemek yaptım.. Artık pertim çıktı uyumak ıstıorm ama yorgunluk uyutmuyor

Kızlar son bir haftadır lansinoh ve gümüş kapak kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle. Ama şu son iki gündür bunları kullanmama rağmen göğüs uçlarım çok kaşınıyor çıldırcam resmen. Emzirirken acıcak diye korkuyorum geçer mi bu durum başka ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…