Ben iyiyim. Kızım da iyi. Yakında daha çok aktif olacağım şimdilik birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. Emiyor ama ne kadar emiyor anlamıyorum. Yarın sabah kontrol edecekler. İnşallah yeterli geliyordur. Gerçi artacak her şekilde bunu da biliyorum.
Çok rahatladım kızlar inşallah hepiniz böyle sağlıkla alın kucağınıza. En kolay doğumlar sizin olsun
trueliving_
o dudaklarııı yerimmm
Birde bende gün sayıyorum şimdilik son 8 dıyorum doktor arttırmazsa ve 230 iğnenin hepsınıde gobegıme yaptım. Şuan göbek aslında senin için en iyisi daha hissis ve şu an boş oldugu ıcın tutulması vurması daha kolay göbek deliğinden 4 parmak ileriyi sık yavas yavas ilacı yolla bitti gitti Saglık ocagına gıttıgın günler yanında götür ordada vururlar
YouTube da süt masajı var sırta yapılıyor süt kanallarını açmak için. Ben onun faydasını çok görmüştüm eşim devamlı sırtıma masaj yapıyordu resmen hissediyordum sütün geldiğini
trueliving_
o dudaklarııı yerimmm
Birde bende gün sayıyorum şimdilik son 8 dıyorum doktor arttırmazsa ve 230 iğnenin hepsınıde gobegıme yaptım. Şuan göbek aslında senin için en iyisi daha hissis ve şu an boş oldugu ıcın tutulması vurması daha kolay göbek deliğinden 4 parmak ileriyi sık yavas yavas ilacı yolla bitti gitti Saglık ocagına gıttıgın günler yanında götür ordada vururlar
Ayy aslında haklısın his olarak daha az bugün bu iğneyi sürekli kullanan birine yaptırdım koluma da kendim koluma yapamam karnımı denicem yarın 4 parmak aşağımu yukarımı olacak delikten vallahi size saygım sonsuz Şuan 230 iğne dile kolay rabbim mükâfatını versin hepinize sende sağlıcakla kavuş yavruna çok az kaldı Allah’ın izniyle
Ayy aslında haklısın his olarak daha az bugün bu iğneyi sürekli kullanan birine yaptırdım koluma da kendim koluma yapamam karnımı denicem yarın 4 parmak aşağımu yukarımı olacak delikten vallahi size saygım sonsuz Şuan 230 iğne dile kolay rabbim mükâfatını versin hepinize sende sağlıcakla kavuş yavruna çok az kaldı Allah’ın izniyle
Yok sağa sola canım yanlara yapacaksın. Ya göbek gerildikce ıgneyı sokmak zorlaşıyor birde tutulmuyor ama kızımdada yaptım gel gör ki bi tanesının acısını hatırlamıyorum.
Buda geçti bitti Rabbim herkesede banada saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın..
Gerçekten zor dönmesi artık ama imkansız değil Happy forum mu ne orada okudum 38 de baş geliş 38+3 de tekrar makat olan vardı. Çok az bi ihtimal %5 belki ama dönebilir hala ki ben 38 e geliyorum minnacık da olsa umudum var hala ama hala dönmedi o ayrı
Ben bizimkinin.döneceğini hissetmiyorum nedense sezeryana baya alıştırdım kendimi. Aslında normal doğumdan da korkuyorum. Çünkü etrafımda bazı tiplemeler normal doğumu öyle bir anlattı ki sağolsunlar ondan korkmaya başladım :))
Sizi fazla merak ettirmeyeyim diye hemen girip yazayım dedim. Biz çok iyiyiz. Sezaryenim çok rahat geçti. Şimdi çok hafif ağrım var. Kızım çok güzel bembeyaz. Sadece ufak bir küvez durumumuz var ama iyi. Akşama ya da en geç yarın sabaha kollarımda olcak tekrar inşallah
Sizin için dua ettim
Aa bende 35+3 de bu hafta gittim benimkide dönmemişti doktor hala dönebilir bekleyelim dedi ama bizde sezeryan tarihi belirledik her ihtimale karşı bakalım benimkide haftaya dönmezse sezeryan olur diye düşünüyorum zaten iki doğum şekli arasında kalmıştım dönmezse hayırlısı olsun öyle olsun istemişler bebişler derim
Ben bizimkinin.döneceğini hissetmiyorum nedense sezeryana baya alıştırdım kendimi. Aslında normal doğumdan da korkuyorum. Çünkü etrafımda bazı tiplemeler normal doğumu öyle bir anlattı ki sağolsunlar ondan korkmaya başladım :))
Bizim grupta normal doğuran daha olmadı sanki herkes bi sezaryan doğurcakmış gibi geliyo bana sezaryan tarihi belli olanlar var birde normal doğumu bekleyip bebesi asla dönmeyenler bizim bebeler doğuştan inatçı çıktı kendileri nasıl istiyorsa öyle geliyolar valla gümbür gümbür bende sezaryan olcam ama benim bebemde makat makatlat olarak çoğunluktayız sanki
Buyun acayip yoruldum, yazmaya bile mecalim yok size.. Dusakabın takılınca kurumasını bekledık, bugunde banyoyu bastan asagı dio köşe temızledım, bunun yanında evı topladım, camasır astım, yemek yaptım.. Artık pertim çıktı uyumak ıstıorm ama yorgunluk uyutmuyor
Kızlar son bir haftadır lansinoh ve gümüş kapak kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle. Ama şu son iki gündür bunları kullanmama rağmen göğüs uçlarım çok kaşınıyor çıldırcam resmen. Emzirirken acıcak diye korkuyorum geçer mi bu durum başka ne yapabilirim