2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hayırlısı olsun inşallah Normalde 37 de yaparlar aslında çatı muaynesi ona göre yol alınır vardır bir bildiği doktorunun
10 gün sonra tekrar çağırdı, sen daha iyi bilinsin çatı muayenesinde doktorlar ikile ayrılıyor, kimi 37. Haftada yapılır, kimisi de doğum başladığında daha doğru olduğunu düşünüyor. Benim doktorum sanırım ikinci grupta, hiç sezeryan lafını etmedi daha, çoğunlukla konuşmalarda normal yaptırmak istediğini belli ediyor. Kendimi teslim ettim valla doktora ne derse o

İyi olmanıza çok sevindim canım Sütün bir duş almana bakar merak etme duştan sonra hemen gelicek bol bol emzir bundan sonrası çok güzel olucak.. güzel dileklerin içinde teşekkürler canım
Ben bugün duş aldım çok iyi geldi gerçekten. Yürürkenki duruşum değişti dikleştim valla hala hafif ağrılar var ama bugün sezaryen sonrası ikinci günüm ve sadece bir kere ağrı kesici aldım.

Ay yapmaa vallahi özür dilerim canını çektirdim
Ay yok aslında yazdığını gördüğümde hiç canım çekmemişti. Rüyada görmek mahvetti, sabah eşime aldırdım. Adamın 8.5aydır hususi aldığı tek şey oldu, neyse gebelik sonrası anlatacağım bir “eşime şunu aldırdım” anım oldu

Ben bugün duş aldım çok iyi geldi gerçekten. Yürürkenki duruşum değişti dikleştim valla hala hafif ağrılar var ama bugün sezaryen sonrası ikinci günüm ve sadece bir kere ağrı kesici aldım.
Yaa süpersin çok ağrı kesici bağırsak hareketlerini yavaşlatır çok iyi etmişsin ağrı kesici almayarak Hergün daha iyi hissedicwksin yarın zaten eve gidincede bi rahatlarsın canım

Benimde son 3 gündür çok kaşınıyor. El sürmemek istiyorum ama arada istemsizce kaşıyırumda. Özellikle sol göğsüm. Evicap sürüyorum ben. Ondan mı diye düşündüm. Bugün sürmedim. Bakalım yarın düzelecek mi?

Bende gümüş kapaktan olabilir mi diye düşündüm havasız kalıyor ya. Yada hormonal, anlamadım

Bende çok yorulmuşum. Ütüyü annem yaptı. Ben bir tek valizi yerleştirdim o kadar. Dünde temizlik vardı. Şansıma bir daha hayatta tekrar çağırmayacağım biri çıktı hiçbişey yapmasamda yoruldum peşinde. iki günün yorgunluğu var. Pazartesi de koltukları yıkamaya gelecekler hayırlısıyla. Salı Dr kontrolü var. İnşallah herşey yolunda gider..

diğer uygulamadan dün ikiz hamile biriyle konuştum 35+3 lerde 1 hafta var aramızda zorlanıyorum falan dedi gece uyandığımda suyum gelmiş yazmış kadın acile gitmiş muhtemelen doğum yaptı çok etkilendim genelde bu su gelme olayı gece oluyo sanırım bende uyurken çok korkuyorum baskı yaparım ederim diye dönmek zor oluyor çünkü 3 hafta geçer mi bana bilmiyorum bu su gelme sancılanmalar korkutuyor yaşamadığım için ben panik yaparım kesin

Yani ben genelde 37 de yapıldığını biliyorum ve gördüm çünkü süreci ona göre ilerletmeyi seçiyor doktorlar ama dediğin gibi tercih edende olabilir doktorlar pek beklemeyi sevmez kolay yoldan halletmeyi seçerler şaşırtıcı

Bugun kontrolde bana dr 27 kasim haftasi aliriz ama onlar muhtemelen kendileri 20 kasim haftasinda gelecek dedi. Sancilari muayenede gordu o da. Nst ye baglasak sanci cikar prosedur geregi yatirmam gerekir, ama hastane ozel cok para alirlar. Aslinda normal bu yapacak bir sey yok. Sancilar sıklaşana kadar bekleyecegiz dedi. Gercekten baslayan dogumu hic bir mudahele durduramaz zaten dedi.
Benim icime de suyum gelerek hastaneye gidecekmisiz gibi doguyor. Ama nedense bu iyi bir sey gibi geliyor bana. Yani sanki o zaman onlar dogmaya haziriz demis olacaklar gibi geliyor. Kafamda senaryoyu kurdum. Hemen ustumu degistirip basucumda hazir tuttugum depent ve hastane kiyafetlerimi giyecegim. Arabada oturdugum koltugu kapladim alt acma bezi ve polar kucuk battaniye ile . Canta fln onemli degil, zaten ev hastane arasi 5 dk, esim sonra da getirir. Ama haftaya fln cantayi da bitirip arabaya koyacagim

Hahaha ben de hayatında bir anı bırakmış oldum iyi mi kötü mü bilemedim

Maşallah full düşünmüşsün herşeyi benim hiç bi hazırlığım yok ki yerleştiremedim daha bavulu küvöz olayı olur diye kaldı hep bunlar benimde aklımda olsun ama su gelme olayında enfeksiyon riski var ve benim kanımda idrarda hep enfeksiyon var en çok ondan korkuyorum geçer diye ve o panik anı sen gayet planlamışsın ne güzell belkide benim bu plansızlığım gözümü korkutuyor yarın en iyisi hazır olanları yerleştiriyim ben, sancını durdursalar aslında devlette müdahale eder ama çok kafa karıştırır onlarda dikişlerinde var onların alınması gerek diye biliyorum inşallah kolay geçer bu süreç senin için neredeyse 1 aydan fazla zamanın var bu zamanlara geldik ya çok şükür diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende kendime 2 hafta biçtim doktor 3 hafta var diyince kızım ordan 3 olmasın ya 2 olsun dedi doktorda hissediyolar kardeşler cinsiyetlerinide hissedebiliyolar dedi baklım benim kızım 2 tane kardeş istiyorum demesi gibi bunuda bilicekmi
Bide bizede kız oğlanı sıkıştırmaya başlamış biraz daha ileriki haftada sıkıntı olabilir arkadaşımdan biliyorum 36 da doğum yapmıştı aynı sebepten hayırlısıyla doğsunlar sağlıkları yerinde olsun pamuklara sarar büyütürüz

Bende su gelme tecrübesini yaşamadım doktor kendi patlattı ama o suyu ne depend tutar ne battaniye ben böyle bir şey görmedim Doktor patlatsa da aynı anda bitmiyor su önce yatak ıslandı bizde sonra ben pilates topuna geçtim topa alt açma bezi serdiler düşünün her yer şırıl sıklam oldu. Alt açma bezi çok mantıklı o yüzden bir kaç tane koymakta yarar var hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…