2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Hoş gelsin herkese şifa ve mutluluk getirsin sağlıkla büyüsün umarım doğum haberleri aldığımda heyecanlanıyorum resmen.
Senin de hayırlı olsun doğumun yazamadım çok tebrik ederim. Umarım iyidir güzel kuş Sen de iyisindir umarım

Verilmiş sadakan varmış gerçekten iyiki beklememişsin

Aynen düşünsene öğlen 2de verıorum kanı, aksam 5te verdıgm kan.. 5tekı verdgm kan degerlerı oglendekıne göre 5 puan artmıs, yani arada 3 saat var ilaca da baslamadılar hala, bişey yapacaklar yine bişey yeme dedıler, tam da su içcektm doktorlar girince.. Öldüm susuzluktan

Canım nasıl gidiyor hamileliğin? Seni görünce hemen yazasım geldi

Kızlar aklıma geldi, bebekleri makat gelişli olan arkadaşlar dr. Semra Özer'e instagramdan ulaşıp sorarlarsa yardımcı olur bence, o biraz marjinal bir doktor, olmazları yoktur pek onun ben soru sormuştum cevap vermişti.

Benim değerlerim de bir ara yükselmişti. Doktorum kullandığım demir, d vitamini ve decavit i bir haftalığına kesmişti. Sonra değerlerim düşmüştü. Kullandığım demir ilacı yapıyormuş özellikle sonradan okumuştum. İlacın ismi gyneferon. Sendeki durum farklıdır belki ama bilemedim belki tetikleyen bir şeyler olabilir mi

Evet cumayı beklediğini düşününce Doğumamı alıcaklar acaba niye yeme içme dediler bebegin kilosu iyidi bide ciğer geliştirici yapsalar çok iyi olucak

Bende ona bagladım.. Hatta İlk yukseldıgını hafta demir ve d vıtamınine baslamıstm.. Bence karacıger yoruyor bu takvıyeler, en azından bnm için öyle.. Ama bu hafta daha içmedim öyle randımanlı, yanı bı ıkı tane anca ıctım demir fılan.. Anıden yukseldı.. Ben gecen hafta cok yoruldum, ona baglıorm.. Cunku İlk gebelıkte gastroenteroloji doktoru kesınlıkle sıcaga gırmıceksın, yemek bıle yapmıcaksın, sadece istirahat demişti.. Tabi ben gene aynı ben, 2 saat süren ütüler, ev temızlıgı derken yoruldum iyice.. Belkı temkınlı olsam boyle artmazdı

Evet cumayı beklediğini düşününce Doğumamı alıcaklar acaba niye yeme içme dediler bebegin kilosu iyidi bide ciğer geliştirici yapsalar çok iyi olucak

Yok sanırım karacıger ultrasonu yapacaklardı, randevu bulamadılar.. Sımdı geldı dedı.. Yemek yıyın ama aksam 12den snra su bıle içmeyin yarın ultrasona alcaz dedı.. Safra fılan ne durumda bakacaklar, eymende camur var demıslerdı, İnş taş kum fılan olmamıstır

Benim dünden beri tansiyonum düşmüyor az çıkması bile gözlerim ve başımda ağırlık yaptı resmen normalde hiç başım ağrımadı hamilelikte 12.2/8,5 küçük 8 i aşmaya başladı o çok etkiliyor 8 den aşağı düşmüyor korkmalımıyım acaba bu değer de doktor bana 13\9 olursa gel dedi düşüceksede burda düşsün demişti

İnşallah canım emin ellerdesin öyle düşün önemli olan sizin sağlığınız şuan

İlaç da kullanamıyosun kanın ne durumda peki canım yani kullanmısmıydın bu zamana kadar

12/8 senin bünyene fazla geliyo sanırım ya normalde baksan iyi tansiyon

Evet başlatılabiliyor ama genelde başarısız sonuçlanıyor. Ya bir rahmi yumuşatıcı fitille başlanıyormuş ya da suni sancıyla. Genelde ya açılmakta zorlanılıyormuş ya da bebek strese giriyormuş suni sancı sebebiyle. Ben ilk doğumumda 4 kg ı aşacak diye suni sancı için doğum planladık ama o planladığımız tarihten önce kendi gelmeyi seçti. O yüzden nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana takılmadı ama bu yöntemleri denedi

Kızlar bir de ilk doğum da 2021 yılında bir anne doğumu kolaylaştırmak daha doğrusu kesi atılmasını önlemek için bir şey paylaşmıştı adını unuttum. Ben onu alıp doğuma getirmeyi teklif ettim doktora kesi atılmasın diye, bizim burda hepsi var dedi. Normal doğum yapmayı planlayanlar eğer hastanede yoksa onu temin edebilirler aslında ama adını unuttum bulabilirsem atarım size

Kesinlikle ben de bebeğin kendi seçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Valla ben uyuyordum ya sadece tuvalete gidiyordum ama hemen geri dalıyordum
Ayyy ben de çok güzel uyuyorum aslında. Uyuduktan 5-6 saat sonra da namaza kalkıyorum. Ama geçen gün dışarda yorulup erken saatte uyuyunca 5-6 saat sonra biyolojik saatim uyandırdı. E saat hala 2-3 arası olunca, hadi uyu bakalım uyuyabilirsen bu gece kendimi tutup erken yatmayacağım, yoksa gereksiz yere uykusuz kalıyorum

Coraspirin ve oksapar kullanan arkadaşlar acaba coraspirini ne zaman bıraktınız?
35+3 de coraspırını bıraktık iğne devam bakalım ne zaman bıraktıracak.
Alan aldı bence Benim manuel çokta memnunum bana da elektırıklı olan cok yavas gelıyor . Kızımdada lansınohu manuel olanı kullamdım gayet güzelde kullandık eskittik bile

Erkenden geldik. Dr ile görüştük. 3kg olmuşuz. Boyumuz aynı gibi çıktı. Ama hem Dr hem cihaz farklı. Tansiyona ve şekere takıldı. Günde sadece 1 1meyva serbest. Oda yarısı sabah yarısı akşammış

Tansiyon ilacı yazdı. Yükseliş eğilimi var gözardı edemeyiz dedi. 11 8ken 12 8 - 13 9 gördüğümü söylediğimde. Şimdi nst giricem. Öncesi sonrası tansiyon bakılsın dedi. 12 8 çıktı

Bebek baş geliş gibi ama serbest şu anda, suyu iyi dedi. Plasenta biraz sol yana kaymış. Normal doğuma engel değil ama uğraştırır dedi. Zaten tansiyona dikkat etmezsek sezeryan kaçınılmaz dedi. Birde kordonda ödem görünüyor sanki dedi ama çokta üstünde durmadı.

Sakin ol, iyi düşün, nefes egzersizleri yap vs vs.

O kadar çok konuştuk ki foto moto aklımıza gelmedi
Neyseki olumlu, sakin bir Dr. Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…