Senin de hayırlı olsun doğumun yazamadım çok tebrik ederim. Umarım iyidir güzel kuşSağlıkla kucağına almanı diliyorum. Hoş gelsin herkese şifa ve mutluluk getirsinsağlıkla büyüsün umarım doğum haberleri aldığımda heyecanlanıyorum resmen.
Verilmiş sadakan varmış gerçekten iyiki beklememişsinBayagı yukselmiş, bide gunduz acilde kan verdim ya, ondan da snra yukselmiş 5puan fılancumayı beklesem nanaydı halim valla
Verilmiş sadakan varmış gerçekten iyiki beklememişsin
Canım nasıl gidiyor hamileliğin? Seni görünce hemen yazasım geldiCanım bu benim arkadaşımda oldu. Hamileliğinin son 3 haftasını çok kötü geçirdi kaşıntıdan. Genelde safra kesesi ya da karaciğerle ilgili sorun kaynaklı olabiliyormuş demiş doktoru. Ancak ilaç da kullanamadı. Doktor 36+6 da daha fazla beklemeyelim dedi bebişi sezeryan ile aldı. Bebek doğduktan sonra hemen kaşıntıları kesildi çok şükür. Dilerim senin de hemencecik kesilir kaşıntıların.
Benim değerlerim de bir ara yükselmişti. Doktorum kullandığım demir, d vitamini ve decavit i bir haftalığına kesmişti. Sonra değerlerim düşmüştü. Kullandığım demir ilacı yapıyormuş özellikle sonradan okumuştum. İlacın ismi gyneferon. Sendeki durum farklıdır belki ama bilemedim belki tetikleyen bir şeyler olabilir miAynen düşünsene öğlen 2de verıorum kanı, aksam 5te verdıgm kan.. 5tekı verdgm kan degerlerı oglendekıne göre 5 puan artmıs, yani arada 3 saat varilaca da baslamadılar hala, bişey yapacaklar yine bişey yeme dedıler, tam da su içcektm doktorlar girince.. Öldüm susuzluktan
Evet cumayı beklediğini düşününceAynen düşünsene öğlen 2de verıorum kanı, aksam 5te verdıgm kan.. 5tekı verdgm kan degerlerı oglendekıne göre 5 puan artmıs, yani arada 3 saat varilaca da baslamadılar hala, bişey yapacaklar yine bişey yeme dedıler, tam da su içcektm doktorlar girince.. Öldüm susuzluktan
Benim değerlerim de bir ara yükselmişti. Doktorum kullandığım demir, d vitamini ve decavit i bir haftalığına kesmişti. Sonra değerlerim düşmüştü. Kullandığım demir ilacı yapıyormuş özellikle sonradan okumuştum. İlacın ismi gyneferon. Sendeki durum farklıdır belki ama bilemedim belki tetikleyen bir şeyler olabilir mi
Evet cumayı beklediğini düşününceDoğumamı alıcaklar acaba niye yeme içme dediler bebegin kilosu iyidi bide ciğer geliştirici yapsalar çok iyi olucak
İnşallah canım emin ellerdesin öyle düşünYok sanırım karacıger ultrasonu yapacaklardı, randevu bulamadılar.. Sımdı geldı dedı.. Yemek yıyın ama aksam 12den snra su bıle içmeyin yarın ultrasona alcaz dedı.. Safra fılan ne durumda bakacaklar, eymende camur var demıslerdı, İnş taş kum fılan olmamıstır
İlaç da kullanamıyosun kanın ne durumda peki canım yani kullanmısmıydın bu zamana kadarBende ona bagladım.. Hatta İlk yukseldıgını hafta demir ve d vıtamınine baslamıstm.. Bence karacıger yoruyor bu takvıyeler, en azından bnm için öyle.. Ama bu hafta daha içmedim öyle randımanlı, yanı bı ıkı tane anca ıctım demir fılan.. Anıden yukseldı.. Ben gecen hafta cok yoruldum, ona baglıorm.. Cunku İlk gebelıkte gastroenteroloji doktoru kesınlıkle sıcaga gırmıceksın, yemek bıle yapmıcaksın, sadece istirahat demişti.. Tabi ben gene aynı ben, 2 saat süren ütüler, ev temızlıgı derken yoruldum iyice.. Belkı temkınlı olsam boyle artmazdı
12/8 senin bünyene fazla geliyo sanırım ya normalde baksan iyi tansiyonBenim dünden beri tansiyonum düşmüyor az çıkması bile gözlerim ve başımda ağırlık yaptı resmen normalde hiç başım ağrımadı hamilelikte12.2/8,5 küçük 8 i aşmaya başladı o çok etkiliyor 8 den aşağı düşmüyor korkmalımıyım acaba bu değer de doktor bana 13\9 olursa gel dedi düşüceksede burda düşsün demişti
Başıma gözlerime öküz oturmuş gibi apırlık aprı var hamilelik boyuca 10/5 ilerledim hep o küçük bozuyo büyük düşüp çıkıyo ama küçük fena yapıyo hissediyorum12/8 senin bünyene fazla geliyo sanırım ya normalde baksan iyi tansiyon
Evet başlatılabiliyor ama genelde başarısız sonuçlanıyor. Ya bir rahmi yumuşatıcı fitille başlanıyormuş ya da suni sancıyla. Genelde ya açılmakta zorlanılıyormuş ya da bebek strese giriyormuş suni sancı sebebiyle. Ben ilk doğumumda 4 kg ı aşacak diye suni sancı için doğum planladık ama o planladığımız tarihten önce kendi gelmeyi seçti. O yüzden nasıl bir şey hiç bilmiyorum bana takılmadı ama bu yöntemleri denediLadybirdDA canım ya şey soracağım. Diyelim ki ben normal doğum yapmaya karar verdim sorun da yok olur dedi doktorum da. 37. haftaya kadar bekledik açılma sancı vs yok benim kendi isteğim üzerine 37. haftada suni sancı vererek doğumu başlatır mı?
Ayyy ben de çok güzel uyuyorum aslında. Uyuduktan 5-6 saat sonra da namaza kalkıyorum. Ama geçen gün dışarda yorulup erken saatte uyuyunca 5-6 saat sonra biyolojik saatim uyandırdı. E saat hala 2-3 arası olunca, hadi uyu bakalım uyuyabilirsenKesinlikle ben de bebeğin kendi seçmesi gerektiğini düşünüyorum.
Valla ben uyuyordum ya sadece tuvalete gidiyordum ama hemen geri dalıyordum
35+3 de coraspırını bıraktık iğne devam bakalım ne zaman bıraktıracak.Coraspirin ve oksapar kullanan arkadaşlar acaba coraspirini ne zaman bıraktınız?
Alan aldı benceKızlar süt sağma pompasını elle sağım olanlardan almayın bir işe yaramıyor boşa para Vermiş olursunuz elektronik olanlar çok güzel sağım yapıyor çekim gücü çok iyi. Alamayacak olanlar ihtiyaç halinde kiralamada yapan firmalar var onlarda tercih edilebilir
Limonlu su falan icseneBaşıma gözlerime öküz oturmuş gibi apırlık aprı var hamilelik boyuca 10/5 ilerledim hep o küçük bozuyo büyük düşüp çıkıyo ama küçük fena yapıyo hissediyorum
Kahvaltıdan sonra yapıcam limonda miğdemi ekşitiyor hamilelikten beri ama geniz akıntım var ballı limonlu su yaparımLimonlu su falan icsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?