2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar merhabalar bebisine kavusanlara hayirli olsun diyorum geride kalanlara Allah sabir versin bi avazda dogursun temennisindeyim 37+0 da bebisimin kafasi hala yukarida sagda duruyor ayaklariyla bogurlerime bogurlerimi tepikliyor galiba donmeyecek zaten aylardir yuzunude tam goremedik hep yan duruyor bayag inatci cikti bizimki bu gidisle sezeryan olacak gibi sizde durumlar nasil donemeyen bebisler ne alemdesinizz

Spring05 ne alemdeyiz gerçi son dk golü attın döndü galiba diyorsun ama hadi bakalım

Nasıl bir gruptur ya normal dogum bekleyenlerin bebekleri ters sezaryen bekleyenlerin bebekleri normal

Nasıl bir gruptur ya normal dogum bekleyenlerin bebekleri ters sezaryen bekleyenlerin bebekleri normal
Ay ben normalmi olsun sezeryanmi olsun hala bi tercih yapamiyorum ikisindende korkuyorum etrafta herkes normal dogur diyor sanki kendi istegimle olan biseymis gibi bide akil veriyorlar zaten bebekte gelmeye niyeti yok gibi boyle o icimde yasayip gidicez gibi hissediyorum daha cok hatta

Elektrikli olanlar manuel olanlar kadar güçlü çekip boşaltamıyor tam olarak göğsü

Kafanda ki sorulara cevap verir manasında söylemiştim yardımcı olur diye.

Kızlar bu benim üçüncü hamileliğim ve iki abisi gibi kızımda dönmedi JuliJuli06 seninde dediğin gibi kafa sağda ayaklar midede. Ama sürekli dönüp duruyor yaramaz. Bende 37. haftadayım cuma kısmetse kavuşuyoruz kızımla

Malesef kendi istegimize bakmıyor dogum bebeğin izin verdiği sekilde oluyorinsallah en güzeli olur bebek ve senin için

Aynen sezeryan mı normal mi derken benim bebiş de dönmedi. Bu haftada dönmezse sezeryan olacak benimde yüksek ihtimal .

Alyaliya gittin mi perinatolıji doktoruna ne dicek bizide haberdar et lütfen
Teşekkür ederim sorduğun için evet yeni çıktım doktordan. Suyu 6 gelişimi geri ama almaya niyeti yok. Tansiyon ilacı başlattı bi de 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi haftaya vurulacağım. 11 Kasım için de sezaryen tarihi verdi.öncesinde yine her hafta nst ve doktor kontrolü olcam acil durumda alınır dedi

İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım son hafta korku heyecan mutluluk bütün duyguları aynı anda yaşıyorum gebeliğimi rüyam sayesinde öğrenmiştim ben bugünde rüyamda suyumun ve kanamamın geldiğini gördüm umarım işarettir bana tez zamanda kavuşalım yavrularımıza

Bayağı ileriye vermiş peki gelişirmiymiş bebek gelişme olasılığı varsa beklemek daha iyi tabi iğnelerde fayda eder olası bi acil durumda zaten takip ile durucak demekki inşallah beklediğine değer kilosuda artar

İnşallah canısı valla elimden geleni yapıyoeum ama dediğin gibi insan ister istemez kafaya takıyor Allah büyük yardım etcek başka şeylere kafa yormaya çalışıyorum

Bende alıcak kesin dedim hazırlandım gittim ama almamasına da sevindim bu 1 hafta önemli hem kilosu hem akciğerleri açısından 37 çok daha iyi bi hafta

50 100 gr ne alırsa artık dedi.şu an 35 hafta olduğu için ne kadar durursa iyi dedi.Zaten benim perinatolog çok rahat bir adam. Takibimi yapan doktorlar bu bebeğ çoktan alacaktı ama perinatologla 9 haftadır duruyorum

Amin canısı Allahtan eşim izin aldı bu hafta nolur nolmaz diye beni yalnız bırakmıyor hiçbi işte yaptırmıyolar bana o yüzden yükselmez diye umut ediyorum

Ay artık bana her doktor sezaryana yönlendiriyormus gıbı gelıyor. İşlerine mi geliyor uğraşmak mı istemiyorlar riske atmak mı istemıyorlar vallahı anlamadım.
En ufak şeyde sen normal yapamazsına gelıyor.
Genelde nst de dınlenıyorsun ya sonra tansıyona bakıyolarlar zaten.

Grubun ilk normal doğuranı kim olacak acaba Bir kişiyi okudum alıntıladım ama kaybettim sancım var demıstı kimdi ne yaptı acaba .. haftasıda güzeldi.

50 100 gr ne alırsa artık dedi.şu an 35 hafta olduğu için ne kadar durursa iyi dedi.Zaten benim perinatolog çok rahat bir adam. Takibimi yapan doktorlar bu bebeğ çoktan alacaktı ama perinatologla 9 haftadır duruyorum
Durması tabi daha iyi küvöze girme yüzdesi düşüyor ama gelişmesi baya gerilemiş diyordun sen hayret almak istememesi şaşırtıcı ama hareketlerine falan çok dikkat et canım sen yinede. Ne zaman alcaklar onunla ilgili hiç bişey demedi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…