- 11 Ekim 2020
- 558
- 583
- 53
- 32
Kizlar merhabalar bebisine kavusanlara hayirli olsun diyorum geride kalanlara Allah sabir versin bi avazda dogursun temennisindeyim37+0 da bebisimin kafasi hala yukarida sagda duruyor ayaklariyla bogurlerime bogurlerimi tepikliyor galiba donmeyecek zaten aylardir yuzunude tam goremedik hep yan duruyor bayag inatci cikti bizimki bu gidisle sezeryan olacak gibi sizde durumlar nasil donemeyen bebisler ne alemdesinizz
Nasıl bir gruptur ya normal dogum bekleyenlerin bebekleri ters sezaryen bekleyenlerin bebekleri normalKizlar merhabalar bebisine kavusanlara hayirli olsun diyorum geride kalanlara Allah sabir versin bi avazda dogursun temennisindeyim37+0 da bebisimin kafasi hala yukarida sagda duruyor ayaklariyla bogurlerime bogurlerimi tepikliyor galiba donmeyecek zaten aylardir yuzunude tam goremedik hep yan duruyor bayag inatci cikti bizimki bu gidisle sezeryan olacak gibi sizde durumlar nasil donemeyen bebisler ne alemdesinizz
Ay ben normalmi olsun sezeryanmi olsun hala bi tercih yapamiyorum ikisindende korkuyorumNasıl bir gruptur ya normal dogum bekleyenlerin bebekleri ters sezaryen bekleyenlerin bebekleri normal
Elektrikli olanlar manuel olanlar kadar güçlü çekip boşaltamıyor tam olarak göğsü35+3 de coraspırını bıraktık iğne devam bakalım ne zaman bıraktıracak.
Alan aldı benceBenim manuel çokta memnunum bana da elektırıklı olan cok yavas gelıyor . Kızımdada lansınohu manuel olanı kullamdım gayet güzelde kullandık eskittik bile
Kafanda ki sorulara cevap verir manasında söylemiştim yardımcı olur diye.Canım dün yazdın mı sen kaçırdım mı ya da arkadaşlar haberiniz var mı?
Senin durumun ne oldu canım??
Amin canım
Allah im kolaylıklar versin hepimize canım. Kızımda çok rahatmışim meğer
Vslla yemek değil de normalde açıyorum mecburum yok oyun oynamaya ne gücüm enerjim ne dermanım ne de bu göbek ile imkanım yok . İnşallah doğum sonrası yavaş yavaş unuttirurum tv yi bakalım
Makat geliş bebekler çok zor demek ki .. kızım makat dab normale dönünce nefes almıştım göbeğim aşağı inmişti ay ne rahattı.. suan hala o hale gelemedim galiba dönmeyecek
Yay da olabilir Kasım da
Amin canimm Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun
Hops canım ben hani riske atmaz hemen alir doğuma dite düşündüm ama doktorun vardır bildiği demek ki beklemek gerekiyor hadi hayırlısı sayılı günün kaldı
Ahahahah sus sus sorma millet bi dişini sıkmadı gitti , şu Ekim bi bitseydi Ekim bitmeden gebeler bitecek diye korkar oldum
Süpersin
Dun oglun için yazdıklarını gözlerim dolu okudum kızım yanımda uyuyordu Allah im doğuma giderken en çok kızım ne olacak diye düşünüyorum analık çok başka ya
Aslında alan dar değil de bu sipalar nedense ortada duruyor yan tarafları kullanmayı istemiyor sıkışıp kaldılar dönemiyorlar halbuki otobüs dolmuş şoförü gibi yanlara arkalara ilerleseler alan bol biz de nefes aliriz hem de rahatça dönerler ama ortada top gibi duruyorlar
36+0 da kızımda bıraktım. Şuanda da 36+0 da bırakacağım.
Umarım sağlıkla normal doğum yaparım da sarılırızama bebek dönmüyor
Aslında doktora bağlı. Acil bir durum olmadıkça genelde doktorlar 38 den önce normal doğum başlatmaz ama bi sebebi varsa elbette başlatır kızımda 37+0 da suni sancı verildi . Ama sebebi vardı. Tabi doktor un inisiyatifi de önemli bazısı kabul eder başlatır doğumu bazısı sebep yoksa bekler . Suni sancı ile süreç çok daha uzun ve zorlu oluyor. Umarım bu sefer sağlıkla kendi sancim ile bebeğim baş aşağı dönmüş şekilde normal doğuma giderim sağlıkla kolaylıkla
Canım rabbim annene sifa versin evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tam olarak neye yardımcı olur döndürüyor mu ? Hani benim doktorum belli onu değiştiremem çünkü makat doğum yaptırıyorsa bana faydası yok
Ah spring canım spring hâlâ bi yerlerde normal doğum umudum olduğunu biliyorum
Benim de var o yüzden bu dediğini bulursan yazarsan çok sevinirimbakarsın normal dogururuz
Kızlar bu benim üçüncü hamileliğim ve iki abisi gibi kızımda dönmediKizlar merhabalar bebisine kavusanlara hayirli olsun diyorum geride kalanlara Allah sabir versin bi avazda dogursun temennisindeyim37+0 da bebisimin kafasi hala yukarida sagda duruyor ayaklariyla bogurlerime bogurlerimi tepikliyor galiba donmeyecek zaten aylardir yuzunude tam goremedik hep yan duruyor bayag inatci cikti bizimki bu gidisle sezeryan olacak gibi sizde durumlar nasil donemeyen bebisler ne alemdesinizz
Malesef kendi istegimize bakmıyor dogum bebeğin izin verdiği sekilde oluyorAy ben normalmi olsun sezeryanmi olsun hala bi tercih yapamiyorum ikisindende korkuyorumetrafta herkes normal dogur diyor sanki kendi istegimle olan biseymis gibi bide akil veriyorlar zaten bebekte gelmeye niyeti yok gibi boyle o icimde yasayip gidicez gibi hissediyorum daha cok hatta
Aynen sezeryan mı normal mi derken benim bebiş de dönmedi. Bu haftada dönmezse sezeryan olacak benimde yüksek ihtimal .Ay ben normalmi olsun sezeryanmi olsun hala bi tercih yapamiyorum ikisindende korkuyorumetrafta herkes normal dogur diyor sanki kendi istegimle olan biseymis gibi bide akil veriyorlar zaten bebekte gelmeye niyeti yok gibi boyle o icimde yasayip gidicez gibi hissediyorum daha cok hatta
Teşekkür ederim sorduğun için evet yeni çıktım doktordan. Suyu 6 gelişimi geri ama almaya niyeti yok. Tansiyon ilacı başlattı bi de 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi haftaya vurulacağım. 11 Kasım için de sezaryen tarihi verdi.öncesinde yine her hafta nst ve doktor kontrolü olcam acil durumda alınır dediAlyaliya gittin mi perinatolıji doktoruna ne dicek bizide haberdar et lütfen
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canımYavruna Sağlıkla kavuşursun inşallahbenim de öyle canım hele ki sabah ayağa kalktigim anda bildigin bacaklarımdan süzülen sıcak birşey oluyor ama gün içinde o kadar fazla olmasa da dediğin gibi iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama neyden olduguna emin olamıyorum çünkü ben 3 aydır fln progestan fitil kullanıyorum. Doktor bacaklarımdan akıyor deyince baktı şansıma da tam o an yine aktı progestan akıyor dedi
Bayağı ileriye vermiş peki gelişirmiymiş bebek gelişme olasılığı varsa beklemek daha iyi tabi iğnelerde fayda eder olası bi acil durumda zaten takip ile durucak demekki inşallah beklediğine değer kilosuda artarTeşekkür ederim sorduğun için evet yeni çıktım doktordan. Suyu 6 gelişimi geri ama almaya niyeti yok. Tansiyon ilacı başlattı bi de 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi haftaya vurulacağım. 11 Kasım için de sezaryen tarihi verdi.öncesinde yine her hafta nst ve doktor kontrolü olcam acil durumda alınır dedi
İnşallah canısı valla elimden geleni yapıyoeum ama dediğin gibi insan ister istemez kafaya takıyor Allah büyük yardım etcek başka şeylere kafa yormaya çalışıyorumCanım Allah'ın izniyle birşey olmayacak içini ferah tuthaftan gayet iyi ve sen kendini sürekli takip ediyorsun en ufak bir değişiklikte gidersin doktora. Biliyorum söyleyene kolay gelir yaşayan bilir ama lütfen stres yapma
Bende alıcak kesin dedim hazırlandım gittim ama almamasına da sevindim bu 1 hafta önemli hem kilosu hem akciğerleri açısından 37 çok daha iyi bi haftaCanım dün yazdın mı sen kaçırdım mı ya da arkadaşlar haberiniz var mı?
Senin durumun ne oldu canım??
Amin canım
Allah im kolaylıklar versin hepimize canım. Kızımda çok rahatmışim meğer
Vslla yemek değil de normalde açıyorum mecburum yok oyun oynamaya ne gücüm enerjim ne dermanım ne de bu göbek ile imkanım yok . İnşallah doğum sonrası yavaş yavaş unuttirurum tv yi bakalım
Makat geliş bebekler çok zor demek ki .. kızım makat dab normale dönünce nefes almıştım göbeğim aşağı inmişti ay ne rahattı.. suan hala o hale gelemedim galiba dönmeyecek
Yay da olabilir Kasım da
Amin canimm Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun
Hops canım ben hani riske atmaz hemen alir doğuma dite düşündüm ama doktorun vardır bildiği demek ki beklemek gerekiyor hadi hayırlısı sayılı günün kaldı
Ahahahah sus sus sorma millet bi dişini sıkmadı gitti , şu Ekim bi bitseydi Ekim bitmeden gebeler bitecek diye korkar oldum
Süpersin
Dun oglun için yazdıklarını gözlerim dolu okudum kızım yanımda uyuyordu Allah im doğuma giderken en çok kızım ne olacak diye düşünüyorum analık çok başka ya
Aslında alan dar değil de bu sipalar nedense ortada duruyor yan tarafları kullanmayı istemiyor sıkışıp kaldılar dönemiyorlar halbuki otobüs dolmuş şoförü gibi yanlara arkalara ilerleseler alan bol biz de nefes aliriz hem de rahatça dönerler ama ortada top gibi duruyorlar
36+0 da kızımda bıraktım. Şuanda da 36+0 da bırakacağım.
Umarım sağlıkla normal doğum yaparım da sarılırızama bebek dönmüyor
Aslında doktora bağlı. Acil bir durum olmadıkça genelde doktorlar 38 den önce normal doğum başlatmaz ama bi sebebi varsa elbette başlatır kızımda 37+0 da suni sancı verildi . Ama sebebi vardı. Tabi doktor un inisiyatifi de önemli bazısı kabul eder başlatır doğumu bazısı sebep yoksa bekler . Suni sancı ile süreç çok daha uzun ve zorlu oluyor. Umarım bu sefer sağlıkla kendi sancim ile bebeğim baş aşağı dönmüş şekilde normal doğuma giderim sağlıkla kolaylıkla
Canım rabbim annene sifa versin evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tam olarak neye yardımcı olur döndürüyor mu ? Hani benim doktorum belli onu değiştiremem çünkü makat doğum yaptırıyorsa bana faydası yok
Ah spring canım spring hâlâ bi yerlerde normal doğum umudum olduğunu biliyorum
Benim de var o yüzden bu dediğini bulursan yazarsan çok sevinirimbakarsın normal dogururuz
50 100 gr ne alırsa artık dedi.şu an 35 hafta olduğu için ne kadar durursa iyi dedi.Zaten benim perinatolog çok rahat bir adam. Takibimi yapan doktorlar bu bebeğ çoktan alacaktı ama perinatologla 9 haftadır duruyorumBayağı ileriye vermiş peki gelişirmiymiş bebek gelişme olasılığı varsa beklemek daha iyi tabi iğnelerde fayda eder olası bi acil durumda zaten takip ile durucak demekki inşallah beklediğine değer kilosuda artar
Amin canısıCanım sen daha iyi bilirsin biliyorsun ki tansiyonunda en büyük düşmanı stres ne kadar yapma desem de elinde değil ama sakin kalmaya çalış lütfen ilaçlar inşallah hemen düzeltecektir çok geçmiş olsun1 hafta Allah’ın izniyle şu gibi geçsin inşallah seninn için dualarımız seninle
Ay artık bana her doktor sezaryana yönlendiriyormus gıbı gelıyor. İşlerine mi geliyor uğraşmak mı istemiyorlar riske atmak mı istemıyorlar vallahı anlamadım.Erkenden geldik. Dr ile görüştük. 3kg olmuşuz. Boyumuz aynı gibi çıktı. Ama hem Dr hem cihaz farklı. Tansiyona ve şekere takıldı. Günde sadece 1 1meyva serbest. Oda yarısı sabah yarısı akşammış
Tansiyon ilacı yazdı. Yükseliş eğilimi var gözardı edemeyiz dedi. 11 8ken 12 8 - 13 9 gördüğümü söylediğimde. Şimdi nst giricem. Öncesi sonrası tansiyon bakılsın dedi. 12 8 çıktı
Bebek baş geliş gibi ama serbest şu anda, suyu iyi dedi. Plasenta biraz sol yana kaymış. Normal doğuma engel değil ama uğraştırır dedi. Zaten tansiyona dikkat etmezsek sezeryan kaçınılmaz dedi. Birde kordonda ödem görünüyor sanki dedi ama çokta üstünde durmadı.
Sakin ol, iyi düşün, nefes egzersizleri yap vs vs.
O kadar çok konuştuk ki foto moto aklımıza gelmedi
Neyseki olumlu, sakin bir Dr. Allah tamamına erdirsin.
Durması tabi daha iyi küvöze girme yüzdesi düşüyor ama gelişmesi baya gerilemiş diyordun sen hayret almak istememesi şaşırtıcı ama hareketlerine falan çok dikkat et canım sen yinede. Ne zaman alcaklar onunla ilgili hiç bişey demedi peki ?50 100 gr ne alırsa artık dedi.şu an 35 hafta olduğu için ne kadar durursa iyi dedi.Zaten benim perinatolog çok rahat bir adam. Takibimi yapan doktorlar bu bebeğ çoktan alacaktı ama perinatologla 9 haftadır duruyorum
Ya inan ben de heyecanla bekliyorumGrubun ilk normal doğuranı kim olacak acabaBir kişiyi okudum alıntıladım ama kaybettim sancım var demıstı kimdi ne yaptı acaba .. haftasıda güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?