2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen öyle yap kuzum iyi gelir illaki son haftalar cöktük hepimiz ya
Sorma ya sağlıkla doğuralım hepimiz Acile gitsem kan idrar koleztaz alt üst ne varsa bakar mı acaba geniz akıntı balgam devam ya bide crp yüksekti doğum yapsam bebeklere geçer diye korkuyorum enfeksiyon en azından baktırıyım doktoruma söylerim antibiyotik başlar haftaya doğuma alır beni gibi çünkü kafamda deli sorular

İlaç da kullanamıyosun kanın ne durumda peki canım yani kullanmısmıydın bu zamana kadar

Valla 28 hafta gibilerde demire basladm ben.. Zaten snra degerler yukselmeye basladı.. Hıssedıorm cunku basıma gelcegı, ondan dolayı cogu hapı takvıyeyı kullanmadm bu gebelikte.. Artık ne kadar etkı etti bilmiyorum kan ilacı da, gercı kac haftadır Bi sürü kan verdim olan kan bile bitmiştir o derece

Kahvaltıdan sonra yapıcam limonda miğdemi ekşitiyor hamilelikten beri ama geniz akıntım var ballı limonlu su yaparım

Kız kahvaltı yap hemen.. Saat kac oldu.. Ikı tane var sende bide.. Hemen ye bişiler.. Ondan da olur tansıyon fılan

Bakarlar bence ama bence sende problem yok

Ne cektin valla yaaa allah yardım etsin

teorik11 senin randevunda öğlenden sonraydı. Sende iyi haberler alırsın inşallah..

Dediğin gibi sakin ve uyumlu bir Dr. Bizde memnun kaldık.

Canım Allah'ın izniyle birşey olmayacak içini ferah tut haftan gayet iyi ve sen kendini sürekli takip ediyorsun en ufak bir değişiklikte gidersin doktora. Biliyorum söyleyene kolay gelir yaşayan bilir ama lütfen stres yapma

Canım sen daha iyi bilirsin biliyorsun ki tansiyonunda en büyük düşmanı stres ne kadar yapma desem de elinde değil ama sakin kalmaya çalış lütfen ilaçlar inşallah hemen düzeltecektir çok geçmiş olsun 1 hafta Allah’ın izniyle şu gibi geçsin inşallah seninn için dualarımız seninle

Kızlar çok giremiyorum doğum yapan herkese hayırlı olsun
Son 16 günüm kaldı akıntıları çok fazlalaşan varmı resmen aktığını hissediyorum rahatsız oluyorum gunde 5 6 defa geliyor normalmi bu
Yavruna Sağlıkla kavuşursun inşallah benim de öyle canım hele ki sabah ayağa kalktigim anda bildigin bacaklarımdan süzülen sıcak birşey oluyor ama gün içinde o kadar fazla olmasa da dediğin gibi iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama neyden olduguna emin olamıyorum çünkü ben 3 aydır fln progestan fitil kullanıyorum. Doktor bacaklarımdan akıyor deyince baktı şansıma da tam o an yine aktı progestan akıyor dedi

Merhaba arkadaşlar 34+2 de suyum geldi ve hastaneye yatisim yapıldı. Hafta başi sezeryanla doğumum var inşallah. Dualarınızı beklerim
Canım dün yazdın mı sen kaçırdım mı ya da arkadaşlar haberiniz var mı?
Bu gece saat 2 gibi kanam oldu
Hemen hastaneye geldik Nst sancım gözüküyordu açılmam olmuştu ama doğum değil di şuan gözetim altındayım 37+2
Sancımda var adet olucakmış gibi
Senin durumun ne oldu canım??
Amin canım
Allah im kolaylıklar versin hepimize canım. Kızımda çok rahatmışim meğer
Vslla yemek değil de normalde açıyorum mecburum yok oyun oynamaya ne gücüm enerjim ne dermanım ne de bu göbek ile imkanım yok . İnşallah doğum sonrası yavaş yavaş unuttirurum tv yi bakalım
Makat geliş bebekler çok zor demek ki .. kızım makat dab normale dönünce nefes almıştım göbeğim aşağı inmişti ay ne rahattı.. suan hala o hale gelemedim galiba dönmeyecek
Yok benm kesin Kasım da akrep olmaktan vazgeçmices bnde akrep oğluşumda akrep oluck
Yay da olabilir Kasım da
Amin canimm Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun
Hops canım ben hani riske atmaz hemen alir doğuma dite düşündüm ama doktorun vardır bildiği demek ki beklemek gerekiyor hadi hayırlısı sayılı günün kaldı
Sabah görmüştüm bu mesajı ama kontrolden önce yorum yapmayayım demiştim, yapmamışım iyi ki. Nostradamus kehaneti gibi olmuş resmen, şimdiden üç kişi olduk galiba 30 ekime gün verilen
Ahahahah sus sus sorma millet bi dişini sıkmadı gitti , şu Ekim bi bitseydi Ekim bitmeden gebeler bitecek diye korkar oldum
Goygoy da olmasa bu hayat cekılmez be napalım bazen naparsan yap basına gelecekleri degıstıremıosun, tahmın ettim yatıs olcanı, ama napim yani yas tutsam elıme ne geccek
Süpersin
Dun oglun için yazdıklarını gözlerim dolu okudum kızım yanımda uyuyordu Allah im doğuma giderken en çok kızım ne olacak diye düşünüyorum analık çok başka ya
Aslında alan dar değil de bu sipalar nedense ortada duruyor yan tarafları kullanmayı istemiyor sıkışıp kaldılar dönemiyorlar halbuki otobüs dolmuş şoförü gibi yanlara arkalara ilerleseler alan bol biz de nefes aliriz hem de rahatça dönerler ama ortada top gibi duruyorlar

Coraspirin ve oksapar kullanan arkadaşlar acaba coraspirini ne zaman bıraktınız?
36+0 da kızımda bıraktım. Şuanda da 36+0 da bırakacağım.
Umarım sağlıkla normal doğum yaparım da sarılırız ama bebek dönmüyor
Hayır beni etıketlese bnmde cevabım yok doguma dair hiç bir şey bılmıorm

Spring05 daha iyi bilir bence yada yildizsavascisi
Aslında doktora bağlı. Acil bir durum olmadıkça genelde doktorlar 38 den önce normal doğum başlatmaz ama bi sebebi varsa elbette başlatır kızımda 37+0 da suni sancı verildi . Ama sebebi vardı. Tabi doktor un inisiyatifi de önemli bazısı kabul eder başlatır doğumu bazısı sebep yoksa bekler . Suni sancı ile süreç çok daha uzun ve zorlu oluyor. Umarım bu sefer sağlıkla kendi sancim ile bebeğim baş aşağı dönmüş şekilde normal doğuma giderim sağlıkla kolaylıkla
Canım rabbim annene sifa versin evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tam olarak neye yardımcı olur döndürüyor mu ? Hani benim doktorum belli onu değiştiremem çünkü makat doğum yaptırıyorsa bana faydası yok
Ah spring canım spring hâlâ bi yerlerde normal doğum umudum olduğunu biliyorum
Benim de var o yüzden bu dediğini bulursan yazarsan çok sevinirim bakarsın normal dogururuz

Ah spring canım spring hâlâ bi yerlerde normal doğum umudum olduğunu biliyorum
Benim de var o yüzden bu dediğini bulursan yazarsan çok sevinirim bakarsın normal dogururuz
Baktım da bulamadım nerede konuştuğumuzu ama o zaman ekran görüntüsünü alıp sormuştum Acıbadem için elimizde var zaten kullanıyoruz dedi. Ama o arkadaşım kimdi hatırlamıyorum yine bakarım o da özelde doğum yapacaktı ona doktoru aldırmıştı mesela. Aklıma gelirse atıcam bugün benim kontrolüm var elime kafası gelmiyor gibi yine ama bir yere saklanıp her an çıkabilir o kafa o yüzden umutlanmak istemiyorum Zaten dün de baya ağladım tansiyonum çıktı mı düştü mü bir şeyler oldu bana bir de eşimde evde yoktu kızımda uyumadı öğlen çok zor geçti. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah bugün son umudum 37+6 dönmezse daha dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…