Herkesin ya makat ya da tansiyonu çıkıyo bence umut yok normal doğum olmayacak bu gruptaGrubun ilk normal doğuranı kim olacak acabaBir kişiyi okudum alıntıladım ama kaybettim sancım var demıstı kimdi ne yaptı acaba .. haftasıda güzeldi.
Suyu iyi oldugu sürece almıyorlar sanırım kuzum aldıgı kilo kar diyorlarDurması tabi daha iyi küvöze girme yüzdesi düşüyor ama gelişmesi baya gerilemiş diyordun sen hayret almak istememesi şaşırtıcı ama hareketlerine falan çok dikkat et canım sen yinede. Ne zaman alcaklar onunla ilgili hiç bişey demedi peki ?
11 Kasıma normal şartlarda gün verdi. İki hafta gerilik devam ediyor. Sabah akşam tansiyon için ilaç verdi. Doğuma kadar iğne ve coraspine devam. Kordondaki kan akışı çok güzel dedi.her hafta düzenli takip olunacak. Yine acil bir durum olursa o zmn tekrar görüşürüz dediDurması tabi daha iyi küvöze girme yüzdesi düşüyor ama gelişmesi baya gerilemiş diyordun sen hayret almak istememesi şaşırtıcı ama hareketlerine falan çok dikkat et canım sen yinede. Ne zaman alcaklar onunla ilgili hiç bişey demedi peki ?
Cidden öyleNasıl bir gruptur ya normal dogum bekleyenlerin bebekleri ters sezaryen bekleyenlerin bebekleri normal
Benim de öyle çıktı ciddiye almadılar. Normalde tansiyonum 10/6 falandırNst öncesi 12 8 çıkan tansiyon, 20 dk nst sonrası resmen yattığım yerde 13 8 çıktı
Ya benim ilk doğumumda da kafaya koymuştum aksilil yoksa normal diyordum öyle de oldu üzerinden 6 yıl geçti soran herkese de anlattım kitapta anlatılan doğum nasılsa öyle oldu her şey sırayla çok güzeldi hiç kötü anım yok şöyle böyle derken bu da kesin öyle olur gözüyle bakınca patt bebek dönmüyor olayına geldikHerkesin ya makat ya da tansiyonu çıkıyo bence umut yok normal doğum olmayacak bu grupta
İste sezaryen olcagın içinCidden öylebenim plesanta previa mecburi sezeryan ama 31. Haftada bebek doğum pozisyonundaydı
Son gittiğimde doktorumla konuştuk bu konuyu dönmese bile sancın olmadığı sürece 39 u beklerim dedi hatta her şey yolundaysa 40 ı bile bekliyorum 39-40 arası alırız muhtemelen dedi. Ablam da doktor aynı şekilde hareket ediyormuş onlar da sorun yoksa boşuna erken almıyoruz diyor.Kızlar benim inşallah 29 Kasım da bebeğim tam 40 haftalık oluyor yani 40+0 yani. Eğer bebek erken gelmek istemezse ve makat gelişden bebek dönmezse 39+0 a gün isteyeyim diyorum sezeryan için. Sizce nasıl? Doktorlar sezeryana 39+0 gün verir mi yoksa genelde 38 li haftalarda mi alırlar??
Dönmemiş canım bebeğin keyfi yerinde ama tam göbek deliğime indirmiş kafasını ayakları da koymuş tam makat pozisyonundayız. Doktor sezaryen diyor nörolojik sorunlar olabilir makat doğumda diyor o riski almak istemedik
Bebeğine odaklannnHaberler yine kötü bende…Böbreği 9 mm olmuş doğunca direkt yenidoğan doktoru görecek. 1 Kasımda geliyo bizim bebiş. Kafa çapıda büyümüş biraz sınırda. Her türlü normal yalan oldu. Nstye giricem şimdi
Umarım benim doktorumda bu yönde düşünür. Tabi önden suyu gelir sancı gelir bi durum olur ona yapacak bir şey yok mecbur ama ben 39+0 olsun diyorum hem tam akrep burcunun da son günü 39+1 de doğarsa yay olacak . Akrep burcu daha sempatik benim içinSon gittiğimde doktorumla konuştuk bu konuyu dönmese bile sancın olmadığı sürece 39 u beklerim dedi hatta her şey yolundaysa 40 ı bile bekliyorum 39-40 arası alırız muhtemelen dedi. Ablam da doktor aynı şekilde hareket ediyormuş onlar da sorun yoksa boşuna erken almıyoruz diyor.
Saglıkla gelsin minik üzülme artık sen de inan korktugun gibi olmayacak hersey güzel olcak yani benim sezaryenim cok güzeldi mesela darısı ikinciye bak olan arkadaslarımızda güzel toparladıDönmemiş canım bebeğin keyfi yerinde ama tam göbek deliğime indirmiş kafasını ayakları da koymuş tam makat pozisyonundayız. Doktor sezaryen diyor nörolojik sorunlar olabilir makat doğumda diyor o riski almak istemedik
Epidural sezaryen varmış spinal demedi bize onunla fiyatı 43 bin mi 46 bin mi ne. Tüpleri bağlatmak ister misin dedi ben isterim dedim eşim istemedi çocuklara bir şey olur daha genciz Allah korusun filan diye o da ekstra 15 binmiş. Bana kalsa bağlatırım benim için bitti artık çocuk serüveni de bakalım. Cumartesi nst var orda bakacak istersen 29.10.23 Pazar yapalım gelirim pazar dedi ben dönerse diye çok istemedim ama napsam sizce. O gün olmazsa 30 ya da 31 i olcak
Ayyy tam 1 hafta var yani desene hadi hayırlısı canım artık günün belli ya daha heyecanlı güzel geçer karnındaki son günlerin tadını çıkar bol bol sev fotoğraf cek şurada 7 gün sonra karninda değil kucağında olacakHaberler yine kötü bende…Böbreği 9 mm olmuş doğunca direkt yenidoğan doktoru görecek. 1 Kasımda geliyo bizim bebiş. Kafa çapıda büyümüş biraz sınırda. Her türlü normal yalan oldu. Nstye giricem şimdi
Hadi ya ben bi heyecanla gelip yıldız dönmüş diyeceksin diye bekliyordum canım. Benimki dönmedi eminim o yüzden merak etmiyorum çünkü yuvarlak kafasını bizzat elimle hissediyorum o kadar kaburgamın altında ve bastırmış ki hiç uğraşmadan elimi koyunca kafa direk belli oluyor. Ben de açıkçası makat doğumdan yana değilim ha bilmesem dönmüş sansam ama makat gelmiş olsa suyum sancim ile gitsem doğum esnasında fark edilse belki olurdu ama makat olduğunu bilerek doğuma gidemem çok stres olurum kendimi biliyorum. Hayırlısı ya demek ki bizim sezeryan serüvenimiz olacakmış.. bence pazar yapılmasın ekip falan nöbetçi oluyor ne bileyim daha tenha oluyor ne olacak bi iki günden 30 31 i birini seçersin hafta içi olsunDönmemiş canım bebeğin keyfi yerinde ama tam göbek deliğime indirmiş kafasını ayakları da koymuş tam makat pozisyonundayız. Doktor sezaryen diyor nörolojik sorunlar olabilir makat doğumda diyor o riski almak istemedik
Epidural sezaryen varmış spinal demedi bize onunla fiyatı 43 bin mi 46 bin mi ne. Tüpleri bağlatmak ister misin dedi ben isterim dedim eşim istemedi çocuklara bir şey olur daha genciz Allah korusun filan diye o da ekstra 15 binmiş. Bana kalsa bağlatırım benim için bitti artık çocuk serüveni de bakalım. Cumartesi nst var orda bakacak istersen 29.10.23 Pazar yapalım gelirim pazar dedi ben dönerse diye çok istemedim ama napsam sizce. O gün olmazsa 30 ya da 31 i olcak
En azından 1 Kasım ya sonuçta Kasım yani bir gün ile de olsa KasımBebeğine odaklannnhicbir sorun olmayacak gerileyecek görceksin kac kişiden duydum bunu. Hosgeldin 1 kasım dogumuna 3kişi olduk
Ay ben bilemiyorum yaa Akrep hiç tanıdığım yok yay ben ama erkeği nasıl hiç fikrim yok çok yakın günlerimiz benimki de zamanı dolunca akrep de olabiliyor yay daUmarım benim doktorumda bu yönde düşünür. Tabi önden suyu gelir sancı gelir bi durum olur ona yapacak bir şey yok mecbur ama ben 39+0 olsun diyorum hem tam akrep burcunun da son günü 39+1 de doğarsa yay olacak . Akrep burcu daha sempatik benim için
Sana güveniyorum ilk normal doğum yapan grubumuzun annesi olacaksınKızlar bende hala aynı durumdaydım cuma gece kanamam oldu tamam doğum vakti geldi dedim açılmam 2 cm olmuş sancılarımda var ama düzensiz
Doktor doğum için bir müdahale gerek yok
Doğum kanalında zaten çok şükür iyi
37+5
Keyfini bekliyoruz
Kanamada açılma olduğu için gelmiş korkulucak birşey yok dedi
Bakalım bekliyoruz yalancı sancılarla gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?