2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
teorik11 senin randevunda öğlenden sonraydı. Sende iyi haberler alırsın inşallah..

Dediğin gibi sakin ve uyumlu bir Dr. Bizde memnun kaldık.
Sevindim senin adınıza. Ben bugün biraz rahatsızım. Şimdi gideceğim hastaneye. Bakalım neler olacak. Sanırım biraz stres yaptım. Forma sana bakmak için girdim buralarda mıskn diye soracaktım

Herkesin ya makat ya da tansiyonu çıkıyo bence umut yok normal doğum olmayacak bu grupta
Benim doktor şimdilik bir engel yok normal yapabiliriz diyor ama nstlerde hiç sancı yok, gelişim de yavaşlamaya başladı. Sonumu biraz olsun kestirebiliyorum

Saglıkla gelsin minik üzülme artık sen de inan korktugun gibi olmayacak hersey güzel olcak yani benim sezaryenim cok güzeldi mesela darısı ikinciye bak olan arkadaslarımızda güzel toparladı
Öyle canım yapacak hiç bir şey kalmadı zaten
Ya kafası benimde oradaydı şimdi göbek deliğine koydu inanabiliyor musun ayaklarıyla da sıkıştırmış kendini. Suyu iyiymiş aslında ama doktor sancıyla daha çok oturur dönmez diyor güvenmekten başka şansım yok Galiba her hocanın ekibi oluyor pazar günü de ekibiyle oluyor ama bilmiyorum ki çok yakın tarih bana da pazar

Kızlar bu arada doktor genel sezaryen i önermedi hem anestezi biraz bebeğe geçiyormuş hem de uyanınca karında ağrı daha çok olur gerilme hissi dedi. Eşimde girecek doğuma yine. Gelirken ben kahve mi getiriyim dedim gülüyor sakın öyle bir şey yapma diyor ama baş ağrısı oluyormuş dedim ilaç vercez diyor Valla hiç bir şey okuyup araştırmayacağım da öyle gitcem olcam gelcem

Aaaa neden kahveye hayır dedi acaba? Sezaryen olan herkes kafein alın mutlaka diyor, tıbbi bir sakıncası mı var ki

Beni genel anestezi yapmışlardı, ama ben hiç ağrı kesici bile almamstm.. Gayet iyiydim ameliyattan snra.. Kahve olayını bilemem ama bence sen yınede al kahve yanına herkes dio cunku

Kızlar bana Bı sıcak basması geldi.. Bahceye cıktım valla kımseye de bısey demeden kendımı iyi hissetmiyorum sankı.. Elım ayagım kesıldı gibi.. Bırazdan odaya döncem, hemsirelere söylücem ama havada acayıp sıcakmış dısarda.. Bu nedir ya, Bi serinlik yasayamadık hakkıyla

Senin sonuçlar çıkmamış mı hala. İnanır mısın aynı durumdayım yanıyorum nefesim daralıyor

Valla bana dr ısrarla kahve çay iç dedi ben içmedim çok fazla çok kötüydüm kaç gündür ağrıdan sağlık ocağındaki ebe nescafe içeceksin bol bol atamazsın yoksa dedi gerçekten de dünden beri içiyorum ben kendime yeni geldim şükür granül içiyorum sürekli ama ilk doğumda bu ağrıyı baş ağrısını yaşamadım hiç artık her doğum farklı tabiki ama bence bol bol içmek çok iyi geliyor en azından evde iç bol bol baş ağrısına birebir geliyor gerçekten

Kızlar size birde bez önerisiyle geleyim slepy ve molfix arasındaki ebat farkı bu şekilde gerçi bizim totomuza ikiside büyük ama sleepy acayip sızdırma yapıyor dün molfix aldık daha büyük olmasına rağmen tüm gece sızdırma yapmamıştı üst yıkamaktan bi hal olduk sleepyle kaç gündür molfixi tavsiye ediyorum arkadaşlarım

Eklentiler

• DEACBA15-9599-47C7-B184-EFC155DAC28A.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 19743D72-EB67-4BFD-995C-F52F96703EE3.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 66
Sevindim senin adınıza. Ben bugün biraz rahatsızım. Şimdi gideceğim hastaneye. Bakalım neler olacak. Sanırım biraz stres yaptım. Forma sana bakmak için girdim buralarda mıskn diye soracaktım
Randevu 8.30daydı 11.30 gibi ayrıldık hastaneden. Cumaya tekrar görüşmek istedi. Tansiyon takibi yapacağım o zamana kadar. Ama şu tatlı, meyva yememe işi çok canımı sıktı. İnadına gibi canım herşeyi istiyor.

Geçmiş olsun sana da. Neyin var? Haber ver çıkınca mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…