2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kahve için diyorlar sezaryenden sonra ama

Bilemiyorum ama eski Dr da başından beri çıkmazsa etmezse sezeryan diyip duruyordu. Birde şöyle düşün. Normalin gecesi gündüzü mü var? Diğeri toplantı planlar gibi planlanıyor. Şak şak herşey tıkır tıkır.

Yinede ben sezeryan bile olsa doğumun başlamasını beklemek istiyorum dedim inatla O da tansiyon kartını vurdu masaya işte düşük olursa çıkmazsa dedi

Sağlıkla gelsin de varsın normal olmasın üzülme. Bebişi de üzme.

Dün akşam gelen akıntı nişan mıymış sordun mu?

Döndünmü odana sağ salim?

Senin sonuçlar çıkmamış mı hala. İnanır mısın aynı durumdayım yanıyorum nefesim daralıyor

Yok demin geldı doktor daha cıkmadı sonuclar bebek hareketi nası dedi o kadar.. Sonucu beklıyolar ılac baslamak için gibime geliyor..

Ay valla elim ayagım kesılıyor, ılkınde hiç böyle olmuyordum.. Dun annem menepozda da boyle oluyo ani sıcak basıo el ayak kesılıo dedı, bizde adet olmuyoruz fılan ya, karnımızdakı bebek artısı, ondan böyle sıcak basıo gibime gelıo ama.. Dısarısı da bıldıgın yaz sıcagı gibiymiş, üşürüm belkı dıye hırka aldm giyinmedim valla

Aaaa neden kahveye hayır dedi acaba? Sezaryen olan herkes kafein alın mutlaka diyor, tıbbi bir sakıncası mı var ki
Herhalde aşağıda kafe var ondan getirme diyo
Beni genel anestezi yapmışlardı, ama ben hiç ağrı kesici bile almamstm.. Gayet iyiydim ameliyattan snra.. Kahve olayını bilemem ama bence sen yınede al kahve yanına herkes dio cunku
Aşağıdan alsın eşim ya öyle düşündüm bende sonradan 24 saat açık orası
Valla anlamadım ki canım herhalde yaklaşık 50 bin verince kahve ikramı da mı var ya da fakir gibi evden getirme aşağıdan al mı demek istedi baktı Baya bi güldü çünkü haha
Kahve için diyorlar sezaryenden sonra ama
Bende anlamadım valla bu işten bir şey

Aynen bende ıkı paket molfix aldım.. Hiç kullanmadım molfix ama dedım ulasması daha kolay olur molfix diye önce ondan baslıcam.. İnşallah cildi iyi olur yavrumun da degstırmem bez markası sureklı

Kızlar tüp bağlatan ya da bağlatmayı düşünen var mı sizce napsam ameliyat 5 dk daha uzar sadece dedi. Spiral filanla uğraşmak istemiyorum daha ama eşimde tüpü bağlatma dünyanın bin türlü hali var diyor. Bir daha hamile kalırsam yine doğururum ben aldıramam ama sanırım bu sefer depresyondan da çıkamam. Grupta bağlatmayı düşünen yok dimi

Yeni nesil yazan molfix mi peki? Eskiler artık piyasada pek yok sanırım

Gecen sene temmuz annelerinde biri bağlatmıştı canım

Ya bende 2.den snra cok ıstedım de eşinin dedıgı gibi de dusunmeye basladım.. Hayatta noolcagı belli olmadgı gibi, belkı ıkısı bıraz daha buyuyunce sen kendın bıle 3.yü isteyebilirsin, hiç belli olmuyor ya.. Evet 2 tane bencede ideal, ama İnsanız bellı olmuyo noolcagı

Bir tanıdığım bu sene sezaryenle beraber bağlatmıştı ama ilk çocukları lise çağında, yaklaşık 10 sene korunmuşlar. Sonrasında Eyt çocuğu yaptılar ve o defteri kapattılar ben de deri altı implantı soracağım doktora, spiralde kayma falan çok duydum. Korkuyorum ondan kaza kurşunu olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…